Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Τι περιμένουν να εισπραξουν;

Tο δράμα συνεχίζεται με την ένταση διαρκώς να μεγαλώνει.
Νέο χαράτσι σκαρφίστηκαν για να μας "σώσουν" τα ξεφτέρια.
Πάλι θα σκάψουμε σε άδειες τσέπες.
Το ρεπερτόριο τους ανεξάντλητο όσο δεν στέκει απέναντί τους οργανωμένος κι ενωμένος ο λαός για να τους ανατρέψει.
Οποιος είχε το θράσος λοιπόν να έχει δικό του σπίτι(μιλάμε για  κατοικία χωρίς διακρίσεις 1η, 2η κλπ.) ας κόψει το λαιμο του να βρεί να δωσει το μερίδιό του στους δανειστές  και τους εδώ υπηρετες τους.

Και λέω ας κόψει το λαιμό του γιατί δεν υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης, καθυστέρησης, ρύθμισης ή ό,τι άλλο. Λέγεται πως το χαράτσι θα μπεί πιθανότατα στο λογαρισμό της ΔΕΗ!
Κι όποιος δεν εχει ας τραβηχτεί να βρεί...
Θα είναι 500 ευρώ στα 100τ.μ; Κατι παραπάνω, κάτι παρακάτω; Θα δουν. Ακόμη το σκέφτονται. Μάλλον θα δουν  αντιδράσεις και θα βγάλουν συμπέρασμα... όπως πάντα τελευταία. Τι αηδία...Και αυτά εξαγγέλονται λίγες μέρες μετά τις τελευταίες διαβεβαιώσεις πως δεν πρόκειται να υπάρξουν εισπρακτικά μέτρα.
Δεν ντρέπονται; Δεν φοβούνται γι αυτό που κάνουν;

Τι ελπίζουν να καταφέρουν αλήθεια μεγαλώνοντας την ανυποληψία τους στα μάτια του λαού;
Τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει η αηδία για να μην πώ το μισος που προκαλούν;
Τι περιμένουν να εισπραξουν αληθεια και αυτοί και οι Τροικανοί που επιβλέπουν το έργο της καταστροφής της οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας;

Και κάτι τελευταίο. Σε αυτά που λείπουν υπολόγισαν και το λαθάκι με τα σχολικά βιβλία που θα στοιχίσει μερικές δεκάδες ή και παραπάνω εκατομμύρια που και πάλι θα πληρώσουμε εμείς οι ηλίθιοι κι ας μην φταίμε; Η θα πάει στον επόμενο λογαριασμό;

Πότε θα αποφασίσουμε να τελειώσουμε μ' αυτούς επιτέλους;

Υ.Γ. Φυσικά η άλλη εναλλακτική δεν είναι το κλείσιμο Δημοσιων οργανισμών όπως κράζουν φάλτσα οι τηλεκόρακες κατ' εντολή των γυπών που περιμένουν στις γωνιές να κατασπαράξουν το Ελληνικό Δημόσιο και να κερδοσκοπήσουν κάνοντας το Δημόσιο ιδ,εταιρείες κι εμας ακόμη φτωχότερους.

1 σχόλιο:

Ανατολή είπε...

Γιώργο φαντάσου τους χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτούς που χρωστούν το σπίτι τους, γιατί το έχουν πάρει με στεγαστικό (δεν το κληρονόμησαν, ούτε το έχουν πάρει προικώον) και αδυνατούν να πληρώσουν κάθε μήνα τη δόση στην Τράπεζα. Τώρα θα πληρώσουν και χαράτσι από πάνω!
Πού θα βρουν τα λεφτά, θα τα γεννήσουν;;;;
Οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει την αίσθηση του γελοίου.
Τρέμω απ' τα νεύρα μου, κόντεψα να τρακάρω στο δρόμο που το άκουσα.
http://anatolikatisedem.blogspot.com/2011/09/blog-post_1972.html

ShareThis