Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Η διεθνής σκοπιμότητα που έχει πίσω της το διεθνές σιωνιστικό κίνημα εξαναγκάζει πολλές κυβερνήσεις κρατών να σιωπούν ένοχα.





Διαβάζουμε από το SigmaLive:

"Τα Άγια Νήπια (περίπου 14.000) που εσφάγισαν με διαταγή του Ηρώδη...Όταν οι Μάγοι δεν επέστρεψαν στον Ηρώδη να του πουν πού είναι ο Χριστός, μηχανεύθηκε άλλο σχέδιο για να εξοντώσει το Θείο Βρέφος. Είχε ακούσει ότι, σύμφωνα με τις Γραφές, τόπος γέννησης του Χριστού θα ήταν η Βηθλεέμ. Επειδή όμως δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Ιησούς και επειδή συμπέρανε ότι το παιδί θα ήταν κάτω από δύο χρονών, έδωσε διαταγή να σφαγούν όλα τα παιδιά της Βηθλεέμ και των περιχώρων της, μέχρι της ηλικίας των δύο ετών. Η σφαγή έγινε ξαφνικά, ώστε να μην μπορέσουν οι οικογένειες να απομακρυνθούν με τα βρέφη τους. Και οι δυστυχισμένες μητέρες είδαν να σφάζονται τα παιδιά τους μέσα στις ίδιες τις αγκαλιές τους. Η χριστιανική Εκκλησία, πολύ σωστά ανακήρυξε Άγια τα σφαγιασθέντα αυτά παιδιά, διότι πέθαναν σε μια αθώα ηλικία και υπήρξαν κατά κάποιον τρόπο οι πρώτοι μάρτυρες του Χριστιανισμού."

Οι χριστιανοί (29-12) γιορτάζουν αυτή την θρησκευτική (ιστορική ανακρίβεια) αναφορά από την "Καινή Διαθήκη", η οποία ΔΕΝ έχει τεκμηριωθεί ιστορικά, αλλά ευαισθητοποιεί κάθε πιστό θρησκευόμενο, έστω και ως συμβολική "πνευματική καθοδήγηση" ...Πρόκειται για μία ακραία εγκληματική πράξη που όμως δεν έγινε ποτέ. (σχετικά εδώ)

Σήμερα που στον ίδιο τόπο σφαγιάζονται κάθε μέρα αμέτρητα παιδιά η κοινή γνώμη τι άλλα τεκμήρια χρειάζεται για να καταδικάσει το σύγχρονο κράτος του Ηρώδη;






Η διεθνής σκοπιμότητα που έχει πίσω της το διεθνές σιωνιστικό κίνημα εξαναγκάζει πολλές κυβερνήσεις κρατών να σιωπούν ένοχα.

Εδώ το έγκλημα εκτός από ειδεχθές κακούργημα είναι και συνεχές και αποτρόπαιο.

Η σημερινή (6.00 μμ){χθεσινή}, Διαδήλωση έξω από την ισραηλινή Πρεσβεία, είναι ίσως η ελάχιστη φωνή διαμαρτυρίας που αξιώνει αυτό το σύγχρονο αιμοσταγές βάρβαρο κρατίδιο.

Νάσος = στοχασμός-πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis