Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2009

Φθηνή βενζίνη επιτέλους!

Τι θα γίνει ρε παιδιά επιτέλους με το αίσχος της τιμής της βενζίνης?
Τι δούλεμα ειν'αυτό?Τι απάτη όλων όσων έχουν σχέση με οποιονδήποτε τρόπο με το θέμα?
Οι βενζινοπώλες δεν ξέρουν τίποτα,οι πετρελαϊκές εταιρίες κοιτάζουν αλλού,οι διευθυντές ειδήσεων ρωτούν χαμογελώντας ειρωνικά σαν πλούσιοι άνθρωποι που είναι(σιγά το θέμα),
και όλοι (μα όλοι?)οι μεγάλοι απατεώνες δηλ. οι απανταχού κυβερνήσεις που πριν λίγους μήνες μας εξηγούσαν γιατί ανεβαίνει το πετρέλαιο -και επομένως και η βενζίνη,τώρα που πέφτει κάνουν το κορόιδο!!!Ετσι το μοναδικό "δώρο" της κρίσης, που είναι η τεράστια πτώση της τιμής του πετρελαίου,πάει όλο στις τσέπες των πετρελαιάδων και ίσως και κάτι τις και σε κάποιες άλλες τσέπες για να το βουλώνουν!
Μια δίκαιη τιμή για τη βενζίνη με πετρέλαιο στα 35 -40 δολ. το βαρελι θα ηταν τα 50c το πολύ και ας αφήσουμε τις αηδίες για ειδικούς φόρους και τέτοια (τους φόρους δεν τους βάζει καποιος άγνωστος συμπαντοκράτωρας απο αλλο πλανήτη!)Δικαιολογίες υπάρχουν πάντα τρομερές ακόμα και γιά τα μεγαλύτερα εγκλήματα.
Τι σημαινει 50c και οχι 90c? Πρωτα απο όλα για καποιον που καταναλώνει 150 λίτρα το μήνα
60 ευρω αύξηση μισθού οταν η συλ. σύμβαση εργασίας δίνει 35 σε μισθό 1000 ευρω και με οτι θετικό κρύβει αυτό πίσω του.
ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗ ΖΩΟΎΛΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ θα εκαναν αυτό το απλό και δίκαιο κάτι τις για το λαό,την αγοραστική δύναμη,την κρίση και το άνοιγμα των αγορων και τα λοιπά παραμύθια τούμπανα που πουλανε στα παράθυρα πριν το βραδινό ποτο με τους φίλους -αφεντικά τους στα κοσμικά club της πόλης!
Αλλά όταν δε μιλάμε εμεις ποιος περιμένουμε να το κάνει,τα κανάλια?Για ριξτε μια ματιά στις λίστες με τους σπόνσορες τους και σκεφθείτε το.
Ετσι μένουμε θεατές αυτού του τρελου εργου "το πετρέλαιο πέφτει η βενζίνη ανεβαίνει"
Θεατές είπα?Από που, από τον καναπέ? Ε ,καλά να πάθουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis