Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

"Δωσ΄ τον και σώσ΄ τον" η ρουφιανιά ως θεσμός...

Στη χώρα του μεγάλου του ωραίου και του αληθινού,η ρουφιανιά ειναι ένα πολύ παλιό σπόρ.
Ρουφιάνος έδωσε ψυχρά το Λεωνίδα(μετά ισχυριζόταν πως έτσι τον έκανε ταινία),ρουφιάνοι στείλανε τον Σωκράτη αδιάβαστο και τον Αλκιβιάδη στην ανεργία και την εξορία,ρουφιάνος άνοιξε την κερκόπορτα στην Πόλη,ρουφιάνοι κάρφωναν τους δημοτικιστές το 1900 ως εχθρούς του έθνους(Βάρναλη,Δελμούζο κλπ)ρουφιάνοι έστελναν στα αποσπάσματα των Γερμανών τους γείτονές τους και όσο για τους κομμουνιστές μετά τον πόλεμο η στη δικτατορία ας μην το συζητάμε καλύτερα. Γενικά έχουμε ένα θέμα με το διπλανό μας σ αυτή τη χώρα.
Τώρα λοιπόν η ρουφιανιά θεσμοθετείται και το κράτος καλεί τους πολίτες να καρφώνουν ο ένας τον άλλο για το καλό τους!Σε λίγο θα ανακοινωθούν μέτρα υπέρ της ρουφιανιάς,φοροαπαλλαγές, πριμ και κίνητρα.Το μότο είναι ΔΩΣ΄ ΤΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣ΄ΤΟΝ και η συγκεκριμένη μεταρρύθμιση επιδοτείται απο Ευρωπαϊκό Ταμείο αλληλεγγύης.
Θα πω μόνο αυτό.Ξέρετε τι είναι οι ανίατες ασθένειες;Είναι εκείνες οι αρρώστιες που καποια κύτταρα του οργανισμού επιτίθενται στα διπλανά τους, στόν ίδιο τον οργανισμό δηλαδή και τον καταστρέφουν.Πρόκειται προφανώς για ηλίθια κύτταρα αφού τελικά σκοτώνουν τον ίδιο τους τον εαυτό,όμως η ζημιά έχει γίνει.
Φίλοι που στέλνετε προσκλήσεις στο facebook για το γκρουπ "100 λόγοι που γουστάρω που ειμαι Ελληνας" κάντε τους 101 και πάρτε το απ΄την αρχή.Εμένα μή μου στείλετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis