Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Κακες συνήθειες



Χάζευα μεσημεριάτικα το δελτίο του star.Ξαφνικά να ρεπορτάζ απο τη συναυλία.Μόνο που ήταν η συναυλία των Scorpions,o Bασίλης δεν υπήρχε καν.Μετά απο 1 λεπτό ρεπορτάζ με εικόνα από τη "συναυλία των Scorpions",ηρθε κι η σειρά του Βασίλη.Η πιο δυνατή στιγμή λεει ο εκφωνητής ηταν οταν οι Scorpions κάλεσαν τον Έλληνα τραγουδιστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου ν'ανέβει στη σκηνή μαζί τους...κλπ.Όποιος δεν είχε ιδέα τι είχε γίνει θα νόμιζε ότι τυχαία βρέθηκε εκεί ο Βασίλης και ανέβηκε έτσι για πέντε λεπτάκια στη σκηνή.Και το φοβερό...Ακολουθεί πλήρες ρεπορτάζ από πάρτυ ραδιοφωνικού σταθμού με λαϊκό τραγουδιστή που είχε "λέει"3000 κόσμο!(ο Παπακωνσταντίνου με τους Scorpions είχαν 40000!!!)Συνέντευξη με τον τραγουδιστή,τι σχέδια έχεις,πού είσαι τώρα τι νομίζεις ...κλπ.Δεν λέω το όνομα του τραγουδιστή γιατί οποιαδήποτε σύγκριση θα ήταν τουλάχιστον ακατανόητη και θα έβλαπτε και τους 2.Έτσι όμως καρριέρες σαν του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που τιμάνε την Ελληνική μουσική και στόχο έχουν το να κάνουν διαρκώς ένα βηματάκι μπροστά αγκαλιά με τους φάν τους μένουν στό σκοτάδι-των media εννοώ- γιά να γίνει γνωστό το ασήμαντο και το light.Bέβαια ο Βασίλης δεν έχει ανάγκη τα φώτα τους για να φωτιστεί κι όποιος είχε την τύχη να είναι τη Δευτέρα το βράδι στο Καραισκάκη το είδε.
Και επειδή μπορεί να φαντάζεστε διάφορα,ρίξτε μια ματιά στό γκρούπ του στό Fb(που δεν είναι δα και το στοιχείο του)με τούς 75000 φανς,ψάξτε το ποιοι ειναι στις πρώτες θέσεις των ηλεκτρονικών πωλήσεων -εκει που οι νέοι άνθρωποι αγοράζουν ακόμα μουσική(ο Βασιλης ηταν πάντα εκεί)-δειτε τι γίνεται στις live εμφανίσεις όπου μες την κρίση όλοι οι γνωστοί σας σταρ περνανε δύσκολα αλλά αυτός κάνει φοβερή περιοδεία και χωρίς κάποιο τελευταίο χιτ επειδή κυριολεκτικά λατρεύεται(όχι χωρίς λόγο βέβαια)κι ύστερα ανοίξτε το ραδιόφωνο με τα στημένα airplay και τα δημοσιοσχετίστικα top 10.Και αν τον ακούσετε γράψτε μου να παω να παίξω λότο...
Υ.Γ.ο Παπακωνσταντίνου δεν ειναι κολλητός μου,και ότι γράφω ειναι οτι ειδα ανάμεσα σε 18χρονους πιτσιρικάδες(δεν νομίζω να ήταν κοινό των Scorpions) τη Δευτέρα το βράδι.
Κι ακόμη γιατί με τρελαίνει ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ,ΣΑΝ ΤΣΙΓΑΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ...

4 σχόλια:

sabotaz.80 είπε...

Μπράβο σου για όσα έγραψες. Με βρίσκεις 100% σύμφωνο. Και να προσθέσω και κάτι άλλο. Αρκετοί έρχονται να θίξουν την ηλικία του Βασίλη, αυτός όμως στα 60 του έρχεται με ένα LIVE και τους το ΤΡΙΒΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. Όσοι βρέθηκαν μέσα στο στάδιο κατάλαβαν για ποιο μεγαλείο μιλάμε και γιατί φωνάζουμε δεκαετίες τώρα "Βασίλη ζούμε για να σ' ακούμε". Χαίρομαι για έναν ακόμη λόγο. Γιατί θέλουν τον Βασίλη να είναι ξοφλημένος αλλά κάθε χρόνο είναι και καλύτερος. Δε θα σας κάνει τη χάρη. Δεν κουνιέται από τη θέση του γιατί έχει εμάς από κάτω. Να είστε όλοι καλά.

Giorgos είπε...

File eilikrina....ayta pou grafeis me ekfrazouna apolyta...
einai ayta pou h8ela na pw kai egw...alla den mporousa...
sygxarhthria...
Hmoun ka gw enas apo aytous mprosta mprosta sth skhnh pou sprwxthka xtyph8hka agkaliasthka kai idrwsa me tous gyrw mou....gia ton vasili kai tous scorpions.
Gia aytous pou sta 60 tous mazeyoun 40000 kosmo sthn elladitsa kai oloi tragoudane kai xtypiountai g aytous....
kapoia stigmh vghka apt gipedo g lg kai akousaa to wind of change apo olo to ghpedo kai anatrixiasa....
H kaltyteri vradya sta 17 xronia zwis m....

Unknown είπε...

Μεγαλώσαμε φίλε μας.
Δεν το θέλαμε, δεν μας φαίνεται, δεν το αισθανόμαστε να συμβαίνει. Δεν το νιώσαμε να συνέβη, αλλά μεγαλώσαμε.
Ολα τα υπόλοιπα που περιγράφεις φίλε Γιώργο, είναι φυσική συνέπεια.

Giorgos είπε...

aytes einai empeiries, kai oxi o ka8enas pou kseprovalei apta reality...
den lew kai gw tragoudaw, alla epeidh goustarw...oxi g na ginw firma....

Dyskola briskeis pia kallitexnes me h8os kai arxes kai o vasilis einai apo aytous

ShareThis