Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Καυτός Αύγουστος ...


Τέτοιο Δεκαπενταύγουστο δεν θυμάμαι ξανά στη ζωή μου.Το ΄74 ήμουν μικρός και δεν μου έρχονται και πάρα πολλά στο μυαλό από επιστράτευση, τουρκική εισβολή(τη 2η) και το κλίμα των ημερών.
Αλλά η εικόνα της ΤV επιστρέφοντας από τις διακοπές λέει πολλά.
Τα κανάλια ετοιμοπόλεμα σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού τα πρωινά ειδικά είναι σχεδόν το ίδιο ζωντανά όσο σε κανονική περίοδο, με τα team των δημοσιογράφων σε θέση "μάχης" και τα παράθυρα στο φούλ( μέχρι 6 δημοσιογράφους μέτρησα χτες στο ΜΕGA), ενώ οι εκπροσώπηση των εργαζομένων από δευτεροκλασάτους συνδικαλιστές μάλλον δείχνει πιό απροετοίμαστη μιας και το βαρύ πυροβολικό ακόμα τα βάζει με τη ζέστη διαρκείας( τι πράγμα κι αυτό) κάπου δίπλα στη θάλασσα με τα ανεμόμετρα στο χέρι.
Οι πρώτες εχθροπραξίες -με τις προβληματικές προσλήψεις στο δημόσιο και τον προβληματισμό για τα δημόσια έσοδα που σημαίνει πολλά- έσκασαν μύτη και η συνέχεια αναμένεται σκέτος καύσωνας.
Από Δευτέρα μάλιστα και με αφορμή την επίσκεψη Νεντανιάχου έγιναν και οι πρώτες κινητοποιήσεις με 40 Κελσίου!(Δυστυχώς όμως και πάλι χωριστές.)
Για να δούμε λοιπόν τι επίδραση είχαν οι διακοπές.Χαλαρώσαμε τελείως η βάλαμε λίγο μυαλό παραπάνω κι είμαστε έτοιμοι για μάχες;
Σύντομα η συνέχεια στους δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis