Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Το κομμωτηριο

Μόλις το είδα στο σοβαρό κατα τα άλλα ειδησεογραφικό πρωινό καναλιού.
"Το κομμωτήριο που νίκησε την κρίση" λεγόταν το ρεπορταζ κι αναφερόταν σε κάποιο πρωτοπόρο κομμωτηριο στην Αυστραλία.Η εν λόγω επιχείρηση λοιπόν παρείχε τις καθιερωμένες κομμωτηριακές υπηρεσίες αλλά με τις υπαλλήλους γυμνές, με μόνο το σλιπάκι τους με αποτέλεσμα το μαγαζί να έχει ουρές!
Εσκασαν στα γέλια λοιπόν οι 2 γυναίκες παρακαλώ που το παρουσίασαν με την ιδέα που τους φάνηκε πως είχε πολύ πλάκα.
Σιγουρα η παρουσιάστρια της εκπομπής θα σκέφτηκε πως θα ήταν πολυ καλή ιδέα για τις κόρες της στις δύσκολες μέρες που θα έρθουν.
Το κακό θα ήταν να το σκεφτόταν και το κανάλι για τις γυναίκες παρουσιάστριες!Τότε να δεις γέλια που θα έκαναν.
Η εικόνα που μου ήρθε στο μυαλό πάντως ήταν με τις κοπέλλες που θα πήγαν στην συνέντευξη για την κάλυψη της θέσης.Τι τους είπαν άραγε;Αν είχαν δίπλωμα ή απλά τους ζήτησαν να γδυθούν;
Πολύ καλό,μαλλον θα σκέφτονται να το κάνουν και στις τράπεζες, στα ιδ.σχολεία κλπ.
Να πουμε πως η Αυστραλία είναι από τις χώρες που ελάχιστα έχουν αγγιχθεί από την κρίση.Φαντασθείτε λοιπόν τι θα ήταν πρόθυμος να κάνει ο επιχειρηματίας έτσι και σφίξουν τα πράγματα.

3 σχόλια:

Swell είπε...

Κι εδώ το ίδιο γίνεται Γιώργο, με τη διαφορά ότι ο επιχειρηματίας που μας γδύνει είναι η κυβέρνηση. Και στο τέλος, θα μας πάρει και τα σώβρακα.

Γιώργος Σαρρής είπε...

Ωραίος!Δεν το είχα δει έτσι.Το μέλλον μας έδειχναν.Κι έλεγα κι εγώ γιατί γελάνε...

Ανατολή είπε...

Οι καναλάρχες θα 'πρεπε να το σκεφτούν για να αυξήσουν την ακροαματικότητα των δελτίων ειδήσεων, που έχουν καταποντιστεί.
Και για όλους τους παρουσιαστές παρακαλώ (θηλυκούς και αρσενικούς), οι οποίοι μας σερβίρουν κάθε βράδυ σκέτη προπαγάνδα, κακομαγειρεμένη και δυσκολοχώνευτη.
Να δούμε τότε αν θα γελάνε οι κλώσσες.

ShareThis