Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Συγχαρητήρια κ.καθηγητές!


Και σήμερα πρωί-πρωί παρακολουθούμε τα κανάλια με τη βοήθεια "ειδικων" και καθηγητών να συνεχίζουν το βομβαρδισμό τρομοκράτησης της συνείδησης των απλών ανθρώπων.
Λένε ψέμματα! Και το κακό γι αυτούς ειδικά είναι ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.
Οδηγούν με βεβαιότητα, και γνωρίζοντας το πολύ καλά, το λαό και τη χώρα σε σίγουρη ασυντακτη χρεοκοπία χωρίς την παραμικρή προετοιμασία. Αυτό υπόσχεται και αυτό το μνημόνιο. Αντί να κανουν κάτι για να ειδοποιήσουν, όπως τόσοι άλλοι που σωζουν το κύρος των καθηγητών, διαστρέφουν την αλήθεια κόντρα σε κάθε επιστημονικό δεδομένο, κόντρα στην πραγματική λογική ακόμα κι αυτης της ίδιας της καπιταλιστικής αγοράς. Και κυρίως κρύβοντας αντί να αποκαλύπτουν την πραγματικότητα  οδηγούν σε μεγάλη σύγχυση βοηθώντας να στραφούν κομμάτια του λαού το ένα εναντίον του άλλου.
Ειναι μάλιστα κάποιοι από αυτούς, οι ίδιοι που αναρωτιόντουσαν τί όφελος μπορει να έχουν αυτά τα καταστροφικά μέτρα, που τη μια μιλάνε "υπέρ του λαού" για να διατηρούν το κοινό τους που ξερουν πως υποφέρει, αλλά στις κρίσιμες στιγμές ξεχειλίζουν τις οθόνες τρόμο αλλά και δουλοπρέπεια και υποταγή.
Συγχαρητήρια κ.καθηγητές! Συγχαρητήρια κ.Χιόνη. Μενεις σταθερός στην αιώνια πίστη σου στις τράπεζες και τις αγορές.
Συγχαρητήρια κ.Πετράκη. Διδάσκεις δειλία, συνδιαλλαγή και υποταγή. Γιατί οικονομικά δεν διδάσκεις και το ξέρεις. Τι θα λές αυριο όμως στους φοιτητές σου που οι οικογένειες του θα καταστρέφονται για να σωθεί δήθεν η πατρίδα και να γελάσουν πάλι οι τραπεζίτες;
Το πάτημα σε 2 βαρκες πάντα ήταν επικίνδυνο σπορ. Τωρα ακόμα περισσότερο.

Σκοτώστε λοιπόν την ψυχή των απλών ανθρώπων και μετα κοιμηθείτε ήσυχοι με το μισθό σας κάτω από το μαξιλάρι εξασφαλισμένο. Ειστε δικοί τους. Δεν μπορεί. Θα το αναγνωρίσουν όλοι.

7 σχόλια:

ange-ta είπε...

Ανεβάστε όλοι μια Σβάστικα, μαζί με την συννεφιασμένη Κυριακή

oculus είπε...

Oι καθηγητάδες αυτοί έχουν πιάσει εδώ και καιρό στασίδι με "πάγια αντιμισθία" στα κανάλια κι έχουν λυσσάξει να πείσουν για πολλοστή φορά για τα καλά του νέου μνημονίου. τζάμπα κόπος δεν τους πιστεύει πλεόν κανένας. Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο τρισάθλιος και εμετικός Πορτοσάλτε είχε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και παράλληλα έχει τον μητροπολίτη Νίκαιας που ευχαριστεί και τον γλείφει για τη συγκέντρωση τροφίμων ρούχων κτλ. Το ξεθεμέλιωμα της κοινωνίας πρέπει να συνοδεύεται και με την ανάλογη "φιλανθρωπία". Για τη σωτηρία φυσικά των μαύρων ψυχών τους που οδήγησαν τον κόσμο στην ανέχεια...

ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους ,είδα κι εγώ τις εκπομπές που σχολιάζεις Γιώργο.
Γι άλλη μια φορά οι...γνωστοί άγνωστοι καθηγητές οικονομικών ''εργαζόμενοι '' στα συναδελφικά τους κανάλια(αμισθοί άραγε;)λίγες ώρες πρίν από την εκτέλεση του λαού,με το νέο μνημόνιο ,χύνουν το ιδεολογικό τους δηλητήριο.
Το κάνουν εδώ και δύο χρόνια οργανωμένα,αλλά το κακό είναι ότι
το κάνανε εδώ και πάρα πολύ καιρό απο την εποχή της''ανάπτυξης''
και των παχιών αγελάδων,με επίσης συστηματικό τρόπο απλά δεν το καταλαβαίνανε(όσοι δεν το καταλαβαίνανε).
Στην εποχή της Γερμανικής κατοχής ο δοσιλογισμός διέπρεπε με την κουκούλα ή τον μαυραγοριτισμό,
τα χρόνια παρήλθαν και ο εκσυγχρονισμός επέβαλε νέους τρόπους δοσιλογισμού.
Το βήμα της ''ελεύθερης ''ενημέρωσης των Βαρδινογιάννη,Μπόμπολα,Αλαφούζου
διαμορφώνει πεδίον δόξης λαμπρό.
Οι καιροί βλέπετε καλοί μου φίλοι,οι καιροί,''εκσυγρονίστηκαν''.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί βρε Γιώργο θαρρείς ότι δεν τους ζήσαμε μέσα στα πανεπιστήμια...? Αποθέωναν την "ελεύθερη αγορά", την ΟΝΕ, τον Σημίτη και μετά τις παραδόσεις τους πήγαιναν απευθείας σε κάποιο χρηματιστηριακό γραφείο όπου εργάζονταν ως οικονομικοί σύμβουλοι. Φταίμε κι εμείς τότε όμως που τα βλέπαμε αυτά και δε μιλάγαμε γιατί ως φοιτητάκια ψαχνόμασταν να περάσουμε το μάθημα... Και τί έμεινε απο όλα αυτά? Το πτυχίο κορνίζα, ανεργία και να βλέπω και πάλι τους ίδιους μ@λ@κες στην τηλεόραση!

Ανώνυμος είπε...

κι αν διαβάζαμε μόνοι μας για την οικονομία, μακρυά από πανεπιστήμια και ξεπουλημένους επιστημονίκους;

Γιώργος Σαρρής είπε...

Κι αν γινόταν η ζωή τους λίγο δύσκολη;
Ειδικά αυτοί που τους ανέχονται και τους αναγνωρίζουν τους τίτλους καθε μερα δε λένε λέξη;

Ανώνυμος είπε...

Για να γίνει δύσκολη η ζωή τους, θα πρέπει να χάσουν την αυθεντία τους, δηλαδή θα πρέπει να ξέρουμε καλύτερα τα της οικονομίας και να μη δεχόμαστε ειδικούς, ειδικά εάν η ταξική τους επιλογή (υπάρχουν και ξεπουλημένοι καθηγητάδες που δούλευαν 2 δουλειές για να τελειώσουν τις σπουδές τους και τις απλήρωτες ερευνοώρες και μετά βγαίνουν και υποστηρίζουν αυτούς που ουσιαστικά τους στέρησαν τα νειάτα τους) είναι με τους λίγους και προνομιούχους.

ShareThis