Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Θέλουν να μας κλείσουν το στόμα-Νo pasaran!

H απαίτηση της τρόικας (αλλά και του μεγάλου κεφαλαίου στην Ελλάδα) να μη γίνουν εκλογές, με το απίστευτο επιχείρημα ότι κάτι τέτοιο θα φερει πολιτική αποσταθεροποίηση αφού ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ δεν εξασφαλίζουν αυτοδυναμία, πλημμυρίζει τους δρόμους όλων των ΜΜΕ και εξοργίζει όσους έστω και λίγο πιστευουν στη Δημοκρατία. Δειχνουν πια καθαρά το φρικιαστικό τους πρόσωπο. Τι τις θέλουμε τις εκλογές φωνάζουν αφού η κάλπη διαφωνεί με τα συμφέροντά μας! 
Αυτή ειναι η Δημοκρατία τους! Αυτός είναι ο καπιταλισμός στο βάθος!
Θα εκβιάσουν το λαό μέχρι εκεί που δεν πάει πιστεύοντας ότι θα τον αναγκάσουν να υποκύψει.
Θέλουν και απαιτούν τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής εξαθλίωσης που δολοφονεί κάθε μερα ανθρώπους, ακόμη κι αν γίνουν εκλογές και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα! Και τα εδώ σκυλιά τους στα ΜΜΕ βρίσκουν φυσικά τα επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν την "εξόφθαλμα λογική απαίτηση"(ευτυχώς υπάρχουν και αρκετοί που διαφωνούν)!
Υπάρχουν πάντα "λογικά" επιχειρήματα ακόμα και για το πιο άγριο έγκλημα. Αυριο θα απαιτήσουν και θα εκβιάσουν ανοιχτά να ψηφίσει ο λαός υπέρ τους και να επιλεξει μόνος του την καταδίκη του σε θάνατο. Αλλιώς θα μας βρουν καταστροφές και συμφορές θα πουν. Θα βρούν κάποιο "λογικό τρόπο" να το κάνουν, πάντα βρίσκουν.
Ας τους βουλώσουμε τα στόματα.
Στην ίδια γραμμή βρίσκεται και η σχεδιαζόμενη νομοθέτηση της απαγόρευσης των διαδηλώσεων(!) που μας σπρωχνει 40 χρόνια πίσω στην εποχή της χούντας.
Η Ελλάδα ετοιμάζεται για γύψο!
Ο φασισμός είναι έξω από την πόρτα μας!

Εχουμε καθήκον να αντισταθούμε!
Ενα αρθρο από το "ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" που ξέρει πολύ καλά τι λέει και πού έχει ξανα προειδοποιήσει με προηγούμενο άρθρο εδώ("Επικίνδυνη πολιτική αποσταθεροποίηση"):


Κρυπτοφασισμός!



Πρωί - πρωί στις 16/2/2012, ο κύριος Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ είπε να υπερασπίσει το δικαίωμα της δημοκρατίας και κομματικής πολυφωνίας στην Ελλάδα. Συντάχθηκε έτσι, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια που απέρριψε (καθυστερημένα και αγκομαχώντας) ως προσβλητικές τις απόψεις Σόιμπλε και Γερμανών περί υποταγής όλων των κομμάτων στης Ελλάδας σε μία και μόνη πολιτική, αυτή της τρόικας, δηλαδή της Γερμανίας.

Αμέσως όμως μετά
απαίτησε ακριβώς το ίδιο, ο ίδιος ο Πορτοσάλτε! Ζήτησε από μόνα τους τα κόμματα, και χωρίς Σόιμπλε, να μην έχουν διαφορετική φωνή στην Ελλάδα και να φέρονται «ως κράτος με συνέχεια» και όχι ο καθένας με «το μακρύ και το κοντό του»! Δηλαδή να μην έχουν διαφορετικές φωνές και θέσεις από αυτές της κυβέρνησης, δηλαδή της τρόικας, δηλαδή της Γερμανίας. Σχεδόν μάλιστα επιτέθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί αυτό δεν το απαίτησε στην ομιλία του στο ΥΕΘΑ!


Σε συνέχεια τα ίδια περίπου απαιτεί και ο κ. Γ. Πεταλωτής του ΠΑΣΟΚ στην ΝΕΤ 08.30! Απέρριψε μεν τον Σόιμπλε,
δικαιολόγησε όμως πλήρως την απαίτηση ως Γερμανού δανειστή και κατόπιν «μας την είπε» με τον εκβιασμό ότι αν δεν υπογράφουμε και δεν πειθαρχούμε θα μας κόψουν «το νερό από το αυλάκι»!


Η ζωή έχει δείξει ότι αυτές οι κρυπτοφασιστικές φωνές στην αρχή είναι «απόψεις», μετά γίνονται απαιτήσεις, μετά γίνονται εκβιασμοί, μετά ακολουθεί η "δίκαιη" πλέον κατάργηση των κομμάτων που δεν προσκυνούν και δεν συμφωνούν και στο τέλος ακολουθεί η κατάργηση και αυτών που συμφωνούν γιατί για τη πολιτική δικτατορία του κεφαλαίου δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Σας φαίνεται υπερβολικό το σενάριο; Δείτε με προσοχή τα σταδιακά βήματα διολίσθησης της ΕΕ προς τον αυταρχισμό, την ανάδειξη δοτών πρωθυπουργών, την απαίτηση υποταγής (και ουσιαστικής κατάργησης) των κομμάτων σε διάφορες χώρες σε μια και μόνη πολιτική, με υπογραφές μάλιστα, και αναμείνατε τα επόμενα βήματα.


Τα όργανα της ΕΕ και τα ΜΜΕ του κεφαλαίου θα εντείνουν την απαξίωση της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας που «δεν εξασφαλίζει στιβαρές κυβερνήσεις» οι οποίες δεν λογαριάζουν το «πολιτικό κόστος». Σε συνέχεια θα προβάλλουν με ένταση την ανάδειξη δήθεν υπερκομματικών κυβερνήσεων «αρίστων», τεχνοκρατών υπαλλήλων της ή και όποιων την υπηρετούν δικτατορικά, ως μοναδική λύση εξόδου από την κρίση και ως μόνων εγγυητών της ύπαρξης των κρατών των εθνών και της ΕΕ!!! Κατόπιν θα τα επιβάλλουν…

Το έργο έχει ξαναπαιχθεί πολλές φορές σε πολλές χώρες του κόσμου μαζί και στην Ευρώπη. Τα ψήγματα αυτών των σχεδίων που βλέπουμε στην Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Ιρλανδία και προσεχώς σε άλλες χώρες, είναι μόνο η «δειλή» αρχή, η κορφή του παγόβουνου. Όσο η κρίση βαθαίνει και θα χρειάζεται περισσότερος αυταρχισμός για να επιβληθούν σκληρότερα μέτρα, τόσο θα εφαρμόζονται τα επόμενα στάδια. Ο σημερινός κοινοβουλευτικός ή ημικοινοβουλευτικός κρυπτοφασισμός θα γίνεται σταδιακά κανονικός φασισμός.

Το θέμα εδώ είναι πάντα η οργάνωση του λαού και ιδιαίτερα της εργατικής τάξης για να μη περάσουν αυτά τα σχέδια. Αν δεν τους σταματήσει ο λαός δεν σταματάνε μόνοι τους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και δυο χρόνια δωσίλογοι και δανειστές όχι μονο καταπατούν λαϊκά δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών αλλά επιπλέον έχουν επιβάλει παράνομη συνταγματική εκτροπή. Δυστυχώς όμως, η "επαναστατική" αριστερά, η αριστερά της "ανατροπής", η "ριζοσπαστική" αριστερα ζητιανεύει νόμιμες διαδικασίες και εκλογές απο αυτό το δόλιο σύστημα. Στο μαχαίρι απαντάς με μαχαίρι... Ο κόσμος ποτέ δεν άλλαξε με εκλογές και πάρτε το χαμπάρι!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

Εύκολη κριτική γιατί δεν κάνουν οι άλλοι την επανάσταση που εσύ έχεις στο τσεπάκι. Δεκαετίες ολόκληρες ακούω τους υπερεπαναστάτες να καλούνε τους «άλλους» να κάνουν την επανάσταση. Κι εγώ την περιμένω από αυτούς να την κάνουν ματαίως τόσα χρόνια. Και πορεύομαι από τον πολύ δύσκολο δρόμο που δεν έχει θαύματα.

Όσο για τις εκλογές μάλλον δεν ξέρεις τη μαρξιστικη θέση για την τακτικη και στρατηγική. Αν όμως μπορείς να κάνεις την επανάσταση μη περιμένεις τους άλλους. Κάνε την!!! ΑΝΤΕ ΝΤΕ...

ShareThis