Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ρωσικη ρουλέτα στο Δημόσιο

Εισαι δημόσιος υπάλληλος. Γυρίζεις στο σπίτι από τη δουλειά. Ανοίγεις το ραδιόφωνο για να δείς αν είσαι πάλι πρωτο θέμα. Εισαι. Πρέπει λέει οπωσδήποτε να απολυθούν 150000 Δ.Υ. για το καλό της οικονομίας και της πατρίδας!
Ξαφνικά ανοίγει μια πόρτα και μπουκάρει μεσα ένας ένοπλος. Σ' αρπάζει και σε καθίζει στην καρέκλα. Σου χωνει ένα εξάσφαιρο στο χέρι και σου λέει.
-'Εχει μόνο μια μέσα, μπορεί να τα καταφέρεις. Καλή τύχη", και σκάει στα γέλια.
 Στο καρφωνει στον κρόταφο.
-Ρίξε, σου λεει
-Τι είν'αυτα που λές, απαντάς τρέμοντας. Δεν υπάρχει περιπτωση.
-Πυροβόλα ρε! ουρλιάζει...Θα ριξεις θες δε θές! Κατάλαβες;
Εχεις ανατριχιάσει, δεν το πιστεύεις ότι σου συμβαίνει όλο αυτό...
-Δεν μπορώ να το κάνω, του λές. Δε γίνεται, θα σκοτωθώ, καταλαβαίνεις;
-Και τι μας νοιάζει εμας ρε ηλίθιε! Ρίξε τώρα να τελειώνουμε. Τι νομίζεις πως είμαστε; Φιλανθρωπικό ίδρυμα;;;Εδω παίζεται η σωτηρία της ανθρωπότητας. Ρίξεεεεε...
Σουχει πάρει τ'αυτιά. Σε εκβιάζει με κάθε τρόπο, σε ταπεινωνει, σε βριζει.
-Δεν μπορώ να το κανω λές με σπασμενη φωνή και σωριάζεσαι
-Μπορείς και παρα-μπορεις. Και δεν είναι μόνο αυτό, σούχω κι άλλα νέα.
 Οχι μόνο θα παίξεις Ρωσικη ρουλέττα θες δε θες, αλλά πριν θα μας ψηφίσεις και στις εκλογές. Με τη θέλησή σου!!! Κατάλαβεεεες; Θα μας ψηφίσεις για να σε στειλουμε....χαχαχαχαχααα

Στις εκλογες πας και ψηφιζεις τον εκβιαστή και το δολοφόνο σου. Δεν ξέρεις πως γινεται, αλλά το κάνεις. Χρόνια τωρα...

Ακουσα πως τον Ιούνιο θα αρχίσουν οι αξιολογησεις Δημοσιων Υπαλλήλων. Ολοι λένε οτι ο λόγος είναι η απαίτηση της τρόικας για απολύσεις 150000 ΔΥ. Αυτοί που συμφώνησαν και υπέγραψαν τη συμφωνία είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Αν υλοποιηθεί 1 στους 6 ΔΥ απολύεται! Κανονική ρώσικη ρουλετα με τρομακτικές συνέπειες. Απίστευτο πραγματικά, αλλά παρ' όλα αυτά θα υπάρξει ένα μεγάλο ποσοστό Δημοσιων υπαλλήλων που θα ψηφίσουν τους εκβιαστές και τους δολοφόνους τους.
Θα τους ψηφίσουν για να τους απολύσουν!!!
Οι ΔΥ ειναι σε μεγάλη πλειοψηφία ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Τι θα κάνουν τώρα άραγε;

2 σχόλια:

Ανατολή είπε...

"Οι ΔΥ ειναι σε μεγάλη πλειοψηφία ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Τι θα κάνουν τώρα άραγε;"
Απ: Ένα μεγάλο μέρος από αυτούς τους ρεζίληδες, θα μεταβεί στο βουλευτή της γειτονιάς για να λάβει τη διαβεβαίωση ότι θα εξαιρεθεί από τη λίστα. Ή ότι θα του δώσει τις απαντήσεις του τεστ.
Υπάρχει ακόμα πολύ καφρίλα στη χώρα φίλε!
Την καλημέρα μου...

Γιώργος Σαρρής είπε...

Μες την αισιοδοξία σε βρίσκω:)
Δεν υπαρχει πιο ηλίθια ψηφος στα 2 κόμματα από αυτη των ΔΥ. Από την αρχή ήταν στο κέντρο του στόχου. Τους έβρισαν, είπαν ψεματα για τους αριθμούς οτι δηθεν το Δημοσιο είναι τεράστιο(ενω υπάρχουν 10 ευρωπαικές χωρες ανεπτυγενες που έχουν περισσότερους), τους έκοψαν στο μισό τους μισθούς και τωρα θέλουν να απολύσουν όσο μπορούν περισσότερους και να αφήσουν τον κόσμο χωρίς Δημόσια παιδεία, υγεία και ό,τι άλλο δημόσιο και δωρεάν. Οποιος δημόσιος πάει και ψηφίσει ΝΔ.ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να παει να κοιταχτεί σε κανένα γιατρό.Δεν καταλαβαίνω πως γινεται να μην κανουν το ελάχιστο για να μη χασουν 150000 από τους ίδιους και τους συναδελφους τη δουλειά τους. Ειναι κανονικη αυτοκτονια να ψηφισουν ΝΔ,ΠΑΣΟΚ. Πρεπει οι ΔΥ, να βάλουν προσωπικό στόχο ο καθένας οτι θα κάνουν ότι περναει από το χερι τους, αν ήταν δυνατόν να μην πάει ούτε μια ψήφος σε αυτούς τους 2. Ας βγαλουν χαρτια, αφισες, προκυρηξεις, χαρτοπετσετες, ραβασακια κι ό,τι άλλο τους ερθει κι ας το πουν σε όλους με όποιο τροπο.

ShareThis