Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Να ανοίξει ο δικός μας δρόμος! Μπορούμε... -Κυριακή 7μμ στην Ομόνοια

Κουρασμένη από το βομβαρδισμό μνημονίων και μέτρων η "υγιής" Ελλάδα πηγαίνει την Κυριακή σε άλλη μια ψήφιση μέτρων ...για το καλό της πατρίδας.

Εμείς οι άλλοι πάλι ΠΑΜΕ ΔΡΟΜΟ!

Η "απελευθέρωση" των καημένων των μονοπωλίων από τα δεσμά του λαού συνεχίζεται.

Η κρίση του καπιταλισμού απαιτεί θυσίες. Αίμα λαϊκό, εργατικό πρέπει να τρέξει και να θρέψει την αδηφαγία του κέρδους.
Τα μέτρα για το γάλα, την πώληση του ψωμιού παντού, τα φαρμακεία, την κατάργηση τριετιών και επιδομάτων και τη θέσπιση ενός κατώτατου μισθού με "..μία μοναδική αξία (ποσό) αναφοράς" όπως λέει το νομοσχέδιο, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου στις μεγάλες εταιρείες, αλλά  και πολλά άλλα, δείχνουν πως η απαίτηση της καλής μας της ΕΕ για μεταρρυθμίσεις που θα δίνουν νέα πνοή και θα ανοίγουν νέους δρόμους στα τεράστια μονοπώλια από τη μιά, αλλά θα αλλάζουν κυριολεκτικά τά φώτα στους απλούς ανθρώπους του λαού και τους εργαζόμενους (όσους απόμειναν...), υλοποιείται χωρίς παρεκκλίσεις προκειμένου να βγεί το σύστημα από τη σοβαρή κρίση που έχει μπεί εδώ και χρόνια.

Κάποιοι "αριστεροί" όμως ξαφνικά βλέπουν πως η κρίση αυτή δεν είναι κρίση του καπιταλισμού, αλλά μόνο δική μας και άρα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ρυθμίσουμε τα του οίκου μας. Το είπε ο Δραγασάκης πριν από 2 μέρες και σίγουρα οι τριγύρω "αριστεροί" έκαναν πως δεν άκουσαν και συνεχίζουν να σκορπάνε άνθη σωτηρίας και ελπίδες με το κιλό.

Όμως μία είναι η ελπίδα και δεν υπάρχει άλλη.
Η δύναμη του λαού και ο αγώνας του.

Την Κυριακή στις 7μμ στην Ομόνοια.

Να φωνάξουμε να σταματήσει η λεηλασία.

Να ανοίξει ο δικός μας δρόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis