Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλα συλλαλητήρια- Λαός στους δρόμους! - Έλα μαζί μας

Tην άλλη φορά που θα πεις .δε γίνεται τίποτα, να ξέρεις ότι καποιοι είναι συνέχεια στο δρόμο και σε περιμένουν να 'ρθεις μαζί!
Την άλλη φορά που θα πεις κανένας δεν αντιδρά να σκέφτεσαι ότι κάποιοι δε σταμάτησαν μέρα ν αντιστέκονται και σε περιμενουν να 'ρθεις μαζί. 
Την άλλη φορά που θα πεις ...όλοι τα ίδια είναι, να ξέρεις ότι κάποιοι είναι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους και για το δικό σου αύριο και σε περιμένουν να 'ρθείς μαζί. 
Την άλλη φορά που θα πεις πως απογοητεύτηκες σκέψου πως κάποιοι έχουν σβήσει αυτή τη λέξη απ' το λεξιλόγιό τους, πως κάποιοι δεν το βάζουν κάτω και σε περιμενουν να 'ρθεις μαζί. 
Την άλλη φορά που θα σκύψεις το κεφάλι σκέψου τις εικόνες από το σημερινό συλλαλητήριο και έλα μαζί μας.
Γράψου στο σωματείο, πήγαινε μια βόλτα σε κάποια από τις συζητήσεις που σε καλούν οι σύντροφοι, πήγαινε στη συνέλευση και μίλα, ρώτα, σκέψου, πάλεψε, σταμάτα να πιστεύεις όλα αυτά που λένε οι διάφοροι πονηροί που θέλουν να σ'απελπίσουν κι έλα μαζί μας!

Πλημμύρισε λαό σήμερα η Αθήνα και οι άλλες πόλεις!
Πήρε ανάσα ο κόσμος που ήταν εκεί. Γέμισαν οι δρόμοι συνειδητά χαμόγελα και άσκυφτα κεφάλια.

Επόμενος μεγάλος σταθμός η 1η ΝΟΕΜΒΡΗ! Την 1η Νοέμβρη πρέπει να γκρεμιστεί η Αθήνα από τις φωνές μας

4 σχόλια:

akrat είπε...

ωραιότατα καλή αγωνιστική εβδομάδα

Γιώργος Σαρρής είπε...

Υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Μπορείς να πας και μόνος και να τσακίσεις το συστημα χωρίς να έχεις κανεναν στο κεφάλι σου να σε ζαλίζει...
Η μπορείς πολύ ωραία να περιμένεις τις εκλογές σαν πολιτισμένος άνθρωπος... και μετά τις άλλες εκλογές και πάει λέγοντας...
Η επίσης μπορείς να κάνεις μια "ευρεία" συσπείρωση χωρίς πολλές ενοχλητικές λεπτομέρειες περί ταξικών στόχων και λογικών που λέει το ΠΑΜΕ, όπου όλοι χωράνε και να περιμένεις μέχρι την ...τρίτη παρουσία να ριζοσπαστικοποιήσεις τους "νοικοκυραίους" βάζοντας τους να παλέψουν τον καπιταλισμό με SMS και TWEETS ή κάποιο άλλο "σύγχρονο" τρόπο...

akrat είπε...

προφανώς δεν αναφέρεστε σε εμένα γιατί δεν με γνωρίζεται φυσικά... θα έχετε στον νου σας κάποιον άλλο... εκτός αν τω όντι αναφέρεστε σε μένα...

Γιώργος Σαρρής είπε...

Αναφέρομαι σ' εκείνους που βλέπουν ως χωρίς νόημα αυτό που προσπαθεί να κάνει το ΠΑΜΕ, ως Μέτωπο εργατικών συνδικάτων με καθαρό στόχο την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων.

ShareThis