Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ μόνο εσύ...


Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ο Τόμας Βίζερ.
Μόνο αυτός ένοιωσε την πραγματικότητα των μνημονίων, την ενστερνίστηκε και έκανε ό,τι έπρεπε για να σώσει την οικονομία τους..
Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αγκάλιασε την προσπάθεια των μνημονίων να βάλουν τάξη.

Για να μην τα λέμε με δικά μας λόγια να και η δήλωση του  επικεφαλής του Euro Working group Τόμας Βίζερ:
"Μόνο  όταν μια κυβέρνηση ενστερνισθεί τους στόχους ενός προγράμματος, μπορεί να λειτουργήσει και η εφαρμογή του και να εξηγηθεί πειστικά στους πολίτες η αναγκαιότητά του… Αυτό δεν συνέβη στην Ελλάδα, με καμιά κυβέρνηση. Τα πράγματα βελτιώθηκαν ανέλπιστα μόνο τον τελευταίο χρόνο."
Πράγματα γνωστά βέβαια που τα έχουμε νοιώσει και κυρίως τα έχουμε πληρώσει.
Βέβαια κάποιο κόμμα, μιλάμε για το ΚΚΕ, αυτά τα ΄λεγε πριν ακόμη αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ. Έλεγε τότε, και το λέει ακόμη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κάνει τη βρώμικη δουλειά που δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι συνεχίζοντας και παίρνοντας τη σκυτάλη από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν πήρε τη σκυτάλη και τα καταφέρνει μια χαρά να τακτοποιήσει τα πράγματα για λογαριασμό της μεγάλης επιχειρηματικότητας ελλήνων τε και ξένων, της άρχουσας τάξης δηλαδή που εκφράζεται μεσω της ΕΕ που δεν είναι φυσικά "το κοινό μας σπίτι".
Το κοινό μας σπίτι σε ότι αφορά το λαό είναι οι αγώνες.
Οι αγώνες όχι απλά για την επιβίωση αλλά για την ανατροπή και τη Λαική εξουσία.

ΥΓ: Ξαφνικά εμφανίστηκε και ο εκπρόσωπος της Γαλλικής "Αριστεράς" κ.Μελανσόν, και ζήτησε την αποπομπή του ΣΥΡΙΖΑ από την Ευρωπαική Αριστερά γιατί είναι πλέον "φιλελευθερος" και όχι Αριστερός. Βέβαια κάποτε η Αριστερά  στη συνείδηση του λαού σήμαινε σύγκρουση. Ο κ. Μελανσόν αντίθετα είναι ένα από τα επόμενα χαρτιά του συστήματος που πιθανότατα θα παίξουν μπάλα στη συνέχεια ως "σωτήρες"(τίνος άραγε;).
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis