Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Παρουσίαση του βιβλίου «Ο άγνωστος ΒΑΡΝΑΛΗΣ ΚΑΙ 19 ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ» σήμερα

Μετά την πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του Ηρ.Κακαβάνη "Ο άγνωστος Βάρναλης και 19 αδημοσίευτα ποιήματά του" που έγινε πριν λίγες εβδομάδες στην Καισαριανή, και το ενδιαφέρον που δημιουργήθηκε και για το βιβλίο αλλά βέβαια και για το φαινόμενο Βάρναλη, ακολουθεί σήμερα νέα παρουσίαση σε μεγαλύτερο χωρο, που απευθύνεται σε όλους αυτή τη φορά.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 Σήμερα17 Δεκέμβρη 2012 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΔΟΕΑΠ θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Ο άγνωστος ΒΑΡΝΑΛΗΣ ΚΑΙ 19 ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΤΟΥ» του Ηρακλή Κακαβάνη. 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.
Για τον Κώστα Βάρναλη και το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Κώστας Καζάκος, ηθοποιός, Χρίστος Αλεξίου, καθηγητής νεοελληνικής λογοτεχνίας στο πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ και διευθυντής του περιοδικού «Θέματα Λογοτεχνίας», Νίκος Σαραντάκος, συγγραφέας, Σοφία Κολοτούρου, ποιήτρια. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Σοφία Αδαμίδου, συγγραφέας - δημοσιογράφος.
Τιμώντας την επέτειο θανάτου του Κ. Βάρναλη (16/12/1974), στην αρχή της εκδήλωσης θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ποιητή και εικόνες από την πάνδημη κηδεία του.
Σατιρικό κείμενο θα αποδώσουν θεατρικά οι ηθοποιοί Στέλιος Γεράνης και Κατερίνα Φωτιάδου.
Μελοποιημένα τραγούδια του Βάρναλη θα ερμηνεύσει ο τραγουδοποιός Γιώργος Σαρρής.

(Το κτίριο του ΕΔΟΕΑΠ βρίσκεται πλησίον του «Χίλτον». Εξυπηρετεί ο σταθμός μετρό Μέγαρο Μουσικής. Στον ΕΔΟΕΑΠ υπάρχει και υπόγειο πάρκιν)


2 σχόλια:

blackbedlam είπε...


Καλησπέρα σου Γιώργο.
Αυτό που θέλω να σου πω μπορεί να μην έχει σχέση με το ποστ σου αλλά έχει σχέση με τον ΓΙΩΡΓΟ.
Δέχεσαι συχαρίκια;
Πρέπει να σου ομολογήσω ότι η διαδρομή σου αυτά τα 3 χρόνια που σε γνώρισα μέσα από τις πορείες και τις διαδηλώσεις, η αναζητήσεις σου, το ψάξιμο σου μέσα στην φλόγα των ματιών των συντρόφων και η τελική σου επιλογή, με συγκινεί ιδιαίτερα.
Άκουσα το κομμάτι σου το πρωί στον 902, μου άρεσε πολύ, τραγουδιέται όμορφα.
Θα διαδοθεί από στόμα σε στόμα να δεις, είναι ένα κομμάτι καινούργιο, δροσερό,που μπορεί να δώσει αισιοδοξία και δύναμη κυρίως στα νέα παιδιά.
Μπράβο σου !



Ανώνυμος είπε...

σφε το τραγουδι σου φοβερο.το τραγουδω συνεχεια.κατερινα

ShareThis