Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο Γιωργος στην υπηρεσία της επανάστασης!-Αβε Παπαδήμο....

M' αρέσει τελικά ο Γιώργος! Ειναι τελικά πραγματικός σοσιαλιστής!
Με τις απίστευτες παρεμβάσεις του αποκάλυψε το αποκρουστικό πρόσωπο της Ευρώπης και των γελοίων υπαλλήλων τυπου Ολι Ρεν, αλλά και αποδόμησε μέχρι εκεί που δεν πάει  το πολιτικό συστημα εξουσίας.  Η Ευρωπη ποτε μαλλον δεν θα ήταν πιο μισητή στους λαούς της από ότι τώρα. Το λαό δε κοντευει να τον μπολσεβικοποιήσει μόνος του σε χρόνο μηδέν ενω τους στρατιωτικούς κοντεύει να τους κάνει κι αυτούς Αντιαμερικάνους και Αντι νατοικούς.
Αν δεν πει κανείς μπράβο για όλα αυτά τι να πει;

Μαλιστα ακόμα και την τελευταία στιγμή συνεχίζει το έργο του καταστρεφοντας κι άλλο και το ΠΑΣΟΚ αλλά και διάφορα πρόσωπα ξεχωριστά.
Η χθεσινη επιλογή Πετσάλνικου δεν έσπασε απλά νεύρα. Εκανε άλλο ένα μεγάλο ποσοστό εναπομεινάντων ΠΑΣΟΚτζ'ηδων να μισήσουν το κόμμα που ψήφιζαν.

Οσο για το θεμα Παπαδήμου έχω να πω δυο πράγματα.
Πρωτο: Από ακατάλληλη και μεθοδευμένη επιλογή από το σύστημα-αφου και εκπρόσωπος του τραπεζικού συστήματος είναι αλλά και εναντίον της απόφασης του Οκτωβρίου με την υπονομευτική δήλωση που ειχε κανει εναντια σε μεγάλο κουρεμα πριν από την κυβερνηση- τελικά ο κ.Παπαδημος παρουσιάζεται περίπου ως μεσίας για να μην πώ σαν λαική απαίτηση! Ε , όχι δα...
Ο Παπαδήμος ειναι επιλογή καθαρά των τραπεζιτών και των αγορών κι αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή όταν ανεβαινε το ελλ.χρηματιστηριο με το που ακούστηκε την περασμενη εβδομάδα το όνομά του, την ιδια στιγμη που βούλιαζε η Ευρώπη.
Δευτερο:Ειναι ολοφάνερο οτι το μόνο για το οποίο δεν νοιάζονται είναι για το τί λέει ο λαός. Σαν να μην υπάρχουμε. Λες και θα σταματήσει η λαίλαπα την άλλη μερα οπότε πρεπει να παρακαλάμε να τελειωσει η ταλαιπωρία για να συνεχισθεί η υπέροχη ζωή μας! Δεν είναι απίστευτος ο τροπος που προσπαθούν να διαστρεψουν την πραγματικοτητα;
Για άλλη μια φορά βάζουν τον άμεσα ενδιαφερόμενο στην άκρη στο ρόλο του μαλάκα που πληρώνει το λογαριασμό κι αυτοί αναλαμβάνουν εργολαβία τη "σωτηρία της πατρίδας".
Περιμένουν οτι θα το δεχτούμε με ιαχές
"Αβε Παπαδήμο, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετουν"!


Υ.Γ.Πάντως η Ευρώπη έχει πλέον άλλη αγωνία. Τα σπρεντ της Ιταλίας χτυπησαν 570 και το επιτόκιο δανεισού της 7,40%! Η κατάσταση μυρίζει μηχανισμό. Εκρηκτικό μηχανισμό...

7 σχόλια:

ένας στρατολάτης είπε...

Χμμ, δεν το είχα σκεφτεί έτσι.
Βρε λες τελικά ο Γιώργος να είναι αληθινός αντιεξουσιαστής (κατά δήλωσή του) και να γκρεμίσει μόνος του τον καπιταλισμό;
Λες σε 50 χρόνια να έχουμε στη σειρά τα πορτρέτα Μαρξ-Λένιν-ΓΑΠ;;;

ange-ta είπε...

Σωστός!!!

Πέταξαν τις μάσκες απο αδημονία, απο νευρικότητα, απο κρετινισμό και ΚΥΡΙΩΣ:
ΑΠό φόβο για την γενική κατάρρευση που δεν θα αργησει!

Ανατολή είπε...

Γιώργο,
εναποθέτω τις ελπίδες μου στην ιταλία. Εκεί έχουν παράδοση, βάζουν μπόπμπες, δεν αστειεύονται.
Ας τολμήσουν να τους κάνουν τα μισά απ' ότι εδώ και βλέπουμε.
Εμείς πάλι εδώ έχουμε χάσει κάθε ίχνος αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας ως λαός και ως έθνος.
Τέτοια μανούρα ούτε όταν μας έφεραν το βασιλιά τον Όθωνα από τα ξένα να μας κυβερνήσει και να μας κάνει κράτος εμάς τους ξεβράκωτους, δε δείξαμε.
Δε θα μου κάνει εντύπωση αν μετά από κάλεσμα των καναλιών και των πρόθυμων ηλίθιων, δούμε σε απευθείας σύνδεση να βγαίνουν να τον ραίνουν με ροδοπέταλα από τα μπαλκόνια οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι να του στρώνουν χαλιά και να φωνάζουν «Ωσαννά»!
Αηδία!

Υ.Γ. Πρέπει να κόψω την τηλεόραση, με χαλάει...

Γιώργος Σαρρής είπε...

Γιατί στη Ρωσία ο Λένιν έκανε τη βρώμικη δουλειά;Επειδή ξεχασαν οι αχάριστοι το στρατηγό Κορνίλοφ και τους εμπνευστες του πραξικοπήματος του Αυγούστου του '17 που έκανε τους μπολσεβίκους από παράνομους πρωταγωνιστές και πλειοψηφικό ρευμα;(Δες τα βιντεο για την επετειο της ΟΚτ.Επαναστασης που δημοσιευσα).
Σε όποιον απλώσει βιαια τα χερια του επάνω μας από εδω και πέρα θα του χρωσταμε χαρη αργότερα:)) Νομιζουν οτι μπορούν να επιτεθουν άγρια χωρίς τρομερες απώλειες; Το ίδιο νομιζε και ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΤΗς ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
Παντως με Λενιν κ Μαρξ ουτε για χιουμορ δε θα το άντεχα. Ανατριχιαζω

Γιώργος Σαρρής είπε...

Ανατολη τα λες τελεια!! Ετσι ειναι όμως ο λαός. Ευπειστος και ετοιμος να βρει αφορμη να κανει πίσω. Για λίγο όμως. Παρα το αηδιαστικο σκηνικο θριαμβου ειναι κι οι γαμημενοι οι λογαριασμοι που ερχονται. Εμενα μου ηρθε σημερα...
Οσο για τους Ιταλους ειναι πολλα βηματα πισω απο μας.Εμεις ειμαστε ετοιμοι για μπαμ. Μαλλον κι εκεινοι κοιτουν προς τα μας. Εδω θα γινει και θα το δουμε!!
Επαναστατες ερχονται μεγαλες στιγμες!
Ο Θεός μαζί μας! Βλέπω μεγα γλέντι.χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΧΤΕΣ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΑΗ!ΗΤΑΝ Ο ΚΑΨΗΣ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΤΣΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ 'ΣΚΑΣΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!ΚΑΛΑ ΤΟ 'ΛΕΓΕ Η ΑΛΕΚΑ ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ!ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Γιώργος Σαρρής είπε...

Tον άκουσα τον Παπαδημοσιογράφο.
Ελεγε όμως "αν επιτυχει η κυβερνηση...τοτε γιατι να παμε σε εκλογες;"
Οπότε για τι να συζητάμε;
Τι θα κανει δλδ;
Θα δωσει αυξησεις και θα πάρει πίσω τα μετρα; Μονο τοτε μπορεί να ξυπνησει η αγορά.
Με "διαρθρωτικές αλλαγές" δλδ απολύσεις τι να λέμε. Αν φτασει στο Φλεβαρη θα ειναι θαυμα.

ShareThis