Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Όποιος πιστεύει στους αγώνες θα είναι εκεί- Στις 8ΜΜ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ με το ΠΑΜΕ



ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 8μμ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Oποιος πιστεύει πραγματικά στους αγώνες, από τους πιο μικρούς ως τους πιο μεγάλους το βράδι θα είναι στο Σύνταγμα. Όποιος πιστεύει ότι πρέπει κι ότι μπορούμε να νικήσουμε ας το δείξει στην πράξη βαδίζοντας μαζί μας στους δρόμους.

Άσχετα αν συμφωνει κανεις σε όλα με το ΠΑΜΕ δεν μπορεί να μη δει ότι είναι η μόνη πλευρά που είναι πάντα εκεί, το μόνο υπαρκτό μέτωπο εργαζόμενων με παρουσία στους δρόμους και τους αγώνες, που πάντα απαντά μαζικά κι οργανωμένα. Ας έρθει λοιπόν μαζί μας. Ας μας δοκιμάσει στους αγώνες και στους δρόμους.
Όποιος πιστεύει πραγματικά στη δύναμη του λαού ας προσφέρει κι αυτός τη δική του δύναμη δυναμώνοτας τη στρατιά της ανατροπής. Κάθε ρήγμα, κάθε ραγισματιά που θα καταφέρουμε μπορεί να κομματιάσει τα τείχη και τα φράγματα που μας παρουσιάζουν σαν ανίκητα.
Κάποτε ο καθένας θα λογαριαστεί με την ύπαρξή του. Κάποιοι θα 'εχουν πολλά να πουν. Αλλοι μόνο σιωπή θα έχουν να απαντήσουν.
Ας διαλέξουμε πλευρά. Με το αύριο του λαού ή με τους σκυφτούς και τους συμβιβασμένους; Με το λαό ή με τους βασανιστές του. ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ Η ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.
Ας γίνουμε ακόμη περισσότεροι. Ακόμη κι ένας κερδισμένος στον αγώνα είναι κρίσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis