Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Το μεγαλύτερο πρωτομαγιάτικο συλλαλητήριο των τελευταίων χρόνων






Πραγματική λιακάδα σήμερα στο κέντρο!
Ηταν η μεγαλύτερη πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση και πορεία των τελευταίων χρόνων.
Αφήνουμε λοιπόν τους παπαγάλους των καναλιών και των δελτίων να ..."ανησυχούν" που "δεν είχαμε τεράστιες συγκεντρώσεις σήμερα" και συνεχίζουμε να μαζεύουμε δυνάμεις.
Όσο κι αν λένε τα ξεφτέρια τους πως "αυτα έχουν πια τελειώσει", "πως ο λαός ψάχνει νέους τρόπους" κλπ. αυτές οι "βαρετές παραδοσιακές" κινητοποιήσεις, μαζί με όποιους άλλους τρόπους σκεφτεί το κίνημα και αποφασίσει πως είναι χρήσιμοι, είναι που θα τους γκρεμίσουν από τους θρόνους τους.

ΥΓ: Για την ιστορία,η σημερινή πορεία του ΠΑΜΕ ήταν η μεγαλύτερη φετινή και μια από τις μεγαλύτερες όλων των τελευταίων 5 χρόνων. Να σημειωθεί ότι το ΠΑΜΕ είχε μεγάλη ξεχωριστή συγκέντρωση και στον Πειραιά.
Η συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ) ήταν αξιοπρεπής και περίπου το 1/3 της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γιώργο>
Για ενημέρωσή σου η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν ήταν σε καμιά συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ. Είχε κάνει κάλεσμα στο Μουσείο, όπως και αρκετά πρωτοβάθμια σωματεία καθώς και άλλες συλλογικότητες. Και αυτή η συγκέντρωση ήταν μαζική κι αυτή αποσιωποιήθηκε από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.
Δεν καταλαβαίνω τη λογική του τσουβαλιάσματος, όποιος δεν ήταν με το ΠΑΜΕ ήταν με τη ΓΣΕΕ... Μην κάνεις κι εσύ ότι κατηγορείς στα καθεστωτικά μέσα...
Φιλικά και συναγωνιστικά Γιάννης.

Γιώργος Σαρρής είπε...

Kατεβαίνοντας προς την Ομόνοια έβλεπα τη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ (με ΣΥΡΙΖΑ) στη Σταδίου και μια άλλη μικρή(200 περίπου ανθρώπων) που ανέβαινε Παν/μίου. Αυτή η 2η ήταν τελικά των Μ-Λ κ μ έκανε να σκεφτώ ότι κάποιοι από εκείνους που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ δεν ένοιωθαν κ πολύ βολικά πια εκεί κ το άλλαζαν. Την ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματικά δεν την είδα αλλά νόμιζα ότι την είχα προσπεράσει όταν ήμουνα Παν/μίου, αφού όλες τις άλλες φορές συμμετείχε με το ΣΥΡΙΖΑ στις συγκεντρώσεις ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ.

ShareThis