Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Τα "γελοία" κόμματα και οι επιστολές του Ιησού

Η επιλογή κομμάτων τύπου Εν. Κεντρώων, Βελόπουλου κλπ και πολλών πολλών άλλων, αλλά και κομμάτων που όλοι ξέρουν τι ρόλο παίζουν (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ) δεν δείχνει βλακεία.
Δείχνει εγκλωβισμό και απελπισία που οδηγεί μέσα από λάθος συλλογισμούς σε απίστευτους συμβιβασμούς.
Και βεβαια η ευθύνη πηγαίνει κυρίως σε ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ εκείνους που λένε σ' αυτό τον κόσμο ότι υπάρχει τρόπος να αλλάξουν οι λύκοι και να γίνουν πρόβατα, να γίνει δηλαδή καλός και δίκαιος ο καπιταλισμός, ότι μπορεί η οικονομία που παράγει δισεκατομμύρια φτωχούς και ελάχιστους πλούσιους χωρίζοντας τον κόσμο στα δύο, να γίνει "προοδευτική".
Του λένε δηλαδή ότι   η οικονομία της αγοράς που σπέρνει φτώχεια  και μεσω αυτής θερίζει πλούτο για τους λίγους -αφού είναι γνωστό ότι ο πολύς πλούτος των λίγων αποτελείται από την φτώχεια των πολλών-, έχει τρόπο να παράξει ευτυχία και ευημερία για ...όλους!!! 

Κάπως έτσι λοιπόν καταλήγει να κυνηγάει η πλειοψηφία χίμαιρες που άλλοτε λεγονται ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και άλλοτε διάφορα "γελοία" κόμματα.
Γελοία όμως δεν είναι αυτή καθαυτή η επιλογή, αλλά η σκέψη ότι μπορεί κάποιο μαγικό χεράκι να κάνει αυτή την άγρια ζούγκλα έναν ήρεμο κήπο της Εδέμ.

Με πολύ λίγα λόγια δεν μπορώ να καταλήξω στο τι είναι πιο "γελοίο" ή απαράδεκτο.
Να ψηφίζουν 160.000 Βελόπουλο ή 4.000.000 ΝΔ και τα άλλα   κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κλπ) που έφεραν κι εφάρμοσαν μνημόνια; Ιδού η απορία.

Θέλω να πω πως όλοι τους -πλην Λακεδαιμονίων- με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επιστολές του Ιησού πουλάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis