Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Απαγόρευση της φτώχειας!

Ποινικοποιήσεων συνέχεια!
Μετα τις απαγορεύσεις συγκεντρώσεων στις Σέρρες συνεχίζουν με πάθος το μεταρρυθμίστικό τους έργο...ποινικοποιώντας την αντίδραση των φτωχών και όσων στεκονται στο πλάι τους!

Ποινικό αδίκημα η μη καταβολή εισιτηρίου στις μεταφορές και πρόστιμο το 60πλάσιο του εισιτηρίου!
Ποιος σου είπε να μην έχεις ρε φίλε;Ας πρόσεχες άχρηστε, τεμπέλη! Ψάξε τις τσέπες σου και βρες τα σκουλήκι!
(Οποιος ελεγκτής κόψει κλήση βέβαια, θα είναι άξιος της μοίρας του, άξιο τεκνο και υπάλληλος των κατοχικών και των συνεργατών τους, άξιος προδότης των φτωχών καθημερινών ανθρώπων της δουλειάς που δεν έχουν πια να πληρωσουν τα χαράτσια των παιδιών του ΔΝΤ. Κι όποιος πολίτης δεχτεί αδιαμαρτύρητα να ξεφτιλίζονται φτωχοί άνθρωποι για να πάρει ο ελeγκτής το ποσοστό της ντροπής, ας μην παριστάνει το θύμα όταν έρθει η σειρά του.)
Επιτέλους κάποτε ο νόμος και το δίκιο, πρέπει έστω λίγο να συναντιούνται!
Kαι πάμε παρακάτω..
Τροχαία παράβαση η μη πληρωμή διοδίων και πρόστιμο 200 ευρώ!!!
Τα οποία διόδια όμως αναγνωρίζεται ότι ειναι ακριβά, ότι ειναι κοντα οι σταθμοί ο ένας στον άλλο, οτι το καθεστώς των παραχωρήσεων -όπου ουσιαστικά οι εταιρείες εργολάβων πληρώνουν μόνο το 5-8% των έργων και για το οποίο εισπράτουν προκαταβολικά τα διόδια(δηλώσεις σημερινές του Μαγκριώτη)- μπάζει και θέλει ξανακοίταγμα! Αναγνωρίζεται ακόμη οτι οι παραχωρήσεις έγιναν όλες μαζί το 2007 από τη ΝΔ και γι αυτό υπάρχει η άδικη προκαταβολή διοδίων και όλα τα παραπάνω, πάλι σήμερα από τον κ.Μαγκριώτη και προχθές μέχρι κι από τον Πάγκαλο! Ολα αναγνωρίζονται αλλά στα λόγια...
Παρ'όλα αυτά το πρώτο πρώτο μετρο δεν είναι η διόρθωση ενός από όλα τα παραπάνω αλλά η ποινικοποίηση της φτώχειας με πρόστιμο 200 ευρώ παρακαλώ!! Α ναι, είπε και το εξής γελοίο ο υπουργός. "Σας παρακαλώ!Ποια ποινικοποίηση; Ειπαμε οτι ειναι τροχαία παράβαση που τιμωρείται με 200 ευρώ.Δεν είναι ποινικό αδίκημα.Ας ξεκαθαρίσουμε επιτέλους τα πράγματα!"
Τα 200 ευρώ δηλαδή δεν είναι ποινή;
Οταν τα λόγια χάνουν τελείως το νόημα τους τι μένει;
Ας μας πουν τι μας μένει...

Προχωρήστε λοιπόν στις μεταρρυθμίσεις ω σωτήρες!
Μεταρρυθμίζοντας ότι έπρεπε να μείνει απείραχτο, και αφήνοντας ανέγγιχτα όσα έπρεπε να αλλάξουν εδώ και χρόνια. Αφήνοντας φυσικά απείραχτο το συνάφι σας που αποδειγμένα κατάκλεψε  το σύμπαν, απλώνοντας τα βρώμικα χέρια του παντού.
Αποδείξτε μας σε ποιον ανήκει αυτό το κράτος και ποιος κυβερνάει στην πράξη.
Θυμίστε μας καθημερινά για ποιόν δουλεύετε και για ποιον νομοθετείτε!
Καλό θα μας κάνει...

Τελειώνουν όμως τα παραμύθια...φυσάει νοτιάς εδω και λίγο καιρό και μας έχει πάρει το μυαλό.
Τίποτα δεν παραγράφεται, να το ξέρετε αυτό.
Μας έρχεται Αίγυπτος...και γιασεμιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis