Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Τα ΜΑΤ χτύπησαν τον Μανόλη Γλέζο


Τα ΜΑΤ πριν από λίγο χτύπησαν τον Μανόλη Γλέζο....

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Πως το έμαθες, ήσουν σε πορεία; Μπορείς να βάλεις μια πηγή σε link για να τα ανεβάσω κ εγώ;

Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος; Ακόμα κ μπάτσος, πόσο μαλάκας πια;

Γιώργος Σαρρής είπε...

Χρήστο ήμουνα κάτω στις 2 συγκεντρώσεις.Μόλις γύρισ.Απ΄ότι μου είπαν εκείνη την ώρα ο Γλέζος ΨΕΚΆΣΤΗΚΕ ΜΕ ΧΗΜΙΚΆ!Ηταν η στιγμή που γινόντουσαν κάτι αψιμαχίες λίγο μετά το ξύλο στον Παναγόπουλο.Ακριβώς μπροστά στον Άγνωστο.Θα γράψω σχετικά σε λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Στη Θεσσαλονίκη αντιθέτως, η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ήταν μια απ τα ίδια.
Λίγοι οι συμμετέχοντες, υποτονική σε δυναμική και αδιάφοροι περαστικοί που σούρχεται να τους μπουγελώσεις.
Κι επ ευκαιρία θάθελα να μάθω ποιός εμπνέεται τα συνθήματα που είναι ό,τι πιο κατακαημένο έχω ακούσει. Έλλειψη χιούμορ, παρακαλετά (είδικά εκείνο το "δώστε-πίσω, ταα-κλεε-μέ-να" μου θυμίζει παιδάκι που του πήραν το παιχνίδι του και παρακαλάει να του το επιστρέψουν) και κουρασμένα.
Ρς γμτ, είναι που είναι καμμιά πεντακοσαριά, οι περισσότεροι ηλικιωμένοι, είναι ανάγκη και τα συνθήματα νάναι τόσο ξενέρωτα?
Ας προσλάβουν κανένα ΠΑΟΚτσή να τους γράφει κάτι με χιούμορ, δεικτικό και γιατί όχι, πρωτότυπο και γαμοσταυριστικό.
"Κλέφτες-εργο-λάβοι, τράαα-πε-ζίτες" για παράδειγμα΄
Έλεος πια μ αυτές τις πορείες- λειτανείες του ΠΑΜΕ, κάθε φορά που συμμετέχω θλίβομαι...

mbiker

Γιώργος Σαρρής είπε...

mbiker ειναι αλήθεια οτι το ΠΑΜΕ υποτιμάει πολύ το επικοινωνιακό στοιχείο, και πολλές φορές έχει αυτό το παλιακό χρώμα..Αλλά οι δυο συγκεντρώσεις πορείες που έκανε χθές και σήμερα ήταν πολύ μεγάλες, ειδικά η σημερινή ήταν συγκλονιστική κυριολεκτικά σε όλα.Το ΠΑΜΕ ειτε αρέσει είτε όχι είναι η μεγάλη δύναμη της αντίστασης αυτή τη στιγμή.Εχω ένα βιντεάκι απο την πορεία του που θα ανέβει σε λίγο.Αν έβρισκε ενα τρόπο επικοινωνίας με την υπόλοιπη αριστερά θα ήταν ότι καλύτερο.Αλλά χωρίς ΠΑΜΕ-ΚΚΕ δεν γίνεται τίποτα.Η συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΏΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ σήμερα ήταν μια τραγωδία.Ερμαιο όποιου ήθελε να βγάλει το άχτι του, κόντεψε να διαλυθεί πριν καλά καλά μαζευτεί ο κόσμος.Ειμαι σίγουρος οτι κανείς δεν την χάρηκε αυτή τη συγκέντρωση.Αν δεν ήξερες την συγκέντρωση πορεία του ΠΑΜΕ σήμερα θα νόμιζες οτι δεν υπάρχει αντίδραση στην Ελλάδα ενω γίνεται χαμός.(Την προηγούμενη φορά στις 24/2 δεν ήταν έτσι) Προσωπικά δεν μου αρέσει η φάση με τις δυο συγκεντρώσεις πορείες και τόχω πεί.Αλλά πρέπει να αφήσουμε πίσω τις αντιπαλότητες και να βρούμε τρόπους επικοινωνίας, και μέχρι τότε να δεχτούμε οτι έτσι θα βαδίσουμε.Ειμαι βέβαιος ότι πολλοί σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ θα προτιμούσαν να είχαν τρόπο να συμμετέχουν σε κοινή πλατφόρμα με το ΠΑΜΕ αντι να έχουν να αντιμετωπίσουν μια τόσο ανεξέλεγκτη κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Πρώην σύντροφοι, θλιβομαι για την καταντια της Αριστεράς!!Εχω φύγη απο το κομμα εδω και χρόνια και τα βλέπω ποιο καθαρα πλέον!! Σας αρεσει αυτή η εικόνα του ΠΑΜΕ?? Τι στρατηγική έχει? Τι σκοπευει? Πέρα απο καμνια κατάληψη και πεζοδρομιακή γυμναστικη, μετα τι??
Πιστεύετε οτι χωρίσ συμμετοχή σε προγραμμα εξουσιας μπορει να επειρεαση κατι?? Αντε και εκανεσ και 2 και 3 και 5 απεργίες, μετά τι?? Πως θα δανιστεί η Ελλαδα?? Θα κυρίξουμε πτώχευση?? ειτε το θέλουμε ειτε δεν το θέλουμε ειμαστε σε μια οικονομία παγκοσμειοποιημένη, αρα παιζουμε με ορους αγορας!! Αυριο το πρωι, αν δεν πληρωθουν μισθοι και συνταξεις τι προταση έχει το ΚΚΕ??
Μην παμε στην λαικιστικη βλακεια να πληρωση η πλουτοκρατεια, αλλα για να πληρώση έστω η πλουτοκρατεια, πρεπει να συμετεχεισ στην διαμορφωση κυβερνητικης προτασης, δεν γινεται απέξω!!Εκεί πασχει η Αριστερα με όλα τα συνδρο μα της, δηλαδη αδιεξοδο!!Δεν λέω χρειαζονται οι διαδηλώσεις,αλλά το σπρεντ, πως κατεβαινει που επειρεαζει την συνταξη του πατερα μου??η τουσ μησθους των υπαλληλων, που αν χτυπιση πτώχευση το κρατος αυτός τελειωσε?? Συντροφοι, το πρόβλημα ειναι πολυσυνθετο και δυστηχώς η Αριστερά ειναι στο απεξω!!Τι προτείνει η Αριστερα απεναντι σ'αυτά τα μέτρα? Αδικα? χαίρω πολυ, μα και ο ιδιος ο Παπανδρέου το ίδιο λέει, είναι αδικα!!
Εμενα 'ομως με ενδιαφέρει τι λέει η αριστερα και μαλιστα κατακερματισμενει σε δουβλετια!!
Εκτόσ απο πορείεσ και πεζοδρομεια και καταλιψεις, τι αλλο λεει αλλο ο χωρος? Τίποτα-τιποτα και παλι τίποτα!! Αρα κατσε στο 7% και μια χαρα!! Μήπωσ τελικα, αυτο θέλει κατα βάθος?? Διαμαρτηρία χωρίς κόστος και καλά να κρατήσουμε το μαγαζί!!Ναι, αλλα καποια στιγμή ετσι θα κλείση!! Το απευχομαι αλλα εκεί παει!! Εγώ θέλω αριστερά και με κυβερνητική πρόταση!! Τέρμα τα αστεία, δεν χωράμε σε μια αριστερα μονο διαμαρτηρίας και μηζέριας!!
Προβληματιστειτε και θα δείτε οτι εχω δικαιο!!

ShareThis