Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Απροσδόκητα πολύς ο κόσμος

Απροσδόκητα πολύς ο κόσμος στο Σύνταγμα.
Φοβερή αστυνομοκρατία.
Επικρατεί μια παράξενη ησυχία.
Το ΠΑΜΕ είναι ακόμα πίσω στην Κλαυθμώνος.
Περίεργο σκηνικό.
ΥΓ. Μην ξεχνάμε ότι δεν λειτουργεί κανένα μέσο μεταφοράς

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο θάνατος των συντάξεων
Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Μαύρη μέρα η σημερινή. Ζοφερό, βασανιστικό και ταπεινωτικό διαγράφεται από εδώ και πέρα το τέλος της ζωής των περισσότερων Ελλήνων, καθώς σήμερα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα αποφασίσουν να πετούν πλέον τους γέρους στον κοινωνικό Καιάδα με τον ανατριχιαστικό ασφαλιστικό «νόμο Λοβέρδου» που θα ψηφίσουν.
Πόσο κούφια και ψεύτικα ακούγονται σήμερα τα όσα έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου όχι προεκλογικά, όταν όλοι οι πολιτικοί λένε ασύστολα ψέματα για να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους, αλλά μετεκλογικά.
Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε ακριβώς τα αντίθετα από όσα διακήρυσσε. Αυτό αντανακλά την πολιτική ηθική του.
Από τη στιγμή που οι μάζες των εκατομμυρίων θιγομένων Ελλήνων δεν προέταξαν αποφασιστική αντίσταση στην κυβερνητική επίθεση εναντίον θεμελιωδών δικαιωμάτων τους, θα πληρώσουν το βαρύτατο αντίτιμο της ήττας τους. Άφησαν τους εχθρούς να περάσουν, οπότε αυτοί βεβαίως και θα λεηλατήσουν τις ζωές όλων...
Εθιμοτυπικό χαρακτήρα έχει η σημερινή γενική απεργία. Δεν μπορεί πια να επηρεάσει την ψήφιση ή όχι του πιο αντιλαϊκού νόμου για το ασφαλιστικό που υπήρξε ποτέ στη χώρα μας. Αντικειμενικά, το ερώτημα που τίθεται εκ των πραγμάτων είναι αν αυτή η απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα προσλάβει τον χαρακτήρα επικήδειου αποχαιρετισμού των ασφαλιστικών δικαιωμάτων που καρατομήθηκαν.

Γιώργος Σαρρής είπε...

Ανώνυμε
Με εντυπωσιάζει η επιλογή παραγράφων που έκανες από το αρθρο του Γ.Δελαστίκ.Ειδικά στο τελείωμα του, όπου λείπει ενα διαζευκτικό "η" που λέει:
"Αντικειμενικά, το ερώτημα που τίθεται εκ των πραγμάτων είναι αν αυτή η απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ θα προσλάβει τον χαρακτήρα επικήδειου αποχαιρετισμού των ασφαλιστικών δικαιωμάτων που καρατομήθηκαν ή τον χαρακτήρα όρθρου που σηματοδοτεί την έναρξη αντεπίθεσης με πληθώρα μαχών για την ακύρωση και αναίρεση των όσων μόλις τώρα υιοθετούνται ως επίσημη πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου. Ευχόμαστε το δεύτερο, αλλά μόνο η ζωή θα δείξει..."

Γιώργος Σαρρής είπε...

Εγώ πάντως πιστεύω πως τίποτα Δεν έχει τελειώσει.ΟΠΌΤΕ ΑΣ ΔΟΎΜΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ShareThis