Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Των Ελλήνων τα ιερά φοράνε μαύρα


Μα πως είναι δυνατόν;
Πως τους αφήνουν να βεβηλώνουν ατιμωρητί;
Πάλι στην Ακρόπολη;
Το ιερό μνημείο της Παγκόσμιας κληρονομιας;
Που είναι ο σεβασμός στα ιερά και τα όσια;
Αυτά και άλλα πολλά πολλά ακούμε από το πρωί γα την απελπισμένη κινηση των συμβασιούχων του Υπ.Πολιτισμού να σκαρφαλώσουν πάνω στους κίονες των Προπυλαίων της Ακρόπολης με ένα μαύρο πανώ που γράφει "ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ"
Για το ιερό δικαίωμα στη δουλειά ας μην κάνουμε κουβέντα.
Για το ιερό δικαίωμα στη ζωή ας μη βγάλουμε λέξη.
Ας φλυαρύσουμε μόνο για τα δικαιώματα των ιερών τουριστων και για τη "μαχαιριά" που δίνουν στην πλάτη της πατρίδας οι άθλιοι ανίεροι εργαζόμενοι που παλεύουν για τη μίζερη ζωή τους.Ας μιλήσουμε για την εικόνα που "ταξιδεύει" και μας "εκθέτει διεθνώς".
Βέβαια εδώ που τα λέμε οι άνθρωποι διαφήμιση μας κάνουν.Πάλι η Ακρόπολη θα γίνει πρωτο θέμα στα διεθνή μέσα χάρις σ' αυτούς τους τρελούς.Πάλι οι κάμερες των διεθνών πρακτορείων θα κάνουν μια βόλτα κι από τα μέρη μας κυριολεκτικά απ' το πουθενά.
Ομως  σκέφτεται κανείς πόσο απελπισμένος πρέπει να είναι κάποιος  για να ανεβαίνει πάνω στην Ακροπολη με μαύρα πανό, ρισκάροντας να διωχθεί από το κράτος και τις υπηρεσίες του διεκδικώντας ανέλπιδα τα αυτονόητα;

Πάλι καλά που δεν το έκαναν προχθές.Θα τους φόρτωναν και την άνοδο των σπρέντ που πάλι φρόντισε ο Πρωθυπουργός με την ιερή του συνέντευξη να πάρουν την ανηφόρα.
Ας ψάξουμε λοιπόν αλλού για το ποιός εκθέτει τη χώρα στο ιερό εξωτερικό.

Και εν πάσει περιπτώσει τί είναι πιο ιερό από τον ίδιο τον άνθρωπο και τα δικαιωατά του;

4 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Ήθελα να 'ξερα αυτοί εκεί στα ΜΑΤ Καλάσνικοφ δεν έχουν να τους κατεβάσουν σαν σπουργίτια τους παλιοεργαζόμενους που σκαρφάλωσαν τέτοια μέρα στον ιερό βράχο αμαυρώνοντας την εθνική επέτειο του ΟΧΙ...

www.aksioprepeiakantoxh.com είπε...

..."Και εν πάσει περιπτώσει τί είναι πιο ιερό από τον ίδιο τον άνθρωπο και τα δικαιωατά του;"...

Μα βεβαίως οι... "Αγορές" φίλε Γιώργο. Εκεί όπου ξε-πωλούνται και αγοράζονται λαοί και κράτη ολόκληρα...

Swell είπε...

O Γιωργάκης, κατά κόσμον Τζέφρυ, είναι ιερότερος Γιώργο. Γι' αυτό άλλωστε τον λιβάνισαν οι δημοσιογράφοι στη προχθεσινή "συνέντευξη", γι' αυτό τον λιβανίζουν καθημερινά τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης.

yannidakis είπε...

"καταχώρηση τσι μέρας" για την Πέμπτη σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η καταχώρηση σου τούτη.
Καληνωρίσματα :[

ShareThis