Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Σχολικά βιβλία-Χάιδεψε η Στάη την Διαμαντοπούλου και δεν μάθαμε πραμα

Περίμενα να δω την κ.Διαμαντοπούλου στο δελτίο της ΝΕΤ πριν πω την δική μου άποψη με βάση όλα όσα μπόρεσα να βρώ για το θέμα των βιβλίων. Τι αφέλεια...
Δυο φίλες στάθηκαν για λίγο η μια απέναντι στην άλλη και εμείς δεν μάθαμε απολύτως τίποτα. Η Ελλη Στάη χάιδεψε κανονικά την υπουργό και με 2 φράσεις καθάρισε με το θέμα των βιβλίων. Την ρώτησε τι έγινε και πριν αρχίσει να απαντάει της πρότεινε να πει καλύτερα πρωτα τι πρόκειται να γίνει δειχνοντας τις καλές της προθέσεις. Η κ.Διαμαντοπούλου φιλοτιμήθηκε από μόνη της να εξηγήσει...είπε δύο φράσεις όπου έρριξε τα βάρη του τραγικού "λάθους" στο Ελεγκτικό συνέδριο, ανέφερε 2 ημερομηνίες "ξεχνώντας" διάφορες κρίσιμες λεπτομέρειες -κοινώς λέγοντας ψέματα κατα τη γνώμη μας- και βέβαια η κ.Στάη χωρίς να ξέρει τι ακριβώς συνέβαινε-ως όφειλε- ή κάνοντας πως δεν ξέρει, την άφησε να ξεφύγει εντελώς αναίμακτα χωρίς την παραμικρή έστω τυπική πίεση.
Αυτό θα πεί συμπαράσταση.
Αμεσως μόλις ο χρόνος μας επιτρέψει θα αναφερθούμε αναλυτικά (τις ακριβώς επόμενες ώρες) στο τι έχει συμβεί γιατί αυτή η ιστορία εκτός της περίεργης οσμής της μας δίνει κυριολεκτικά στα νεύρα.
Απο Δευτέρα εμείς οι δαρμένοι, υβρισμένοι, συκοφαντημένοι, αφού πληρωσουμε το γενικό λογαριασμό θα πληρώσουμε και τα βιβλία πολύ ακριβότερα του κανονικού, και τις φωτοτυπίες 3-4 φορές ακριβότερα των βιβλίων και θα υποστούμε και την απίστευτη αναταραχή και το σπάσιμο νεύρων. Και βεβαια στο τελος θα τα ακούσουν και γονείς και εκπαιδευτικοί επειδή δηθεν δεν θα συνεργάζονται με τους αδέκαστους. Ε άει στο ...δικιο, ή τέλος πάντων όπως θάλεγε ο Καρούζος στα καλά του "Πατερ ημων ο εν τοις ουρανοίς...ΚΑΝΕΙΣ"

(Επανερχόμαστε στο θέμα εντός ολίγων ωρών)

4 σχόλια:

Νοσφεράτος είπε...

α πληρώσουμε και τα βιβλία πολύ ακριβότερα του κανονικού, και τις φωτοτυπίες 3-4 φορές ακριβότερα των βιβλίων. \

πΕΡΑΝ ΤΟΥΤΩΝ κρατα απασχολημένους τους εκπαιδευτικους στην ουρα πισω απο τα πολλές φορες Χαλασμένα Φωτοτυπικά των σχολειων ..

Ανατολή είπε...

Βρε Γιώργο, πότε έγινες κρητικός;;;;
"πράμα;" Θα πρέπει να ρίξεις μετάφραση στους υπόλοιπους.
Χα,χα,χα!!!

Όσο για την υπόθεση του χαρτιού, δες εδώ, με απλά ελληνικά,
"Όλη η Αλήθεια για το φιάσκο με τα Βιβλία":
http://papaioannou.wordpress.com/2011/09/09/%CF%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1/

Γιώργος Σαρρής είπε...

Μεσα μου νοιώθω Κρητικός πολλές φορες:)) Ποιος ξερει , κατι στη ριζα μου την Ανατολίτικη.

Γιώργος Σαρρής είπε...

Νοσφεράτε τσαντίζομαι με αυτό που θα αντιμετωπίσω τη Δευτερα το πρωί. Και όσο σκεφτομαι οτι πολλοί γονείς θα τα βαζουν με τους δασκάλους άστο...
Η γνωστη ιστορία, όπου όποιος δεν έχει κότσια να τα βάλει με τον ισχυρό που ξερει μεσα του πως φταίει, τα βαζει με όποιον βρει μπροστα του για να νοιώσει μαγκας.
Εγω πάντως δεν πληρωνω ούτε 1 ευρώ. Ουτε 1.Ας μην πάρουμε ποτε βιβλία.

ShareThis