Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Βράδυ φωτιά στη Θεσσαλονίκη

Κλίμα πολέμου στη Θεσσαλονίκη.
Ολες οι πορείες έχουν φτασει όσο κοντά μπορούν να φτάσουν στο Βελλίδειο ενω η ατμόσφαιρα θυμίζει Σύνταγμα 28 και 29 Ιουνίου.
Το χορό αλλά και τα επεισόδια ξεκίνησαν με την πορεία των  οδηγών Ταξί, τα πράγματα κατόπιν ηρέμησαν σχετικά για λίγο ενω τώρα μοιάζουν να πηγαίνουν για κατάσταση εκτός ελέγχου μετά και την εξέλιξη της πορείας των οπαδών του Ηρακλή που φυσικά καμια σχεση δεν έχει με τις υπόλοιπες πορείες.





Ειπαμε οτι το κοκτέιλ είναι εκρηκτικό και χωρίς καταγραμμένο προηγούμενο. Δεν ξερω τι μπορεί να βγεί από μια συνάντηση διαδηλωτών με ταξικά πλαίσια, ταξιτζήδων, αντιεξουσιαστών, φιλάθλων, ανεξέλεγκτων κουκουλοφόρων και αγανακτισμένων.
Ειναι πολύ φανερό βεβαια οτι η κυβερνηση θα κανει το παν και σημερα για να υποβιβάσει την λαική αντίδραση  στο επίπεδο των  παράλογων αντιδράσεων πολιτικά υποκινούμενων μειοψηφιών και συντεχνιών που στρέφονται ενάντια στο "κοινό καλό"

2 σχόλια:

Νοσφεράτος είπε...

αυτη τη στιγμή τα ΜΑΤ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΛΗΘΟς ΚΟΣΜΟΥ ..
ντροπη σας ρε .. Στα καλά Καθουμενα .. Με δακρυγονα
στα καλά καθουμενα.. Ο κοσμος εφευγε ..

Ανώνυμος είπε...

Ημουν στην θεσσαλονικη, πηγα για αυτη την ημερα ειδικα απο την αρτα, και αυτο που μου εμεινε ηταν οτι ο απλος κοσμος και οι ταξιτζηδες ηταν αυτοι που φωναζαν . Ολοι οι αλλοι ( φοιτητες κκε συριζα ανταρσυα και ολα τα μαγαζακια τηε αριστερας ) ηρθαν περιφρουρημενοι και καναν μια ωραια παρελαση , φοβουμενοι μην κολησουν τιποτα απο εμας και πηγαν για καφε. Ολοι αυτοι θελαν να σωσουν τα δικα τους μαγαζακια και εδειξαν οτι δεν ενδιαφεροντε να σωθει η πατριδα.
Αν δεν υπαρξει ενα αντιμνημονιακο κινημα εξω απο τις παραδοσιακους σωτηρες μας τα πραγματα θα εινσι πολυ ασχημα. Λυπαμαι πολυ

ShareThis