Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Βαξεβάνης vs Βενιζέλος- Ο υπουργός τό σκασε


Oσοι ειχαν ανοικτές τις τηλεοράσεις στο ΑΛΤΕΡ το είδαν.
Ο κ.Βενιζέλος εκανε παρέμβαση επί προσωπικού επειδή ο Κ.Βαξεβάνης ειπε οτι υπάρχουν εκατομμυριούχοι βουλευτές και ανέφερε το όνομά του ως έχοντος καταθέσεις 3 εκ.ευρώ!
 Ο Κ.Βαξεβάνης άρπαξε την ευκαιρία (μάλλον περίμενε οτι ο κ.Βενιζέλος θα τσιμπούσε και θα παρενέβαινε) και τον έμπλεξε στην υπόθεση της Proton κάνοντάς τον σκόνη.
Ειδικά στο σημείο της μη δίωξης του Λαυρεντιάδη ο οποίος υπεξαίρεσε 51 ολόκληρα εκ.ευρώ και δεν διώκεται διότι τα επέστρεψε!!!
Ο κ.Βενιζέλος του είπε οτι "αυτο ειναι θέμα των εισαγγελέων". Δεν είναι καθόλου θέμα των εισαγγελέων απάντησε ο Κ.Βαξεβάνης. Εσείς ψηφίσατε  τον νόμο 3904 (έδωσε τους αριθμούς από την εφημερίδα της κυβερνήσεως) που λέει οτι "όταν κάποιος επιστρέψει το ποσό που έχει υπεξαιρέσει έχει το ακαταδίωκτο"(απίστευτος νεος νόμος!)
Εκεί ο υπουργός ειπε οτι παρενέβη για προσωπικό θεμα και δεν ήθελε να συνεχίσει την κουβεντα για άλλα θέματα. Και έτσι καληνύχτισε και τράβηξε κατά το δάσος...
Ο διάλογος ηταν περίπου αυτός (στο νόημά του) και για όποιον θέλει, να και το ενδιαφέρον βίντεο με όλη τη συζήτηση.


Για να επανέλθουμε στα λεγόμενα του Κ.Βαξεβάνη για την περίπτωση Λαυρεντιάδη, φαντάζεται κανείς τι θα γινόταν αν παρόμοιος νόμος ίσχυε για καθε κλοπή ή ληστεία;
Θα έκανε όποιος ήθελε τη ληστεία, κι αν τον έπιαναν θα επέστρεφε τα χρήματα και θα σταματούσε κάθε δίωξη! Μάλιστα θα μπορούσε να τα κρατήσει μεχρι να τον πιάσουν χωρίς πρόβλημα.
Νομιμοποίηση δηλαδή κανονική της ληστείας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χα! απόψε γέλασε κάθε πικραμένος...

ShareThis