Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Μυρίζει φασισμό...


"Καλάσνικοφ εναντίον των γραφείων της ΝΔ"... "κάλυκες στο γραφείο του Πρωθυπουργού"...

To γαιτανάκι των "τρομοκρατικών" ενεργειών(μπορείτε να τις πείτε και αλλιώς...) συνεχίζεται και η κατάσταση αρχίζει και βρωμάει όσο δε λέγεται φασισμό. Οι δηλώσεις που γίνονται (και θα γίνουν) ξεκαθαρίζουν όλο και περισσότερο το τι έχει στο μυαλό του το σύστημα. 
Πριν να εξετάσει κανείς ξεχωριστά τα διάφορα συμβάντα που είδαμε τις τελευταίες μέρες, καλό είναι να σκεφτεί πρώτα ποιο είναι το πλαίσιο μεσα στο οποίο συμβαίνουν. 
Είναι ολοφάνερο ότι χωρίς σιδερόφρακτο κράτος που να επιβάλει βίαια όλο αυτό το, από την ΕΕ εκπορευόμενο, "μεταρρυθμιστικό" πλαίσιο, οι βομβαρδισμοί μέτρων δεν μπορούν να έχουν το αποτέλεσμα που απαιτείται. Η Ελλάδα πρέπει να μετατραπεί οπωσδήποτε σε "επενδυτικό παράδεισο" πρότυπο, δηλαδή σε ξέφραγο αμπέλι για   ξένους και Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοεπενδυτές.
Είναι αδύνατο για οποιονδήποτε έξυπνο άνθρωπο να φανταστεί ότι  όλοι όσοι ωφελούνται από τη βίαιη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, κάθονται με σταυρωμένα χέρια και δεν επεξεργάζονται τρόπους επιβολής των σχεδίων τους.

Ας έχουμε τα μάτια μας ορθάνοιχτα. Δεν υπάρχει για μένα η παραμικρή αμφιβολία ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα δεχτούμε μιά χωρίς προηγούμενο επίθεση περιορισμού των δημοκρατικών δικαιωμάτων, με στοχο να τρομοκρατηθεί  ο λαός και να κλείσουν τα στόματα αυτών που αντιδρούν.
Η απάντηση φυσικά μόνο από το οργανωμένο λαϊκό κίνημα μπορεί να δοθεί.
Ας γίνει συνείδηση σε όλους ότι οι "ατομικές" πορείες και δρόμοι, μόνο σε σκοτεινές γωνιές της ιστορίας μπορούν να οδηγήσουν.


Η είδηση όπως τη διαβάσμε στο 902.gr:

Πυροβολισμοί στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού


Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία που ερευνά στο σημείο για στοιχεία


Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα που επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο, στάθμευσαν κοντά στην υπόγεια διάβαση στην οδό Δοϊράνης, πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Όπως μετέδοσε η ΝΕΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε σφαίρα μέσα στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία που ερευνά στο σημείο για στοιχεία.

Έχουν βρεθεί 9 κάλυκες από καλάσνικοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis