Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Λοβέρδος:"Η Χρ.Αυγή είναι το πιο γνήσιο κίνημα από τη μεταπολίτευση και μετά"!- Ένας πιστός αποκαλύπτεται


Καταπληκτική δήλωση "ειλικρίνειας" από τον Α.Λοβέρδο.
"Η Χρ.Αυγή είναι το πιο γνήσιο κίνημα από τη μεταπολίτευση και μετά" είπε!!
Και όπως κι ο ίδιος εξήγησε δεν το λέει επειδή είναι μαζί τους.
Γιατί το λέει όμως;
Μα γιατί σαν πιστός υπηρέτης και συνειδητός λάτρης του συστήματος που τον συντήρησε τόσα χρόνια, μπορεί να διακρίνει ποιοί είναι οι φρουροί του καπιταλισμού και στέκεται στο πλάι τους.
Η Χρ. Αυγή είναι ο πιο βιαιος, σκληρός και ορκισμένος προστάτης του συστήματος. Ο φασισμός ήταν και είναι η τελευταία λύση, το τελικό αποκούμπι για το σύστημα στις πιο δύσκολες στιγμές του.  Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μόνο τοτε κάνει εντυπωσιακά την εμφάνισή του από την ανυπαρξία.
Κάποιο "μαγικό" χέρι τον φέρνει τότε στο προσκήνιο σαν κανονικό μαντρόσκυλο του σπιτιού που κινδυνεύει. Είναι κυριολεκτικά ο μπράβος του καπιταλισμού.
Ο Λοβέρδος λοιπόν, που τώρα έχει βγει από τα όρια του ΠΑΣΟΚ και κινείται στο χώρο του all around μπαλαντέρ, είναι έτοιμος για όποιο έργο θεωρηθεί χρήσιμος για την προστασία αυτού του συστήματος. Και βέβαια δεν έχει όρια με  όρους δεξιάς, αριστεράς κλπ. Δεν έχει καν πολιτική ηθική αφού κάτι τέτοιο θα περιόριζε το "έργο" που είναι διατεθειμένος να "προσφέρει". Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το τι είναι ο φασισμός και η Χρ.Αυγή σε τέτοιες δύσκολες στιγμές για τον αγαπημένο του καπιταλισμό. Δεν πα να σφάζουν φτωχούς και κυνηγημένους. Δεν πα να είναι οπαδοί του Χίτλερ και του ναζισμού που δολοφόνησε εκατομμύρια στην πατρίδα του και σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη δύσκολη ώρα βρίσκονται στην ίδια πλευρά.
Και στις δύσκολες ώρες αποφασίζει κανείς με ποιους θα πάει και ποιούς θα αφήσει.
Έτσι κάνει και ο "καλός" Ανδρέας, που  απλώνει τα "δίχτυα" του και στέλνει μηνύματα από την άκρα δεξιά μέχρι την "κεντροαριστερά" που όμως, όπως έχει φανεί και αποδειχτεί ιστορικά, κανένα πρόβλημα δεν έχει να δώσει το χέρι της στο φασισμό προκειμένου "να σώσει την πατρίδα" από επικίνδυνες ανατροπές.
Το είπε υπέροχα δεκαετίες πριν ο Μπ. Μπρέχτ μιλώντας για αυτούς που δεν μπορούν να αποχωριστούν τον καπιταλισμό:
"Αυτοί ή θα αφανιστούν από το φασισμό ή θα προθυμοποιηθούν να μην κάνουν καμιά ενέργεια εναντίον του ή θα προθυμοποιηθούν να κάνουν τα πάντα γι' αυτόν. Θα αμφιταλαντεύονται στο βαθμό, που θα τους παρασύρει η ελπίδα τους, ότι το σύστημα της ατομικής ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής μπορεί να σωθεί χωρίς την επιβολή βαρβαρότητας."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oι απόγονοι των δωσίλογων της κατοχής, οι χρυσαυγητες ναζοι ,χαρακτιριζοντε ως το πιο γνήσιο κίνημα από την μεταπολίτευση και μετά , από ποιον , από τον σύγχρονο δωσίλογο Λoβεδο !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΙ ΕΝΑΙ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας μ αυτό το σίχαμα πια.
Διαφήμηση του κάνεις έτσι.

mbiker

ShareThis