Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Το "αντιρατσιστικό" βρομοσχέδιο επι σκηνής

Το νέο θέατρο με το δήθεν "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο βρίσκεται ήδη επι σκηνής.
Tα βάζουν κάτω και κάνουν μια λίστα με το τι θέλουν να πετύχουν.
Εχουμε και  λέμε:
1. Να αποκτήσουμε ένα "αντιρατσιστικό" για τα μάτια του κόσμου, που να μη χτυπάει το φασισμό και το ρατσισμό, αλλά να κάνει όλες τις βρώμικες δουλειές που χρειάζεται να κάνουν τέτοια νομοσχέδια.
2. Να μην τα χαλάσει η ΝΔ με την ακροδεξιά πλευρά της και να αποφύγει φθορές(πράγμα που ενδιαφέρει φυσικά και το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ γιατί μπορεί να μην υπάρχει κυβέρνηση χωρίς αυτούς, αλλά ούτε αυτοί θα υπάρχουν χωρίς την κυβέρνηση)
3.Να φανούν μάγκες, προς τα αριστερά, και να κερδίσουν κανένα ποντάκι δημοσκοπικά οι ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ που δείχνουν όλο και πιο κάτω. Να πουν επίσης ότι δεν είναι δεκανίκι αλλά έχουν την πυγμή να διαφωνούν με τη ΝΔ. Γι αυτό ενδιαφέρεται και η ΝΔ που φυσικά θέλει χρήσιμους συμμάχους.
4.Να απομονωθεί και να εκτεθεί αν γίνεται το ΚΚΕ και να φανεί σαν κόμμα ξεκομμένων και ασυνεννόητων γραφικών που δεν έχει σχέση με τα σύγχρονα "ευρωπαϊκά" δεδομένα και που παραμένει κολλημένο στο "σταλινισμό" ακόμη και 60 χρόνια μετά το θάνατο του Στάλιν. Το τί έχουμε ν'ακούσουμε δε λέγεται. Εδώ θα βοηθήσουν όσο μπορούν και τα σαΐνια των καναλιών.
5.Να συγχρονιστούμε με την νομοθεσία της ΕΕ και την απόφαση- πλαίσιο 2008/913(περί ταύτισης φασισμού και κομμουνισμού), όπως ζητάει και η επίτροπος κα Μάλστρομ, αλλά και να γίνει μια πρώτη μεγάλη "συζήτηση" που να είναι μια προεισαγωγή στο επιχειρούμενο ξαναγράψιμο της ιστορίας που να βάζει στη σκέψη όσων δεν έχουν τον καιρό να ψάχνουν από μόνοι τους, όλα τα τελευταία "επιτεύγματα" και "ανακαλύψεις" της διαστρέβλωσης της ιστορίας.( Εδώ μάλλον θα ζητηθεί και η βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ.)

Τα παραπάνω πρέπει να επιτευχθούν όλα.
Το πως θα γίνει αυτό το επεξεργάζονται και ελπίζουν πως το βρίσκουν βήμα-βήμα. Π.χ. η ΝΔ δεν συμφωνεί να φέρει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο στη Βουλή και δεν το ψηφίζει(:) κι έτσι μένει στο απυρόβλητο από την ακροδεξιά ή όποιες άλλες απώλειες και φθορές. Οι άλλοι 2(ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) επιμένουν και δήθεν τραβάνε το σκοινί ελπίζοντας σε κέρδη. Κάποιοι ήδη μετράνε κουκιά στο ποιοι θα ψηφίσουν και ποιοι όχι και φτιάχνουν τις 2 πλευρές όπου το ΚΚΕ μπαίνει στην ίδια πλευρά με τη ΝΔ και ειδικά με τη ΧΑ(!) κ.ο.κ.
Αν κάτι δουν ότι δε βγαίνει θα το αφήσουν και θα μείνουν με άλλο ένα σιχαμένο και βρώμικο παιχνίδι εντυπώσεων μέχρι την επόμενη ευκαιρία.
Μένει να δούμε ποιοι θα βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν σε όλο αυτό και ποιοί όχι. Η συνέχεια επί της οθόνης.

3 σχόλια:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ Η ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ;

Μερικά στοιχεία - υπόστρωμα στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Ποια είναι η βάση της αντιρατσιστικής νομοθετικής πρεμούρας; Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι θα χρησιμοποιηθεί για το κτύπημα της ΧΑ ή στο τέλος θα κτυπηθεί το λαϊκό κίνημα; Μήπως η "θεωρία των άκρων" κρύβει στο τέλος τη θεωρία του ενός και μοναδικού «άκρου»; Όχι πως δεν θέλουμε να κτυπηθεί πραγματικά ο ρατσισμός και ο φασισμός. Από αυτό όμως μέχρι τα αστικά κόμματα να ετοιμάζουν τέτοια νομοσχέδια υπάρχει η εξής διαφορά: στο τέλος μετατρέπονται στο αντίθετό τους! Η ιστορία διδάσκει και οι πολιτικές της ΕΕ το επιβεβαιώνουν.

Δείτε:

1. ΤΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΩΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ
2. Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΗ ΡΟΤΑ ΤΗΣ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΟΔΗΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ
3. ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ (αντικομουνιστικό) ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
4. Η ΕΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ!
5. Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ
6. ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΕΕ


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Αν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τον ρατσισμό και τον φασισμό δεν χρειαζόμαστε αμφίβολους νόμους που αργά ή γρήγορα θα ερμηνευτούν ανάποδα, στη βάση της εξίσωσης φασισμού – κομμουνισμού και θα στραφεί κατά των κομμουνιστών. Το μόνο που πρέπει, είναι να αντιταχθούμε πολιτικά, δυναμικά, ανατρεπτικά απέναντι στον καπιταλισμό που είναι η γενεσιουργός αιτία του φασισμού.

Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση. Αστικές αντιφασιστικές συμμαχίες είναι σαν να συμμαχούμε με τους φίλους των λύκων για να τους αντιμετωπίσουμε. Η ιστορία έχει επιβεβαιώσει πολλές φορές τον ρόλο των αστικών κομμάτων στο στρώσιμο του δρόμου για την επικράτηση του φασισμού, δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε το ίδιο λάθος.

http://aristeripolitiki.blogspot.gr/2013/05/blog-post_29.html

Cos είπε...

"και φτιάχνουν τις 2 πλευρές όπου το ΚΚΕ μπαίνει στην ίδια πλευρά με τη ΝΔ και ειδικά με τη ΧΑ"
Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα για το ΚΚΕ είναι όταν μπαίνει στην ίδια πλευρά με την Χ.Α., εκεί το αστικό σύστημα το τοποθετεί έτσι και αλλιώς. Το πρόβλημα για το ΚΚΕ είναι όταν το τοποθετούν στην ίδια πλευρά με τα αστικά κόμματα, από την Χ.Α. μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ.

stelth είπε...

Στο τέλος θα τους γυρίσει μπούμερανγκ!

ShareThis