Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ημέρα των ζώων. Η απίστευτη υποκρισία!

αριστερά και πολιτική

.
Άκουσα από το γνωστό σε όλους για την ευαισθησία που δείχνει σε όλων των ειδών τα ζώα Ρ/Φ του Σκάι στις 16.45΄ στις 4/10/2010 έναν απίθανο σύντομο ύμνο για την αξία που έχει η ανθρώπινη συμπεριφορά έναντι των ζώων! Άκουσα μάλιστα ότι έγιναν και «πορείες» κυριών (εκτός από αυτές των πραγματικών ζωόφιλων) με τα σκυλάκια και επιδόθηκαν ψηφίσματα (όχι από τα σκυλάκια) για τα δικαιώματα των ζώων! Όχι δεν διαμαρτυρήθηκαν οι έμποροι, ούτε ίσχυσε ο αντιτρομοκρατικός νόμος κατά των διαδηλώσεων που ισχύει τελευταία (http://tsak-giorgis.blogspot.com/2010/10/blog-post_9619.html).

Ημέρα των ζωών σήμερα! Ημέρα της μεγίστης υποκρισίας για κάθε πλούσιο που θέλει δούλους τους εργαζόμενους και αφέντες τα σκυλιά του. Ημέρα υποκρισίας για κάθε κυρία του κυρίου που θέλει να κρύψει τον ένοχο πλουτισμό της. Γενικώς ημέρα υποκρισίας του συστήματος εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο που υποβιβάσει τους περισσότερους ανθρώπους σε κατηγορία υπανθρώπων! Μια κατηγορία που δεν δικαιούται έχει τα ούτε τα δικαιώματα των ανθρώπων ούτε τα δικαιώματα ζώων της άρχουσας τάξης.

Για να μη γίνει σύγχυση, δεν αναφέρομαι σε απλούς ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά τα ζώα, τα προστατεύουν και ενίοτε η αγάπη τους γι αυτά είναι προέκταση της αγάπης που έχουν με περίσσευμα για τους άλλους ανθρώπους. Αυτοί είναι εκτός βολής από μένα αλλά μέσα στη βολή της άρχουσας τάξης γιατί της θυμίζουν πάντα την ένοχη υποκρισία της. Αναφέρομαι ακριβώς στην υποκρισία της άρχουσας τάξης που ενίοτε διατάσσει τη μαζική εξολόθρευση των αδέσποτων μη και μολύνουν τα σπιτίσια της.



     Οι δύο όψεις της άρχουσας τάξης!




«Δείξε μου πως φέρεσαι στα ζώα για να σου πω πως φέρεσαι στου ανθρώπους». Αυτό είναι ένα από τα αξιώματα που έκλεψε η άρχουσα τάξη από τον λαό και για να κρύψει την εγκληματική φύση της. Παριστάνει τη λάτρη των ζώων! Θέλει από τη συμπεριφορά της έναντι των ζώων να κριθεί η συμπεριφορά της έναντι των ανθρώπων και ποτέ το αντίστροφο.

Φυσικά δεν μας λένε κάτι απλό. Ότι τους ανθρώπους του μεροκάματου, του χωραφιού, της σύνταξης, της παιδείας δεν τους θεωρούν και τόσο ανθρώπους. Έτσι απαλλάσσονται από την υποχρέωση να κριθούν για τους ανθρώπους.

Σκέφτομαι άραγε ο Σαρκοζί και η Κάρλα πώς να συμπεριφέρονται στα ζώα; Αν τολμήσει κανείς να τους κατηγορήσει θα είναι απλά ψεύτης. Αμέσως μετά σκέφτομαι πως συμπεριφέρονται στους Ρομά, τους έγχρωμους, τους μετανάστες… Κάθε κρίση είναι εκτός ανθρώπων και ζώων απλά γιατί κανέναν από τους παραπάνω δε τον κατατάσσουν στους ανθρώπους ή τα ζώα. Εύκολη η λύση!

Και ο Χίτλερ αγαπούσε πολύ τον σκύλο του. Όχι όμως και τα εκατομμύρια «υπανθρώπων» που εξόντωνε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και όχι μόνο.


Πόσο μοιάζουν, πόσο μοιάζουν...

Και ο Παπαδόπουλος εδώ λάτρευε τον σκύλο του!


Στον 19ο αι. κάποιες αγγλίδες κυρίες κατάγγειλαν την Ελλάδα για βάναυση συμπεριφορά των Ελλήνων έναντι των ζώων. Την ίδια εποχή τα αγγλικά καράβια ήταν γεμάτα από δούλους που οι άγγλοι, γάλλοι, πορτογάλοι δουλέμποροι μετέφεραν στα σύγχρονα καπιταλιστικά δουλοπάζαρα της Αμερικής, σχεδόν 1600 χρόνια από τη κατάργηση της δουλείας ως σύστημα. Γι αυτό, οι κυρίες δεν διαμαρτυρήθηκαν.

Εγώ είμαι βέβαιος ότι εκτός των κυριών της άρχουσας τάξης και ο ΓΑΠ αγαπάει πολύ τα ζώα. Απόδειξη ότι δεν αγαπάει καθόλου τους «υπανθρώπους» που βρωμοκοπάνε ιδρώτα για να βγάλουν τους φόρους του . Τα σκυλιά του όμως μυρίζουν ευχάριστα…

Αν τελικά μου έλεγαν ότι σκυλιά και άρχοντες είναι πολύ ζώα και εντελώς ζώα και οι δύο καμία αντίρρηση δεν θα έφερνα στη διαπίστωση. Στον ίδια διαπίστωση κατέληξε κι εγώ.

2 σχόλια:

Aνεμος είπε...

Γιώργο αρκετά ξεκάθαρη ματιά χωρίς να μασάς τα λόγια σου
Συμφωνώ απόλυτα
Έχω φίλους που αγωνίζονται για τα αδέσποτα αλλά έδωσες μια άλλη χροιά στο θέμα που είναι πολύ κάθετη και δεν σηκώνει αμφισβήτηση
Με την άδεια σου μπήκε και στην σελίδα μου
http://anemos5.blogspot.com/

Γιώργος Σαρρής είπε...

Άνεμε σ ευχαριστώ, αλλά το άρθρο ανήκει στον Στέργιο απο το 'Αριστερά και πολιτική"
Συμφωνώ μαζί σου ότι πρόκειται για καθαρή ματιά σε ενα δύσκολο θέμα.Ειναι από αυτά που προτιμάς να αποφύγεις μηπως από κάποιο λάθος η παρεξήγηση δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις.
Ειμαι βέβαιος οτι ούτε ο Στεργιος θα εχει αντίρηση για την αναδημοσίευση

ShareThis