Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ντερμπυ-τα μυαλά ...στά κάγκελα...

E τώρα αυτό το χθεσινό στο Καραισκάκη δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο!
Ειμαι ΑΕΚτζής αλλά σαν Πειραιώτης ειμαι μάλλον φιλοολυμπιακός παρα το αντίθετο.
Αλλα το να πανηγυρίζουν έξαλλα οι Ολυμπιακοί επειδή κέρδισαν με άκυρο γκόλ αφού ο Παντελιτς ενοχλούσε σε ΘΕΣΗ οφσάιντ τον Τζιόρβα(το ειδαμε 100 φορες), ενω προηγουμένως ειχε ακυρωθεί κανονικό γκολ του Κατσουράνη( άλλες 100 φορες μόλις στον ΣΚΑΙ) ειναι τρελό.
Οσο για την ατμόσφαιρα μίσους που συντηρείται μια χαρά τι να πείς.Ενα μικρό κοματι από αυτη την ένταση να μεταφερόταν στους δρόμους κόντρα στους πραγματικούς αντιπάλους αυτων των φιλάθλων, η ζωή μας θα ήταν σίγουρα καλύτερη. Αλλα τα μυαλά ειναι πιο καλά ...στά κάγκελα...

4 σχόλια:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

Αυτά που έγιναν χθες είναι ποδοσφαιροχουλικανισμός σε όλα τα επίπεδα. Η αναστροφή των κοινωνικών αντιθέσεων και η ανεστραμμένη αντανάκλαση των κοινωνικών αδιεξόδων στις συνειδήσεις. Άνεργοι, απόκληροι, εργαζόμενοι, βιαοπαλαιστές «φίλαθλοι» εναντίον των αντίστοιχων αντιπάλων «μέχρι θανάτου» με ύμνους σε χρυσοπληρωμένους ποδαρόγατους και εφοπλιστές, πετρελαιάδες και μεγαλοκαπιτάλες προέδρους.

Αλαλούμ. Τα μυαλά στα κάγκελα αντί στα προβλήματα. Η χαρά της εξουσίας.

Ολυμπιακός είμαι, νομίζω έχουμε καλύτερη ομάδα φέτος αλλά κάλπικες νίκες δεν γουστάρω. Αδίκησε (ή και ξεφτίλισε) τον Ολυμπιακό η διαιτησία χαριζόμενη σε αυτόν και μαυρίζοντας ένα πρωτάθλημα που μπορεί να το πάρει χωρίς τη βοήθεια της. Μπορεί και οι άλλοι που τώρα φωνάζουν να έχουν ουκ ολίγες «βοήθειες από σφυρίχτες», ας μη μετράμε τώρα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν τις χρειαζόταν.

Ξευτίλες διαιτητές… ξεφτίλες αυτοί που μπήκαν μέσα, ξευτίλες αυτοί που όρμησαν αντί να σεβαστούν τους αντιπάλους, ξευτίλες αυτοί που δεν τους καταδίκασαν, ξεφτίλες όλοι!

Και ας μη διαμαρτύρονται οι πράσινοι, του ιδίου φυράματος είναι. Τι να πουν τα μικρότερα σωματεία;

Όμως σε έναν κόσμο όπου όλα πουλιούνται και αγοράζονται τι επιμένεις να γίνεται στις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες;

ένας στρατολάτης είπε...

Γιώργο αφού θά'μαστε που θά'μαστε στους δρόμους μεθαύριο δε βάζουμε και κανα σύνθημα υπέρ διασώσεως της ΑΕΚ;!

Γιώργος Σαρρής είπε...

Σ. ειναι ισως πρωτη φορα που τοσο πολλοι Ολυμπιακοί ειπαν οτι ντρεπονται γι αυτό που είδαν.
Και πρωτα απ όλα πρεπει να ντρεπεται το ποδοσφαιρο συνολικά που ανεχεται να εκπροσωπειται από τους ψυχρους εκτελεστες του, μονο και μονο επειδη εχουν λεφτα! Η χυδαιότητα και ο κυνισμός δεν πάνε μαζί με τον αθλητισμό που κάπου ειναι κάτι που μοιαζει με την τεχνη, και που αγγίζει την καρδια των περισότερων ανθρώπων, από μικρα παιδια μεχρι τους πιο ηλικιωμένους. Αυτό που εχει πει ο Μαρξ οτι η θρησκεια ειναι η καρδια ενος άκαρδου κόσμου ισχύει και για τον αθλητισμό.Ειναι το αποκουμπι όλων των πικραμένων. Και ειναι αηδιαστικό να βρίσκεται στα χερια αυτων των ...πως να τους πεις...

Γιώργος Σαρρής είπε...

Στρατολάτη ασε το ΑΕΚΑΚΙ και εχε το νου σου μεθαυριο.Θα δουν πολλα τα ματια μας

ShareThis