Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Eπέμβαση με πολλά ερωτηματικά

Επέμβαση των Δυτικών απο χθες στη Λιβύη, με πολλά ερωτηματικά.
Φυσικά κανείς δεν πιστευει οτι επεμβαίνουν για ανθρωπιστικούς λόγους. Δεν θα ξόδευαν ούτε 1 ευρώ για τον άνθρωπο. Αν ήταν έτσι θα το είχαν κάνει ήδη στο Μπαχρ'ειν η την Υεμένη. Ο λόγος ειναι τα πετρέλαια και μονο τα πετρέλαια.
Τωρα όλοι εύχονται οι Λίβυοι που εξέγέρθηκαν κατά του Κανταφι να βρούν το κουράγιο και τη δύναμη να απαλλαγούν απο όσους θα προσπαθήσουν να καθήσουν στο σβέρκο τους όταν κατακαθήσει η σκόνη. Να βρουν τη δύναμη να κρατήσουν ζωντανή την υπέροχη εξέγερσή τους.

4 σχόλια:

Gryzor είπε...

Ουδέν νέο, από τις πρώτες μέρες είχαν θαφτεί άρθρα και γνώμες που μιλάγανε για αντιπολιτευτικές ομάδες που είχαν χρηματοδότηση από τη CIA...

Ανατολή είπε...

Γεια σου Γιώργο,
θα ζήσουμε πάλι όλοι εμείς εδώ κάτω, μέρες 2003. Τότε που έτρεμε το φυλλοκάρδι μας μη μας έρθει κανένας πύραυλος από Ιράκ μεριά.
Και τώρα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Η Λιβύη είναι ακριβώς από κάτω μας.
Θα ζούμε με τον τρόμο μήπως ακούσουμε τις σειρήνες του συναγερμού. Για καμιά μπόμπα που στοχεύει κατά Σούδα μεριά.
Γ@μώ τα πυρηνικά σας και τις Βάσεις σας!

Γιώργος Σαρρής είπε...

Θα στειλω τη διευθυνση σου στον Σαλιφ ελ μαλακ πως τον λενε το γυιο Κανταφι; Την έβαψες:)Εχετε να φατε πυραυλο... Δημοκρατια στη Λιβυη δεν ηθελες; Πλακα κανω. Απλα γαυγιζει ο Μουαμαρ. Ελπιζω να πεθανει αυριο και να τελειωσει πριν αρχισει η επέμβαση. Το παιχνιδι αυτο εχει πολλά κεφαλαια. Και βεβαια ειναι πολυ λάθος κι αδικο να τοδουμε ετσι απλά σαν καθοδηγούμενο και ελεγχόμενο.Νομιζω απ αυτα που διαβασα απο ανταποκριτες οτι ο λαικος παραγοντας ειναι πολυ ζωντανός και θα παίξει πολυ δυνατα ειδικα μετα από τετοια φρικη που έφαγε. Πιστευω δεν θα μασανε από βια και τετοια πλέον.Απο δουλεμα ισως( και πάλι λιγες πιθανοτητες), αλλα από φοβο όχι.

www.aksioprepeiakantoxh.com είπε...

Φίλε Γιώργο,

ρίξε μια ματιά κι εδώ:
http://www.aksioprepeiakantoxh.com/politiki/kosmos/381-ktinodis-anthropismos.html

ShareThis