Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Αγαπητες υπουργίνες αν αντεχατε την αλήθεια...-Η συκοφαντία κυριο επάγγελμα


 Ανοιξα το πρωί την τηλεόραση. Στο γυαλί η κ.Χρισοφιλοπούλου. Οι αλήτες μαθητές που καταλαμβάνουν, καταστρεφουν, κάνουν πάρτυ...δε νοιάζονται(!) ... το έκλεισα.

Κυρίες Διαμαντοπούλου,Χριστοφιλοπούλου και σία δεν αντέχω όχι μόνο να σας ακούω αλλά ούτε και να σας βλέπω πια. Δεν σας αρεσει να σας τα λένε, αλλά όταν κανεις επιτίθεται στην αλήθεια τι άλλο μπορεί να περιμενει να εισπράξει;
Πισω από την γενίκευση κρυβεται ο φασισμός η μάλλον κρυβετε τον φασισμό σας, γιατί από τότε που χωρίσατε με την πραγματικότητα -για λόγους που εσείς ξερετε καλύτερα- το ψέμα, η συκοφαντία και η γενίκευση είναι η καθημερινη σας προσευχή και το κύριο σας επάγγελμα. Οπως ακριβώς έκανε αυτή η κυβερνηση σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας κάνοντας επίθεση στους τεμπέληδες ΔΥ(όλοι ρε γαμώ το:), τους ανεπρόκοπους και κλέφτες συντεχνίτες όλων των κατηγοριών, τους άχρηστους εργαζομενους που φάγανε τα λεφτά κλπ, τώρα κάνετε επίθεση στα παιδιά μας.
Οταν κάποια παιδιά σε μια ή δυο από τις πάνω απο 600 καταλήψεις καταστρέφουν ή κάνουν χρήση ουσιών δεν σημαίνει φυσικά ότι όλοι οι καταληψίες είναι αλήτες και ναρκομανείς. Επίσης όπως πολύ καλά ξερετε ειδικά στα σχολεία όπου στην πρώτη γραμμή βρίσκονται πολιτικοποιημένοι (πόσο μάλλον κομμουνιστές ) μαθητές αυτό είναι απλά αδύνατον να συμβεί. Επίσης είναι η πρωτη φορά μετά από παρα πολλά χρόνια που η μαθητική νεολαία ξεσηκώνεται έχοντας στόχους πραγματικούς που έχουν να κάνουν με τη ζωή και το αύριο των παιδιών που συμμετέχουν κι αυτό είναι πραγματικά πολύτιμο για παιδιά που πολλοί ανησυχούσαν ότι η αποβλάκωση ήταν η καθημερινή παρεα και ασχολία τους. (Φυσικα δεν ξεχνάω τον Δεκέμβρη του 2008 όμως έχω την εντύπωση οτι τώρα τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από τότε, πιο πολιτικοποιημένα και πιο "δύσκολα" στο να κινητοποιήσουν από ότι τότε όπου η αντίδραση σε μια δολοφονία ήταν κατι αναμενομενο)
Κυρίες υπουργοί πραγματικά πιστεύετε οτι ανευ λόγου και αιτίας τα παιδιά ξυπνησαν ενα πρωί και υποκινούμενα από εχθρούς του ΠΑΣΟΚ και της πατρίδας άρχισαν να καταλαμβάνουν σχολεία; Εχετε κάνει μια βόλτα στα σχολεία να αγγίξετε λίγο την πραγματικότητα; Τις αίθουσες με τα σπασμένα τζαμια, τα κενα σε καθηγητες, τις ελλείψεις κάθε είδους σε υλικά και φυσικά το αίσχος με τα βιβλία που εσείς προκαλέσατε (για το οποίο αντι να τιμωρηθεί κάποιος-η να παραιτηθεί- η υπεύθυνη τότε του διαγωνισμού πήρε προαγωγή(!!!) επειδη ηταν φίλη σας;).
Αν εχετε σκοπό να το κάνετε -που δεν νομίζω- αντεχοντας να αντιμετωπίσετε τους ανθρώπους που βλάπτετε, κάντε το τωρα. Σε λίγο οι αίθουσες και τα σχολεία θα είναι παγωμένα αφου το πετρελαιο θα είναι το επόμενο μεγάλο πρόβλημα και τετοια πραγματικότητα ουτε εσείς που τα παιδιά σας δεν πηγαίνουν φυσικά σε δημόσια σχολεία, δεν θα θελετε να την αντικρύσετε.

Προσέξτε όμως, γιατί όταν επιτίθεται κανείς με τόσο μίσος εναντίον ανθρώπων-ακόμη περισσότερο παιδιών- που έχουν δίκιο να νοιώθουν κατάφορα αδικημένοι και πληγωμένοι πρεπει να είναι έτοιμος να πληρώσει το κόστος.
Μας αντιμετωπίζετε σαν ζωα, και τα πληγωμένα ζωα, τα στριμωγμένα στη γωνία ειναι τα πιο επικίνδυνα

2 σχόλια:

Xandrinou Maria είπε...

Αυτό που ζούνε τα παιδιά μας στα σχολειά είναι πρωτόγνωρο και για τα ίδια και για εμάς.Ζούνε μιά τρομερή αντίφαση μεταξυ των πληροφοριών που παίρνουν απο την οικογένεια.απο τα ΜΜΕ,από τους εκπαιδευτικούς κι από την κοινωνία.Αυτή τη φορά δεν καλούνται να τα βάλουν με το "κατεστημένο" γενικά κι αόριστα,και να περιοριστούν στο ρόλο του "επαναστάτη χωρίς αιτία" και του "καταπιεσμένου" της στρογγυλής τυρόπιτας.Νιώθουν τόσο στριμωγμένα και τσαλαπατημένα απο παντού,που έστω και άτσαλα μπήκαν στη διαδικασία να βγούν και να αρθρώσουν πέντε ουσιώδη αιτήματα.Πήραν χαμπάρι ότι κάτι πολύ ζόρικο συμβαίνει κι ότι η ατμόσφαιρα μυρίζει παντού μπαρούτι.Δεν ξέρουν καλά καλά με ποιόν να τα βάλουν,με τις υπουργίνες,με το δήμαρχο,με το διευθυντή του σχολείου,με τον καθηγητή-θαλαμοφύλακα,η ακόμα ακόμα με το γονιό Ράμπο που απειλεί θεούς και δαίμονες με έναν κόφτη στα χέρια..Είναι η πρώτη φορά που το υγιέστερο τμήμα της κοινωνίας αρχίσει να αχνοβλέπει ότι το ίδιο "ΑΥΤΟ" είναι που κάνει το σχολείο του κρύο και αφιλόξενο,την οικογένεια του φτωχότερη,το δάσκαλο του πιο μίζερο και ταλαίπωρο,το συμμαθητή του πιό νευρικό και επιθετικό.Το "ΑΥΤΟ" που πρέπει να αναδείξουμε ως κοινωνία συνολικά στη νέα γενιά είναι μπορούμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε.Τα σχολεία πρέπει και μπορούν να γίνουν προμαχώνες με τη στήριξη γονιών και εκπαιδευτικών αρχικά.Μόνο έτσι θα δημιουργήσουμε μια πραγματική πρωτοπορία με επαναστατική προοπτική.

Γιώργος Σαρρής είπε...

Μαρια,
Τα παιδιά μας αργά η γρήγορα θα συνειδητοποίήσουν τι παιχνίδι εχει παιχτεί στην πλάτη όλων και ειδικά τη δική τους. Και τότε θα δούμε τι θα πει οργή όπως λές εναντιον όλων.Εναντίον αυτών που σχεδίασαν και εκτέλεσαν αλλά και εναντιον της κοινωνίας που σώπασε και ανεχτηκε. Και το χειρότερο κακό είναι ότι η οργή αυτη θα ξεπεράσει τα όρια και θα χαθούν δικά μας παιδιά επειδή πήραμε τη ζωή μας λάθος και την αφήσαμε να κυλάει από αδράνεια προς το λάθος. Τωρα όσο είναι καιρός πρέπει οργανωμενα μέσααπό καθε κύτταρο της κοινωνίας να κάνουμε οτι μπορούμε για να σώσουμε όχι την κατάσταση αλλα ό,τι σωζεται και κυρίως όσες ζωές μπορούμε.

ShareThis