Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Τα καλύτερα παιδιά

Αν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Σύριοι πρόσφυγες πλημμυρίσουν την Ελλάδα, τι θα έχουν να πουν όλοι αυτοί που από τη μια στηρίζουν τον πόλεμο και την επέμβαση στη Συρία κι από την άλλη ξορκίζουν το κακό που μας βρήκε με τους μετανάστες και ζητάνε την ..."ανακατάληψη της πατρίδας από τους Έλληνες":

Υποκρισία που δεν έχει όρια θα πει κανείς...
"Ηλίθιοι και τραγικά λάθος" θα θολώσει τα νερά κάποιος άλλος.
Τα καλύτερα παιδιά των αφεντικών τους θα πει ο πιο πονηρεμένος κι αυτός που οι κομμουνιστές τον βοηθούν να βγάλει άκρη. Γιατί πολλά τα λεφτά στη μοιρασιά που θ'ακολουθήσει, αν πέσει τελικά η Συρία στα νύχια τους.

Κι η καλή μας η ΕΕ;
Κι αυτή από τη μια σπρώχνει τον πόλεμο με όλα τα μέσα και διεκδικεί με λύσσα το δικαίωμα να σκοτώσει ανθρώπους "για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων", κι από την άλλη, όπως διαβάζουμε σε οικονομική εφημερίδα ..." είναι ο κύριος χρηματοδότης των προγραμμάτων ανθρωπιστικής αρωγής στην κρίση (ιατρική υποστήριξη, βοήθεια σε τρόφιμα, νερό, καταφύγια...)"
Να σε κάψω Γιάννη να σ'αλείψω λάδι, και δουλειές να γίνονται...

Έτσι για να έχουν δικαιολογία να σέρνονται στα πόδια της οι διάφοροι "Ευρωπαίοι Αριστεροί" της συμφοράς κι ανάμεσά τους κι οι γνωστοί δικοί μας.

Διαβάζουμε ακόμη στο ίδιο άρθρο:
"Ο αριθμός των προσφύγων που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον πόλεμο καταφεύγοντας στις γειτονικές χώρες έφθασε το φοβερό επίπεδο των δύο εκατομμυρίων ανθρώπων. Περισσότεροι από τους μισούς είναι παιδιά", αναφέρει η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα σε ανακοίνωσή της μετά τη δημοσίευση των τελευταίων στοιχείων της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες."

Ευτυχώς όμως το πρόσεξε και η Ατζελίνα Τζολί, κι αυτή πρέσβειρα καλής θέλησης κλπ, κι έτσι δεν μπορεί, όλο και κάτι θα γίνει. Θα στείλουν κάρτες της unicef στους πρόσφυγες μάλλον και θα τους εύχονται καλό ταξίδι.
Όσοι πιστοί του καπιταλισμού, προσέλθετε και προσευχηθείτε.
Οι υπόλοιποι... ξέρουν τι να κάνουν.

ΥΓ: Για να μην ξεχνιόμαστε, ποιος άλλος εκτός ΚΚΕ αντέδρασε στην πράξη κι όχι με κούφια λόγια στον πόλεμο αυτό;
Το ΚΚΕ εκτός από μεγάλες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, κάνει συναντήσεις καθημερινά με εκπροσώπους όλων των κρατών που μπορεί να παίξουν κάποιο ρόλο(Ρωσία, Κίνα, Ιράν κλπ και βέβαια όλων των γειτονικών χωρών). Επίσης η αντίδραση των 70 κομμουνιστικών κομμάτων του κόσμου έγινε με πρωτοβουλία του ΚΚΕ. Είναι λίγο είπατε; Δυναμώστε το να γίνει το λίγο περισσότερο και πιο αποτελεσματικό. Με όποιο τρόπο.

12 σχόλια:

ΣΤΕΦΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Γιώργο...Σε παρακολουθώ από το Μάη του 2010 όταν ξεκίνησε η υπαγωγή της χώρας στην μνημονιακή κατοχή όλοι προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται...
Επέλεξες κάποια στιγμή το δρόμο του ΚΚΕ (λίγο μετά τα υπέροχα ανένταχτα κινήματα των αγανακτισμένων αν δεν κάνω λάθος)
Προσωπική επιλογή βέβαια με την οποία διαφωνώ κάθετα.Ο λόγος είναι ο σεχταριστικός του χαρακτήρας. Κόμμα που συνεργάστηκε με το Μητσοτάκη σε κάποιες δημοτικές με το Δηκκι και δεν έχει το θάρρος και την ευθύνη απέναντι στις κρίσιμες στιγμές να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με Σύριζα Ανταρσύα και άλλα κινήματα, δεν έχει μέλλον για τον τόπο. Ούτε κάν στο ίδιο τραπέζι.. Έλεγε ο μεγάλος Ρίτσος..»και να που μάθαμε να κουβεντιάζουμε»...
Δεν μπορώ να δω με ποιον κουβεντιάζει-βρίσκει κοινό βηματισμό το ΚΚΕ.
Σε κάθε περίπτωση για μένα ο λαός του είναι από την ίδια μεριά της όχθης..
Υ.Γ (1)Αν θέλεις ανέφερε και την κινητοποίηση στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Καλαμάτας από μέλη του Σύριζα..
Υ.Γ(2)Αριστερή συμπαράταξη με τον Σύριζα γιατί το κατεστημένο ,ξένο και ντόπιο, ένα πράγμα φοβάται.. Την αλλαγή κυβέρνησης και θα κάνει τα πάντα γι αυτό. Ξεκίνησε με το μόρφωμα του κυπατζή φασίστα που επιδιώκει να διχάσει τον λαό και συνεχίζει με την λάσπη απέναντι σε κάθε μορφή αντίστασης από όπου και αν προέρχεται.
Υ.Γ(3)Άκουγα το όμορφη πόλη άσχημα καίγεσαι και μου ήρθαν στη μνήμη όλες οι στιγμές του Δεκέμβρη..Θα έλεγα και του φλεβάρη του 2012..τότε που έβγαινε η προδοτική κλίκα της αλέκας (Δεκέμβρης 2008) και μας έλεγαν προβοκάτορες. Τελοσπάντων ..να γράφεις πάντα τέτοια υπέροχα τραγούδια
Φιλικά...

akrat είπε...

οκ θα το σκεφτούμε

αφού το πιστεύετε δεν θα διαφωνήσουμε

Γιώργος Σαρρής είπε...

Στέφανε είσαι μακριά νυχτωμένος και λες ό,τι νά'ναι. Η βόλτα που έκανα μεσα στους διάφορους"υπέροχους" χώρους και κινήματα ήταν για να δω και να νοιώσω ποιοι πίστευαν στ' αλήθεια όσα έλεγαν ή φώναζαν.
Οι μόνοι που με έπεισαν ότι ήταν πραγματικά αποφασισμένοι ήταν οι του ΚΚΕ. Ο πρώτος λοιπόν και κύριος λόγος ήταν ότι μόνο εκέι είδα ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. Στις άλλες ...αριστερές δυνάμεις γνω΄ρισα ωραίους τύπους και άκουσα ωραία λόγια του αέρα αλλά επαναστάτες δε γνωρισα με την ολοκληρωμένη σημασία της λέξης που έχει από το στοιχείο της ωριμότητας της υπομονής και της καρτερίας προς το λαό μέχρι αυτό της συντροφικότητας και ΤΗΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ. Χώροι γεμάτοι αντιφάσεις που σε γεμίζουν από σκέψη μέχρι τρελή υποψία. Ολοι αυτοί μπορεί να διαφωνούσαν σε όλα μεταξύ τους, λέμε τώρα, αλλά σίγουρα συμφωνούσαν σε ένα. Οτι "το ΚΚΕ είναι προδοτικό". Το παράξενο ήταν ότι ενώ προς τους ΚΚΕέδες π΄ροτειναν "ειλικρινή συνεργασία" προς όλους τους άλλους και μεταξύ τους το έβριζαν με τον πιο χυδαίο τρόπο. Εντελώς συμπτωματικά έκαναν ακριβώς αυτό που ήθελε πάντα, και φυσικά ακόμη θέλει το σύστημα, που βγάζει σπυράκια όταν ακούει τη θέση του ΚΚΕ που είναι το μόνο κόμμα που μιλάει ανοιχτά και καθαρά για ανατροπή του καπιταλισμού, ως της μόνης προοπτικής που μπορεί να δώσει πραγματική λύση στα όσα ζούμε. Ολοι οι άλλοι "βλέπουν" περιθώρια βελτίωσης του συστήματος...Αν κανείς όμως είναι λίγο σοβαρός, δε μιλάω για το λαό που τον παραπλανούν με ευκολία αλλά για όσους θεωρούν εαυτούς ψαγμένους, κάτι τέτοιο μόνο πικρό ΄γέλιο προκαλεί.
Εισαι πραγματικά παραπλανημένος αν νομίζεις ότι το σύστημα φοβάται "την αλλαγή κυβέρνησης". Κάτι τέτοια τα τρώει για πρωινό εδώ και χρόνια.

Γιώργος Σαρρής είπε...

Λες:"Δεν μπορώ να δω με ποιον κουβεντιάζει-βρίσκει κοινό βηματισμό το ΚΚΕ."
Το ΚΚΕ λοιπόν κουβεντιάζει με το λαό και μόνο με το λαό. Και στο λαό δεν περιλαμβανει και "αναξιοπαθούντες" καλούς καπιταλιστές όπως κάνουν κάτι άλλοι που νομίζουν ότι το μέτωπο είναι μια ένωση απο ταμπέλες. Το λαικό μέτωπο που επιδιώκουμε είναι σύνολο ανθρώπων με τα ίδια συμφέροντα και δεν μπορεί να μην έχει ταξικό χαρακτήρα. ΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΈς ΛΟΓΙΚΈς με τις συμφωνίες κορυφών κομμάτων ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΝΤΑ και ειδικά τώρα το μόνο που εγγυώνται είναι ότι θα απογοητεύσουν για άλλη μια φορά το λαό που είναι έτοιμος να πιστέψει ό,τι "καλό" του πετάξουν οι πονηροί.
Τέλος για να σου πω την αλήθεια δεν θα μπορούσα σε τέτοιες συνθήκες να συμπορευτώ με κόμματα που τα στελέχη τους δεν έχαναν ευκαιρία να μου πουν πόσο είναι βέβαια ότι ο καπιταλισμός θα βρεί τρόπο να ξεπεράσει την κρίση του. Και τέτοιους έβρισκα κάθε μέρα και στο ΣΥΡΙΖΑ και στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ηταν τρομερό να βλέπεις "επαναστάτες" να έχουν τετοια εμπιστοσύνη στον καπιταλισμό.
Ειλικρινά, μετα από όσα έχεις δει, δεν έχεις απογοητευθει από το ΣΥΡΙΖΑ; Σε όλες τις βασικές επιλογές έχει πάρει μηδέν(Ομπάμα, Ολάντ,ΕΕ, antiΜερκελισμός, μνημόνιο-αντιμνημόνιο, κρίση από λάθος(!),Αραβική άνοιξη, κινημα, ΟΛΜΕ, ΚΛΠ ΚΛΠ)

Περιττό να πω ότι παρά τα περί "προδοτικής κλίκας" χαρίστηκα και δημοσίευσα το σχόλιο μόνο για να απαντήσω και να δείξω άλλη μια φορά το πόσο υποκριτικά είναι τα περι "συνεργασίας" Μακάρι να ήξερες για ποιούς μιλάς καημένε μου, και τι τραβάνε καθημερινά όλοι αυτοί "της κλίκας" την ώρα που κάτι άλλοι ετοιμαζονται να φορέσουν κοστούμια "εξουσίας".. Θα ζήταγες συγνώμη και θα έπλενες το στόμα σου πριν τους ξαναακουμπήσεις.Το ΚΚΕ τότε λοιπόν προβοκάτορες έλεγε τους προβοκάτορες κι όχι όσους ήταν στο δρόμο.
Επίσης δεν κάνεις χάρη φυσικά σε κανένα όταν λες ότι ο λαός του ΚΚΕ είναι από την ίδια μεριά της όχθης. Εννοείται ότι ο λαός είναι με το λαό.ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Ο λαός όμως τι δουλειά έχει με την υγιή επιχειρηματικότητα τύπου Λάτση ας πούμε; Μ αυτή την όχθη δεν έχει καμιά σχέση και φυσικά ούτε με όποιον σκορπάει τέτοια θολούρα.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο,κάτι ξέχασες να θυμίσεις στο "φίλο"Στέφανο,
αυτοί που συνεργάστηκαν με το Μητσοτάκη δεν είναι οι του ΚΚΕ αλλά αυτοί που τώρα είναι στο Σύριζα και τους υποστηρίζει.

Ηλίας.

Γιώργος Σαρρής είπε...

TO ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ. Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΛΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΕΔΩ(παρα την προβοκατόρικη λογική του)
ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ:
"Ας βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους:
1)Ήταν η όχι το ΚΚΕ που το κίνημα του Δεκέμβρη το φοβήθηκε και κάνει συστηματική προσπάθεια κάθε 6 Δεκέμβρη να το αποσιωπά; Θυμίζω το μάντρωμα του κόσμου του στην ομόνοια απλά για να δηλώνει ότι είναι και αυτό εκεί και την κατασυκοφάντηση για προβοκάτορες.
2) Μιλάς για κόσμο που του φταίει συνεχώς το ΚΚΕ και είναι ψευτοεπαναστάτες. Μα επαναστάτης δεν είναι όποιος είναι πιο μαξιμαλιστής !Η μεγάλη διαφορά των κουκουέδων από έναν κομουνιστή ή σοσιαλιστή είναι ότι επιδιώκουν την χειροτέρευση της ζωής μας ώστε να έρθει στην Δευτέρα παρουσία και να δημιουργήσει (τι αλήθεια;) πάνω στα χαλάσματα.. Μιλάει συνεχώς για εργάτες μα δεν καταλαβαίνει ότι στο τέλος δεν θα υπάρχουν κάν εργάτες τότε που θα …πέσει ο καπιταλισμός! Χρέος κάθε αριστερού είναι να είναι κοινωνικά ευαίσθητος. Τώρα κύριοι όχι αύριο.. Καλυτέρευση της ζωής του ελληνικού λαού και όχι επιδίωξη να πάνε χειρότερα τα πράγματα για να εκπληρωθούν οι προφητείες της κλίκας γόντικα-κουτσούμπα-παπαρήγα. Τώρα κύριοι για έναν απλό λόγο:
ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
3)να στέκεσαι αριστερά αλλά να σκέφτεσαι έλεγε ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΞΕΛΟΣ !δεν σας κάνει εντύπωση ότι κάθε μεγάλο ανήσυχο πνεύμα έφυγε από τη σεχταριστική διάθεση των κομμουνιστικών φιλοσοβιετικών κομμάτων?βλεπε αξελος –καστοριάδης –μιχάλης ράπτης.
Ακόμα και στις μέρες μας πλήθος επιστημόνων παλεύουν να κάνουν δύσκολες έννοιες απλές, για το χρέος κλπ. Βλέπε Λαπαβίτσας, Κουβελάκης, Καζάκης, Βατικιώτης, Βαρουφάκης.Ένα μεγάλο μυαλό έχει το ΚΚΕ, τον Νίκο τον Μπογιόπουλο και αυτόν σκοπίμως τον πνίγει.
Τι κοινό έχουν? Είναι όλοι μακριά από τον κομματικό μηχανισμό του ΚΚΕ. Γιατί απλά είναι αποπνικτικός κύριοι.
Είναι αυτό που είχε πει ο Χρήστος Λάσκος (ένα πολύ καλό μυαλό που έχει στρατευθεί στον σύριζα).
«Όποιος κοιτάζει αριστερά του να βρει το ΚΚΕ δεν θα το βρει ποτέ. Ο ριζοσπαστισμός μας είναι που απωθεί το ΚΚΕ»

Υ.Γ. Αλήθεια για το έγκλημα του 902 θα πείτε όχι τίποτα? συχνότητα του ελληνικού λαού την κράτησε το κόμμα στη διάσπαση και τώρα βγάζει κέρδος. Και ο του θαύματος την πουλάει τώρα σε offshore.Αυτοί είναι οι επαναστάτες? Σε offshore χωρίς να λένε στην βάση του κόμματος και στον ελληνικό λαό σε ποιον πηγαίνει.
Όταν είχαν βγει φωνές και έλεγαν να γίνει ένα σύγχρονο κανάλι στα πρότυπα του ανοιχτού ραδιοφώνου 105,5 στο κόκκινο, δεν κάθησαν για ακόμα μία φορά στο ίδιο τραπέζι. οι ινστρουχτορες. Αν όμως δούμε προώθηση της χρυσής αυγής μέσω του καναλιού-όπως φημολογείται είναι ο βρυώνης από πίσω φίλος του σαμαρα-να δω τι θα λέμε τότε!!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ είπε...

Γιώργο..Για να μην γίνονται παρεξηγήσεις.Μακριά από μένα η κομματικοποίηση.Πόσο μάλλον η οποιαδήποτε προσωπική μομφή προς το πρόσωπό σου και του οπουδήποτε.Το γεγονός ότι κάνω σκληρή κριτική στο ΚΚΕ σαν κομματικό μηχανισμό είναι στα πλαίσια αυτού που μας έμαθε ο Αλέκος Παναγούλης να κάνουμε:Να κάνουμε πάντα πολιτική και να είμαστε πάντα παράφορα ερωτευμένοι με την ελευθερια.
Φιλικά..(Κατά λάθος η δημοσιευση στην πιο πάνω ανάρτηση)

Γιώργος Σαρρής είπε...

ΣΤΕΦΑΝΕ
Διαβασα το σχόλιό σου και γέλασα πολύ(ειλικρινά το λέω κι όχι για να το υποβαθμίσω) Πιο πολ΄λυ γέλασα εκεί που λές τα λόγια αυτού του μυαλού που στρατεύθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ:
«Όποιος κοιτάζει αριστερά του να βρει το ΚΚΕ δεν θα το βρει ποτέ. Ο ριζοσπαστισμός μας είναι που απωθεί το ΚΚΕ»
Εχει πραγματικά πολύ πλάκα ο "ριζοσπαστισμός" που ζητάει από την ΕΕ να επέμβει στη Συρία(Δούρου) και δημοσιεύει γλαφυρές αθλιότητες Αμερικανών πρακτόρων για τους επαναστάτες της Συρίας στην Αυγή(Amal Hanano 1/9/2013) αποθεώνοντας πληρωμένα καθάρματα που οι μισθωμένες συμορίες τους βιάζουν το λαό της ΣΥΡΙΑΣ! Πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ. Ποιος θέλει σχέση με τέτοιο "ριζοσπαστισμό".Οχι το ΚΚΕ πάντως. Μιλήστε με άλλους "ριζοσπάστες"

Μετα αρχίζοουν τα γνωστά ψέμματα και "λάθη"
1. Για το Δεκέμβρη του 2008. Λες ότι το ΚΚΕ "μάντρωνε τον κόσμο στην Ομόνοια"! Το ΚΚΕ έκανε πορείες σε όλους τους δρόμους της Αθήνας αποφεύγοντας φυσικά να μπλέξει με προβοκάτορες που όπως πάντα κάνουν και εκεί έδρασαν με δικό τους σχέδιο δυφημώντας τη δίκαιη αγανάκτηση των μαθητών, των νέων και του λαού. Γνωστά πράγματα για όλους εκτός από σας.Γιατί; Μα για να επιτίθεστε στο ΚΚΕ αναγκαζόσαστε να λέτε κουταμάρες.
2.Λές το ίδιο χυδαία με το Σαμαρά ότι "οι ΚΚΕέδες επιδιώκουν την χειροτέρευση της ζωής μας κλπ.". Ντροπή σου, τίποτα άλλο. Κάποιοι εκεί πληρώνουν το κόστος του αγώνα για να καλυτερέψει η ζωή του λαού. Τα ίδια όμως έλεγε πάντα η Δεξιά και η ακροδεξιά για όλους τους αγώνες του λαού. Ο ΣΥΡΙΖΑ με το 27% που είναι άραγε;;;Ειδες καμιά άνοδο στο κίνημα από την πλευρά αυτή. Δεν ειδες καμία γιατί εχει γίνει ακριβώς το αντίθετο.
3.Άλλη γνωστή προβοκάτσια."Το ΚΚΕ πνίγει το Μπογιόπουλο"!!!ο ΜΠΟΓΙΌΠΟΥΛΟς ΕΊΝΑΙ Ο ΜΌΝΟς ΠΟΥ ΕΠΏΝΥΜΑ ΈΧΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΣΕΛΊΔΑ ΣΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ παρά τη διαφωνία του. Που βλέπεις το πνίξιμο; Έχεις σαλέψει εντελώς;;;;
4. Για "το έγκλημα του 902" όπως τόσο γελοία και υπερβολικά το ονομάζεις, ΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΠΕΙ.Ο σταθμός πουλήθηκε γιατι ήταν αδύνατο να συντηρηθεί. αυτα που λεει Η ΑΥΓΗ και Ο ΣΥΡΙΖΑ και πάλι συμπίπτους περιέργως με όσα λέει η Χρ.Αυγή ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ.Δε σε προβληματίζει αυτή η στοίχιση με βρωμερούς; Αν όχι έχεις θέμα κοίταξέ το.
Προφανώς ο 902 πουλιέται σε κάποιον επιχειρηματία(που αλλού θα μπορούσε;) και ο τρόπος των offshore είναι ένας καθιερωμένος τρόπος για αυτούς που αγοράζουν επιχειρήσεις. Αν δεν το έχεις υπ'όψη ο ΟΛΠ αγοράστηκε από offshore. Το ΚΚΕ δεν έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τους τρόπους με τους οποίους κινούνται οι αγοραστές επιχειρήσεων στον καπιταλισμό. Βάλε ένα χερι να πέσει ο καπιταλισμός και θα δεις τι θα κάνει το ΚΚΕ.πΡΌΣΕΞΕ ΌΜΩς ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΤΟΤΕ και δυστυχώς και πολύ κλάμα για όσους ελπίζουν.
Το ΚΚΕ δεν άφησε το ΣΥΡΙΖΑ να απλώσει χέρι στον 902 γιατί δεν μπορεί να βρεί κανένα έδαφος συζήτησης μαζί του και γιατί σε μια τέτοια "κολεγιά" θα έβγαινε χαμένο 100%. Ως γνωστό όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες.


ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΕΙς ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟ.ΣΟΡΥ

Γιώργος Σαρρής είπε...

Το σύστημα παγκόσμια έβαλε μετά τον πόλεμο ένα σοβαρό στόχο και τον πέτυχε απόλυτα με τη βοήθεια γνωστών φωτισμένων της "Αριστεράς".
Κατάφερε να δημιουργήσει παντού μια αντικομμουνιστική(και φυσικά αντισοβιετική) Αριστερά και να γλυτώσει από τους ενοχλητικούς γι αυτό κομμουνιστές, που σκορπούσαν τα επικίνδυνα δίχτυα τους στον ευρύτερο χώρο. Τωρα ο λαός έχει να περάσει άλλο ένα σκαλοπάτι που το σύστημα το παίζει στα δάχτυλα από παλιά.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ είπε...

Το σύστημα και το σύστημα...Συντηρητικοποιεις το λόγο σου Γιώργο..Εμείς είμαστε το σύστημα ο κάθε απλός πολίτης..δεν ζούμε εκτός αυτού..Εκτός αυτού ζουσε ο Άρης που ο κομματικός μηχανισμός ελεγε ουτε νεΡο στον μιζερια..Αθάνατο το μένος τον οποιονδήποτε κομματικών μηχανισμώ απεναντι στους ελευθερα σκεπτόμενους πολίτες.
Οδηγείτε το κόμμα εκτός κοινοβουλίου και το κυριότερο εκτός κοινωνίας.
Οι 277.000 ψηφίσαντες του ΚΚΕ αποτελούν αναγωγικά και με όσους απείχαν απο τις εκλογές το 3,4 %.
Παντελείς έλλειψη από την κοινωνία -αφήνοντας τα χρυσά αυγά να αλωνίζουν.
Υ.Γ. Η δούρου μπορεί να λέει ότι θέλει-αυτό ποτέ δεν το χώνεψε κανένας εκτός του συριζα-
αυτά που λέει ο Διαμαντόπουλος ή ο Κουράκης ή η Σακοράφα ή ο Σταθης ο Παναγούλη ή ο Λαφαζάνης γιατί δεν τα λες??
Υ.Γ.(2) το τι έκανε στον Δεκέμβρη άστο γιατι εκει είμασταν τα είδαμε..Στη Σόλωνος όταν έδωσαν στους μπάτσους κάποιους αγωνιστές μέλη του ΠΑΜΕ τους έδωσαν.Γιώργο..μην έχεις κομματικές παροπίδες..
Το μόνο που έχουμε να χάσουμε είναι τις κομματικές μας αλυσίδες..Όλοι μας!!!
Υ.Γ δεν μου είπες μία σημαντική προσωπικότητα που να μένει στην στήριξη ορθόδοξων κομμουνιστικών κομμάτων-πόσο μάλλων του δικού μας.

Γιώργος Σαρρής είπε...

Τι να πω τώρα εγώ σε κάποιον που λέει ότι το σύστημα ε'ιμαστε όλοι εμείς.

Το ότι μέλη του ΠΑΜΕ έδωσαν "αγωνιστές" στους μπάτσους για γέλια. Οι "αγωνιστές" είχαν ασφαλίτικες ταυτότητες, αλλά δε βαριέσαι...Δηλαδή δεν υπάρχουν αγωνιστές ασφαλίτες; Τι λέμε τώρα. Καλό Σαββατοκύριακο με αγάπη...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

ShareThis