Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Λ.Κανέλλη:"Τα θύματα είναι αυτοί που ψήφισαν ΧΑ, όχι εγώ"- "Την απάντηση θα την πάρουν απ' το κόμμα"-(βίντεο)

"Δεν δεχομαι το ρόλο του θύματος . Τα θύματα είναι αυτοί που ψήφισαν ΧΑ που δεν μπορούσαν πολλοι απ' αυτούς να φανταστούν τι ψήφιζαν.... Το πρόσωπο του φασισμού το έχω δεί σε πολέμους. Εχω δει λόφους νεκρών. Ξέρω πως υπάρχουν νεκροί που μιλάνε για λογαριασμό πολλών άλλων ανθρώπων. Το θέμα δεν είναι προσωπικό .Το χτύπημα δεν ήταν στη Λιάνα. Ηταν στο κόμμα. Την απάντηση θα την πάρουν απ' το κόμμα" Eίναι καποια από τα λόγια της Λιάνας Κανέλλη μετά το επεισόδιο άγριου τραμπουκισμού από τον φασίστα Κασιδιάρη που έχασε τον έλεγχο στη διάρκεια του πρωινού του ΑΝΤ1.
Η Λιάνα σε μια πραγματική επίδειξη ώριμης συμπεριφοράς. Δεν ξερω πόσοι θα μπορούσαν να χειριστούν μιά τετοια απίστευτη κατάσταση όπως το έκανε η Λιάνα Κανέλλη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στην Λιανα.
Ο φασισμος δεν θα περασει.

Ο ναζισμος η τελευταια αμυνα του σαπιου καπιταλισμου δεν θα λυγισει το ταξικο κινημα και το Κομμα της εργατικης ταξης.

AntonXXXX

Ανώνυμος είπε...

http://followtheredriver.blogspot.gr/2012/06/kke.html

πολύ ωραίο βίντεο

KKE όρθιο την επόμενη μέρα
Το ΚΚΕ πρέπει και θα παραμείνει όρθιο.

Ο λαός έχει συμφέρον από δυνατό ΚΚΕ την επόμενη μέρα των εκλογών για να αντιμετωπίσει αισιόδοξα,αποφασιστικά και με μαχητική στάση τη νέα επίθεση.

Κόμμα παντός καιρού και με εμπειρία στις βαρυχειμωνιές.

Ανώνυμος είπε...

Otan exoune ftiaksei mia paidia me paidia na eine AGRAMATA se kaliergia kai politismo,,se ithiki ,, i Ellada tha genaei kathe toso "kasidiarides"

ShareThis