Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

902.gr - Σοκ και δέος άμεσης ενημέρωσης!

Νομίζω πως δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία πως με το πόρταλ του το ΚΚΕ απόκτησε ένα σπουδαίο όπλο που λέγεται άμεση ενημέρωση.
Ειναι βέβαιο ότι μετά την πραγματικά "ψαρωτική"- είναι η πιο κατάλληλη λέξη- κάλυψη της μεγάλης πορείας της 17Ν, κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους.
Και μόνο το γεγονός ότι αναγκάστηκαν να βγάλουν τη δήλωση Παφίλη στον αέρα εκείνη την ώρα λέει πολλά. Αν δεν υπήρχε  εκείνη την ώρα η δυνατότητα από το ΚΚΕ  να ανεβάσει στο διαδίκτυο  τη δήλωση και μάλιστα σε βίντεο, σιγά να μην τη μετέδιδαν τα κανάλια.
Ως γνωστό το πόρταλ 902.gr το Σάββατο από το ξεκίνημα της πορείας, βομβάρδιζε το διδίκτυο με φωτογραφίες βίντεο και γρήγορους σχολιασμούς για ό,τι συνέβαινε!
Δε θυμάμαι να έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο από άλλο πόρταλ.
Και βεβαια από ό,τι μαθαινουμε το 902.gr δεν θα σταματήσει εδώ.
Δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα.
Λίγη υπομονή... η συνέχεια έχει πολύ ενδιαφέρον.

3 σχόλια:

xristos bellos είπε...

Γιώργο μου έχεις δίκιο. Ταρακουνήθηκαν. Όλοι πρέπει αξιοποιήσουμε τον 902.gr, να αναδημοσιεύουμε άρθρα για την πιο γρήγορη και πιο πλατιά ενημέρωση

Γιώργος Τσουκνίδας είπε...

Αν νομίζουν οι αστοί ότι ξεμπέρδεψαν έτσι απλά με το ΚΚΕ,επειδή έπεσαν τα ποσοστά του,έχουν κάνει τραγικότατο λάθος.Επίσης,θυμάμαι προεκλογικά την Χρυσή Αυγή να λέει πως σε 5 κιόλας χρόνια θα έχει εξαφανίσει το ΚΚΕ απο τον πολιτικό χάρτη....μήπως θα έπρεπε να μαζέψουν λίγο τα λογάκια τους,όσων αφορά το ΚΚΕ;Καλά μα τόοοοσο ανιστόριτοι πια;Εδώ δεν το κατάφεραν οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι και σε ποιό δύσκολες εποχές θα το καταφέρουν οι ίδιοι;Την καλημέρα μου!!!

Γιώργος Τσουκνίδας είπε...

Εχεις δίκιο Χρήστο ετσι ακριβως πρεπει να γίνει,έχουμε πολύ και δύσκολο δρόμο μπροστά μας και θα είναι πολύ χρήσιμο ένα τέτοιο ''όπλο''

ShareThis