Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ψιλό γαζί


Είπαν πως θα έπαιρναν τη δόση το Σεπτέμβριο. Δεν την πήραν.
Ύστερα είπαν τον Οκτώβριο, για να μην έρθει η ώρα που θα έμεναν άδεια τα Ταμεία και "πέφταμε θύματα εκβιασμού"! Πάλι δεν την πήραν.
Είπαν μετά πως όλα θα τέλειωναν, αν η Βουλή ψήφιζε τη σφαγή, πριν το χθεσινό eurogroup... αλλά δεν τέλειωσαν. Και πριν λίγες μέρες είπαν ότι η εκταμίευση θα ερχόταν στο eurogroup της Δευτέρας 12/11, μέχρι που μάθαμε ότι το θέμα της Ελλάδας δεν θα συζητιόταν καν!

Κι έτσι άρχισε το παραμύθι με τη θετική δήλωση(!) που θα έλυνε τα πάντα.
Δεν ξερω τι σόι δήλωση περίμεναν και τι δήλωση έγινε, αλλά μάλλον οι θετικές δηλώσεις δεν τρώγονται, ούτε "ρίχνουν χρήμα στην αγορά" όπως ψεύτικα, για άλλη μια φορά, έλεγαν.

Σήμερα το πρωί είδα να περνάει σε τίτλους πως το ΥΠΟΙΚ  "εξέφρασε την ικανοποίησή του για το χθεσινό eurogroup"! To eurogroup αποφάσισε ότι ...δεν αποφασίζει, και θα γίνει  αλλο eurogroup στις  20 του μήνα, αλλά αφού είπε ο Α.Σαμαράς ότι όλα είναι καλά και να μην ανησυχούμε, μάλλον κάνω λάθος εγώ... Είναι κι αυτός ένας τρόπος. Να σε φτύνουν, να σε εξαθλιώνουν, να σε καταστρέφουν, να αδιαφορούν για το αν ένας λαός ζει η πεθαίνει(σιγά να μην ήτανε και ψυχοπονιάρηδες) και ο πρωθυπουργός και ο  υπουργός Οικονομικών να εκφράζουν την ικανοποίησή τους...
Προφανώς δε χρειάζονται πια τα λεφτά που έλεγαν. Θέλουν μόνο μια θετική δήλωση.

Ηρθαν πάλι οι φάκελλοι με το Ταχυδρομείο. Εφορίες ,χαράτσια, ΔΕΗ, η δόση από ένα δανειάκι.

Θα τους στείλω μια θετική δήλωση.

Λες να παίρνουν τέτοιες και στο σούπερμάρκετ; Θα ρωτήσω...

2 σχόλια:

Red Star είπε...

Η περίφημη αυτή δόση που ποτέ δεν έρχεται ,είναι μια ακόμα απόδειξη για την κατάντια των αστικών κομμάτων και των δορυφόρων τους.

Και ωωω μα τη μαγεία είναι αυτή, στα ΜΜΕ και κυρίως στην τηλεόραση όλα είναι καλά και ωραία, και αν κάτι πάει λάθος φταίνε οι Γερμανοί ή φταίει ο χειρισμός του τάδε πολιτικού που θα μπορούσε να είναι καλύτερος.

Ο καπιταλισμός και τα αστικά κόμματα στο απυρόβλητο.

Ntina είπε...

Ψιλό γαζί και ΖΙΚ ΖΑΚ απο τον Συριζα.

ShareThis