Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Παράλογοοο...

Ακουσα τον ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτή κ.Χατζημαρκάκη να κάνει δηλώσεις στα δελτία ειδήσεων και μπερδεύτηκα πραγματικά.
Ειχε μόλις κλείσει ένα κύκλο συζητήσεων σε επίσκεψη που κάνει στη χώρα μας και είπε.
"Είναι φανερό οτι το μνημόνιο δε βγαίνει.Αυτό το ξ'έρουν πια όλοι"!(Αλήθεια;Ποιοι είναι αυτοί οι όλοι που το ξέρουν κ.Χ"μαρκάκη, γιατί εδώ σε εμάς τους ιθαγενείς άλλα μας λένε.Ο πρωθυπουργός είναι βέβαιος ότι βγαίνει και ότι το 2013 θα βγούμε νικητές από το μνημόνιο!Και όταν το λέει, όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ακρβώς πριν διαφωνούν από το βήμα της Βουλής, σηκώνονται όρθιοι στα έδρανα και τον αποθεώνουν για να τους δει και να τους βάλει στη λίστα σε καλή σειρά.

Και συνεχισε ο "Ελληνας" Γερμανός, λέγοντας πως ειναι βέβαιο  πως η επιμήκυνση ειναι ζήτημα ημερων να ανακοινωθεί και ότι σε αυτό θα συμφωνήσουν όλοι στην Ευρώπη.(Λες και θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς αφού έτσι κι αλλιως δεν μπορούμε να τους πληρωσουμε.)
Μάλιστα δεν βλέπει ότι θα χρειαστουν επι πλέον όροι στην συμφωνία της επιμήκυνσης γιατί η Ελλάδα ξεκίνησε καλά στην εφαρμογή των όρων του μνημονίου, αρκεί να συνεχίσει έτσι!
Δηλαδή η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο εφαρμογής του μνημονίου που πριν μας είπε πως δε βγαίνει; Τότε γιατί να συνεχίσει την εφαρμογή του;
 Για να ικανοποιηθούν οι τραπεζίτες και οι αγορές που με το γνωστό μας παιχνίδι των σπρεντ μας πήγαν σπρώχνοντας και εκβιάζοντας στο μνημόνιο; Και οι Έλληνες να οδηγηθούν στον Καιάδα; Ωραίοι Ελληνες! Ωραία λογική...
Υστερα θα λένε γιατί τους δέρνουνε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis