Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

"Αιμόφυρτη Ελλάδα το παιχνίδι έχεις χάσει..."

«Σε κατάσταση ζάλης, άσθματος και δύσπνοιας, από τη συνεχή ρίψη δακρυγόνων, έστριψα το κεφάλι μου να διαπιστώσω τι γίνεται. Ενας πάνοπλος άνδρας των ΜΑΤ είχε φτάσει πίσω μου και με όλη του τη δύναμη και μένος σήκωσε το κλομπ του και το κατέβασε στο πρόσωπό μου, τραυματίζοντάς με στο δεξιό ζυγωματικό και στη μύτη. Αισθάνθηκα έντονο πόνο και ζαλάδα, ενώ αμέσως ξέσπασε αιμορραγία. Αν δεν είχα γυρίσει, το κλομπ θα είχε προσγειωθεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, με κίνδυνο να με σκοτώσει ή να μου προκαλέσει βαριά σωματική βλάβη»

Ειναι τα λόγια της Ελένης Μπούμπουρα που ακριβώς πριν χτυπηθεί άγρια από τον αστυνομικό των ΜΑΤ, είχε δεχτεί χειροβομβίδα κρότου λάμψης που πετάχτηκε μέσα στον κόσμο!Δεν συμμετείχε σε επεισόδια, δεν προκαλούσε, δεν πετούσε μολότοφ.Απλά προσπαθούσε να βαδίσει την Παν/μίου διαδηλώνοντας ενάντια στην υποδούλωση, όπως ένοιωθε πως είχε καθήκον να κάνει.

Η Ελένη είναι κι αυτή άνθρωπος ή τέλος πάντων ήταν πριν την κάνει  αγνώριστη ο αστυνομικός που εκτέλούσε το καθήκον του δέρνοντας κόσμο. Επίσης ειναι κι αυτή πολιτικό πρόσωπο αφού ήταν υποψήφια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές.

Παρ όλα αυτά αν δεν υπήρχαν τα μπλόγκς και η εναλλακτική ενημέρωση δεν θα μαθαίναμε ποτε για τον άγριο ξυλοδαρμο της.

Τι έχουν να πούν όλοι όσοι σοκαρίστηκαν επιλεκτικά μόνον από τις φωτογραφίες και τα πλάνα με τον υπουργό της ΝΔ;

Ποιά ακριβώς Δημοκρατία χτυπήθηκε στο πρόσωπο του τ.υπουργού;

2 σχόλια:

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ είπε...

Μεταξύ μας τι είναι ένας τραυματισμός κάποιας Μπούμπουρας (σίγουρα μένει σε μπανάλ πολυκατοικία δίχως θυρωρό πώς να ρωτήσουμε αν τη ξέρει…) μπροστά τον ταγό του Έθνους Χατζηδάκη; Και το αίμα των εκατοντάδων διαδηλωτών τι αξία έχει μπροστά στο αίμα του Κωστή;

Σοβαρέψου Γιώργο, εδώ το έθνος κινδυνεύει και ‘σύ κινδυνολογείς. Αύριο 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. θα γίνει σεμινάριο εθνικής ορθολογικής περιγραφής γεγονότων και ειδήσεων στον ΔΟΛ με «καθηγητές» «ντόκτορες» και «πρυτάνεις» ειδήσεων και από το ΜΕΓΚΑ. Θα διδάξουν και φωτογράφοι πως φωτογραφίζουμε τους ταραξίες διαδηλωτές. Ο Σόμλοπος θα αποκαλύψει μυστικά αστυνομικού ρεπορτάζ από τα εσώτερα των ανατρεπτικών οργανώσεων. Θα έρσει και ο Πορτο(ψ)σάλτε να ψάλει τον αναβαλλόμενο στους διαδηλωτές που εμπόδισαν μια άρρωστη γριά να περάσει προς τον Ευαγγελισμό όπου απεργούσαν οι διεφθαρμένοι συντεχνιακοί γιατροί με τα φακελάκια στο χέρι για να μη τα χάσουν, ενώ κινδύνευε η ζωή της. Θα είναι και ο Παναγόπουλος σε ρόλο θαλαμοφύλακα. Ο Πάγκαλος θα λείπει σε φαγοπότι «μαζί» με διεφθαρμένους πολίτες. Σε παρακαλώ να το παρακολουθήσεις για να μη παραφωνείς και μας λες μετά ότι είσαι και τραγουδιστής….

Γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι η Όλγα και ο Πρετεντέρης γράφουν στοίχους. Μένει και ο Καψής να συμπληρώσει τη δική του στιχουργική συλλογή. Άντε να πάρεις στοίχους να τραγουδήσεις… ορθο- φονικά!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ , ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ LINK ΓΙΑ FACEBOOK Κ.Λ.Π. ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ POST. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

ShareThis