Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Λες;



Κι έλεγα χθές τι με θέλει μεσημεριάτικα ο Ντομινίκ...
Δε σήκωσα το τηλέφωνο και πήγε και τό έδωσε στο Λαζόπουλο.
Ατυχία.
Εψαχνε ο άνθρωπος από δω έψαχνε από κει, τελικά κατέληξε στο Λαζόπουλο. Αφου αυτός είχε το βράδυ εκπομπή ας το πάρει αυτός σκέφτηκε. Ετσι κι αλλιώς σιγά το θέμα.
Μα θα πέσει η κυβέρνηση είπες;
Λες;
Για ένα κολοβίντεο;
Εδώ άντεξαν τα Βατοπέδια, τη Ζήμενς, τόσα μέτρα...και τωρα με ενα βίντεο;
Κι όλη η αγάπη κι η στήριξη του λαού;
Αποκλείεται, δεν το πιστεύω...με τίποτα όμως!
Θα αντιδράσει ο λαός! Αυτό ειναι επέμβαση στα εσωτερικά μας. Και στο κάτω κάτω ξεφτιλιζόμαστε κιόλας. Τόση λαική αντίδραση, τόσα χτυπήματα του χεριού στο τραπέζι από τους συνδικαλισταράδες σαν το Φωτόπουλο, τον Παναγόπουλο και τα άλλα παιδια...και τώρα στέλνει ένα βιντεάκι στο youtube o Στρος Καν και το τελειώνει; Δεν το δέχομαι.
Γενική απεργία τώρα.
Ζήτω η Εθνική Ανεξαρτησία, γαμώ την τρέλα μου μέσα.

Σοβαρά μιλώντας τώρα είναι σίγουρο ότι κάτι συμβαίνει.Το τι ακριβώς μένει να το δούμε.
Και καλά δηλαδή να την κάνουν και ηρωικά;
 Εξοδος από την αριστερή μπουκαπόρτα; Λες;

6 σχόλια:

Redfly είπε...

Σιγά την αποκάλυψη ...

Για βόμβα μιλάει και η Καθημερινη στις 20 Φεβρουαριου.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_20/02/2011_433401

Πήξαμε στις βόμβες.
Στημενη είναι η δουλειά

http://redflyplanet.blogspot.com/2011/05/blog-post_04.html

sosat είπε...

Δεν περιμέναμε τις δηλώσεις του Στρος Καν για να μάθουμε πόσο μεγάλα ψέματα έλεγαν και λένε στο λαό το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Το ΚΚΕ προειδοποιούσε το λαό πριν τις εκλογές για τη θύελλα που θα εξαπέλυαν εναντίον του, είτε βρισκόταν στην κυβέρνηση ο ένας, είτε ο άλλος. Τώρα θέλουν να καταπιεί ο λαός τα επικίνδυνα και κοινά τους ψέματα για τις αιτίες της κρίσης, το χρέος και τα νέα δεινά που του φέρνουν.

Γιώργος Σαρρής είπε...

Το ενδιαφέρον είναι γιατί τον δίνουν έτσι τώρα. Εφτασε κιόλας η ώρα για το επόμενο μεταΓΑΠ βήμα; Κι ακόμα πως θα εκμεταλλευθεί τη συνέχεια το λαικό κίνημα. Με αδιαφορία ή προσπαθώντας να δείξει πως το ότι δεν μπόρεσε να προχωρήσει όσο ήθελαν η λαίλαπα των μέτρων είχε να κάνει και με την αντίσταση του κόσμου; Εστω αυτήν τθν περιορισμένη και αποσπασματική. Γιατι βέβαια αντίσταση υπήρξε, και θα είναι λάθος να μηδενιστεί και να πούμε πως δεν έγινε τίποτα. Αλλιως η συνέχεια θα είναι σκέτη φρίκη. Ο λαός πρέπει να πιστέψει στις δυνάμεις του παρά τις αδυναμίες που υπάρχουν κι αν η κυβέρνηση αυτή αλλάξει πρέπει να δείξει και το δικό του ρόλο ώστε να διεκδικήσει από καλύτερη κι όχι από μειονεκτικότερη θέση. Αυτοί θα προσπαθήσουν να επιβάλουν μια κατάσταση πιο σκληρή και πιο αυταρχική αυτό είναι σίγουρο. Κι εκεί πρεπει να υπάρχει άμεση απάντηση.Απάντηση ανατροπής.

Redfly είπε...

Πιθανώς Γιώργο να ετοιμάζουν σιγά σιγά το κλίμα για το επόμενο μετα ΓΑΠ στάδιο όπως λες ...

Το ζήτημα για αυτούς είναι πως δεν έχουν βρει ακόμα στέρεη διάδοχη κατάσταση. Και ένα σενάριο συνεργασίας ΠΑΣΟΚ ΝΔ το αποφεύγουν προς το παρον για ευνόητους λόγους. Όχι πως δεν θα προχωρήσει εαν δεν υπάρξει άλλη λύση. ΠΑΣΟΚ-Ντόρα-Κουβέλης δεν φτάνουν.

Ο κόσμος θα αρχίσει σιγά σιγά να αντιλαμβάνεται, πως ζούμε παρά την υλική δυστυχία μας, μεγάλες στιγμές της ανθρώπινης ιστορίας. Αρκεί να κατανοήσει και τον ρόλο του ως γρανάζι της κοινωνικής εξέλιξης ... Και σε αυτό πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας.

Ανατολή είπε...

Ναι, ας τους επιτρέψουμε να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και να φέρουν Οικουμενική ή κυβερνηση Εθνικής Σωτηρίας, για να γλυτώσουν το τομάρι τους!
Δικαστήριο για Εσχάτη προδοσία και όχι το ίδιο λάθος για δεύτερη φορά: το έγκλημα στιγμιαίο, αλλά διαρκές!
Το οφείλουμε στους αγέννητους και στους νεκρούς.
Αλλιώς θα είμαστε για πολλές σφαλιάρες... Μικροί, ασήμαντοι, δουλοπρεπείς, ραγιάδες, προσκυνημένοι νεοέλληνες. Η ντροπή της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας.

Γιώργος Σαρρής είπε...

Πάμε λοιπόν για την απαεργία και το συλλαλητήριο της Τετάρτης και τα ξαναλέμε.
Ας κοιτάξουμε όμως λίγο ο ένας τον άλλον στα ματια την ώρα που θα διασταυρωθούμε κάπου στο δρόμο.
Κι ας το σκεφτούμε λίγο έστω. Μήπως μοιάζουμε περισσότερο από όσο αφήνουμε τον εαυτό μας να δεχτεί;
Εστω τώρα σ αυτό το μικρό προσωρινό διάστημα.Μηπως να βαδίσουμε για λίγο μαζί όλοι οι αριστεροί;
Μπορεί κάτι να εχει να δώσει σε όλους. Κι ύστερα το ξανασκεφτόμαστε. Τι διάολο, εργάτες και υπάλληλοι με τα ίδια προβλήματα πόσο διαφορετικοί μπορεί να είναι. Κι ακόμα πιο πολύ πόσο "αντίπαλοι";
Η ιστορία έτσι κι αλλιώς θα κινηθεί είτε από μας είτε από κάποιον άλλο.Κάποιοι θα συντονιστούν μαζί της και κάποιοι θα μεινουν απ έξω.

ShareThis