Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Συναίνεση-Τείχος ντροπής ανάμεσα στη Βουλή και το λαό

Και ξαφνικά ενω γύρω γύρω βρέχει καταιγιστικά ολοκληρωτική και ξεκάθαρη αντίθεση του λαού με τις πολιτικές που απαιτούν οι Ευρωπαίοι "εταίροι" και η Τρόικα, στη μεση -στη Βουλή- να μια "λιακάδα" συναίνεσης. Με 250 βουλευτές να πανηγυρίζουν που τα βρήκανε τα τρια κόμματα μεταξύ τους υπερ μνημονίου μεν εναντίον μας δε, και υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για την Παιδεία το οποίο θα το φάνε μαζί με τα άλλα λιάν συντόμως  σε ένα πλούσιο γεύμα απόρριψης και άρνησης που θα τους κεράσει από καρδιάς ο λαός.

Η Ν.Δ. κρατώντας "στάση ευθύνης", έκανε και επίσημα μεσα στη Βουλή τα αποκαλυπτήρια της έτσι κι αλλιώς αντιλαικής της μορφής, ενώ ο Λ.Α.Ο.Σ  την καλοδέχτηκε στο κλάμπ των προσκυνημένων με χαμόγελα, παρά το ό,τι τόνισε  σωστά το γεγονός οτι η ΝΔ τελικά ψήφισε ένα νομοσχέδιο που μέχρι τώρα κατήγγειλε ως αντισυνταγματικό.
(Αν συνεχίσει έτσι  η ΝΔ πάντως θα το πληρώσει ακριβά αφου ως τωρα την έχουν πλασάρει μια χαρά όλοι αυτοί που μας την παρουσιάζουν σαν κόμμα που αντιστέκεται.)

Ας τη συνηθίσουμε λοιπόν την καινούργια εικόνα μεσα στη Βουλή, όπως και τους αηδιαστικούς πανηγυρισμούς αυτων που χειροκροτούσαν όρθιοι το ότι οι 250 σηκωσαν επιτέλους ενα τειχος ντροπής ανάμεσα σε αυτούς και τη θέληση των απλών ανθρώπων που τους ψήφισαν.
Οι 250 της Βουλής εναντίον του λαού. Ζητω η συναίνεση στην πράξη...

Ευτυχώς που υπάρχει η Αριστερά. Γιατί όσο κι αν φαίνεται παράξενο οι 50 βουλευτές της εκφράζουν σήμερα  αυτό που νοιώθει η τεράστια πλειοψηφία του κόσμου στην Ελλάδα. Δηλαδή θυμό, πόνο, αηδία, απογοήτευση αλλά και πείσμα.

Οι 250  προσκυνημένοι του τρίο ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ ας βολευτούν με τα συγχαρητήρια των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και της Τρόικας.
Kάνουν καλή δουλειά αφου με μια καταργούν το Άσυλο(που όπως διαπιστώσαμε με την καταστολή που είδαμε τον Ιούνιο είναι θεμα ουσίας και όχι ταμπού), τη Δημοκρατία στα Παν/μια, και την όποια επιστημοσύνη  έχει μείνει μετατρέποντας τα ΑΕΙ σε "οίκο εμπορίου" και σε παραμάγαζο των πολυεθνικών και των  μεγαλοεπιχειρηματιών.
Δεν θα τους περάσει όμως για άλλη μια φορά, και θα το δούν.

Αυτό που θα ακολουθήσει τώρα βέβαια στο επικοινωνιακό παιχνίδι θα είναι διάφοροι περίεργοι δήθεν Αριστεροί (αλλά και άλλοι που θα το κάνουν εθελοντικά από βλακεία) που θα σκορπισθούν σε οθόνες και πλατείες και θα καταγγέλουν τους βουλευτές  του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΑ για συναλλαγή αφου δε φεύγουν απο τη Βουλή.
Ετσι για να μοιαζουν όλοι ίδιοι. Το έχουμε ξαναδεί και θα το ξαναδούμε.

Υ.Γ.1: Τρομερό πάνελ στο πρωινό της ΝΕΤ με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ να μην μπορούν να διαφωνήσουν και τον Γεωργιάδη να στολίζει με μπράβο τους συναιτέρους στην επιχείρηση εξαθλίωση.
Υ.Γ.2: Ας μην προσπαθεί η ΝΔ να μας πείσει οτι το θέμα του Ασυλου δεν ήταν μείζον γιατι ήταν, και δυστυχως θα το διαπιστώσουμε κυριολεκτικά στο πετσί μας  και μάλιστα γρήγορα. Η καταστολή ειναι από τις πρωτες και άμεσες πρωτεραιότητες της κυβέρνησης και της Τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis