Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Μέτρα 102δις(!!) από την Ισπανία- Ζήτω η Ευρώπη των λαών!


Μετά τη γνωστή μεγάλη διαπραγματευτική νίκη του Ραχόι(στο γνωστό "πόλεμο" Βορείων - Νοτίων) στη τελευταία σύνοδο κορυφής, μπαίνουμε πλέον στον κυρίως θρίαμβο των Ισπανών που υποθέτω πως πανηγύρισαν δεόντως όταν όλη η Ευρώπη μιλούσε για χαστούκι του Νότου στη Γερμανία.
Μέτρα-τέρας ύψους 102 δις ετοιμάζονται για τους συναθλητές μας δρομείς της κρίσης Ισπανούς μέχρι το 2014!! Τα μέτρα υποβάλλονται από την Ισπανική κυβέρνηση στην ΕΕ για έγκριση!
Θα ξεκινάνε "μαλακά" με 13,5 δις φέτος -4 μήνες μένουν μην ξεχνιόμαστε- και θα συνεχίζουν στο πολύ πιο άγριο με πακέτο 39δις το '13 και 50δις το '14...
Φαίνεται πως το χαστούκι έγινε γροθιά και γύρισε ανάποδα προς το στομάχι των Ισπανών. Πως τα φέρνει το άτιμο το σύστημα...
Τωρα τι είδους μέτρα μπορεί να έχει ένα πακέτο 50 ολόκληρων δις για μια εξαντλημένη χώρα από ανεργία που φτάνει τώρα το 25%(!) και αύριο ένας Θεός ξέρει πόσο, δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς.
Η σκλαβοποίηση των Ευρωπαικών λαών επέρχεται με βήμα ταχύ.
Ζήτω η Ευρώπη των λαών! Ζήτωωωωωω

"Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
κρατούσαν δίκιο οι οχτροί
και μεις φωνάζαμε ζήτω και γεια
σαν κάθε μέρα"

1 σχόλιο:

stelth είπε...

διάνα έπεσε ο Σύριζα στις εκτιμήσεις του!Πολύ θετική ήταν αυτή η "νίκη" εναντίον της Μέρκελ!Πού να χάνανε κιόλας οι Ισπανοί!

ShareThis