Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Υποβάθμιση ΗΠΑ - Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Εφοδος των αγορών σε παγκόσμιο επίπεδο, οικονομική τρομοκρατία, απαίτηση συμμόρφωσης σε πολιτικές που είναι επωφελείς μόνο για τις παγκόσμια χρεωκοπημένες τράπεζες και τους επίσης χρεωκοπημένους στο άμεσα ορατό μέλλον επενδυτικούς οίκους, είναι η πρώτη ανάγνωση της υποβάθμισης των ΗΠΑ.
Οι οίκοι για άλλη μια φορά παίζουν με τη φωτιά σε ένα παιχνίδι όμως πολύ μεγαλύτερου βεληνεκούς, αφου πια δεν περιλαμβάνει μόνο την Ελλάδα και 2-3 ακόμη αδύναμες οικονομίες της Ευρώπης αλλά όλόκληρο τον πλανήτη.
Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα; Μα για ποιόν άλλο...για τους λαούς όλης της Γης που ήρθε η ώρα να βάλουν το χέρι σε άδειες τσεπες για να σώσουν το άσωτο θηρίο του Καπιταλισμού.
Το πείραμα στην Ελλάδα μπορεί να μην ολοκληρώθηκε, αλλά δυστυχώς οι καιροί δεν μπορούν να περιμένουν. Πιθανότατα έχει φτασει η ώρα της μεγάλης επίθεσης "παση δυνάμει".

Το τι θα δούμε το φθινόπωρο είναι μάλλον αδυνατον να προβλεφθεί.

1 σχόλιο:

English tips είπε...

Just to inform and thanks for your partnership, now your blog is on THE BEST ADDRESS on the main menu on English tips blog, thank you so much for everything and your readers. Have a wonderful night for all Greece people, good luck. Carlos

ShareThis