Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Χτύπησε με γροθιές τη Λ.Κανέλλη αφου έβρεξε την Ρ.Δούρου!!-Εξω οι μπράβοι φασίστες από τη σκηνή:(βίντεο)


Ειναι τρομερό αυτό που είδαμε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1!
Σε μια στιγμή που είχαν ανέβει οι τόνοι της συζήτησης ο Κασιδιάρης πέταξε με μανία ένα ποτήρι νερό στη Ρ.Δούρου! Η Λ.Κανέλλη έκπληκτη με τα χαρτιά στα χέρια σηκώθηκε προσπαθώντας να τον σταματήσει  λέγοντας "φυγε από δω ρε". Ο αλήτης ναζιστής τραμπούκος Κασιδιάρης επιτέθηκε με γροθιές στη Λ.Κανέλλη ενώ ο Γ.Παπαδάκης φώναζε όχι, όχι προσπαθώντας να βάλει τέλος στην αγριότητα του φασίστοειδούς χωρίς αποτέλεσμα..
Στη συνέχεια βγηκε από το στούντιο και εγκλωβίστηκε σε δωμάτιο του καναλιού από εργαζόμενους.
Οπως ακούσαμε έσπασε την πόρτα κι έφυγε προφανώς για να μη συλληφθεί.
"Η μελανιά απ'το προσωπό μου θα φύγει μαυρίζοντάς τους στις εκλογές." είπε η Λιάνα λίγο αργότερα.
Η επίδειξη μίσους και φασιστικής αλητείας από το καμάρι της Χρυσής Αυγής δεν είναι δυνατόν να περάσει έτσι .
Περιμένουμε τη συνέχεια.

(το βίντεο είναι από το enikos.gr)

4 σχόλια:

Bill είπε...

Δεν είναι τίποτα παραπάνω από αδερφές. Χτυπάνε γυναίκες και ανυπεράσπιστους μετανάστες, πηγαίνουν παντού μπουλούκια και ποτέ μόνοι τους και κρύβονται πίσω από την αστυνομία. Αλλά φίλε Γιώργο πολύ φοβάμαι ότι το σημερινό συμβάν είναι συμβολικό για αυτά που θα ακολουθήσουν.Και τι εννοώ; Όπως ακριβώς, η Κανέλλη ήταν η μοναδική που πετάχτηκε να υπερασπίσει την συνανθρωπό της και έφαγε το ξύλο, με τον ίδιο τρόπο βλέπω ότι πάλι εμείς οι κομμουνιστές θα είμαστε αυτοί που θα κληθούμε να βγάλουμε τα κάστανα απ'τη φωτιά θυσιάζοντας τη ζωή μας.

Ανώνυμος είπε...

Συντροφοι-Γιωργο,το θέμα με τους φασίστες μεμονωμένα μας απασχολεί πάρα πολυ καιρό,τους γνωρίζουμε ως παρακρατικούς,τους μαθαίνουμε και ως κρατικούς τραμπούκους!!!
Σε κανέναν δεν πρέπει ν κάνει εντυπωση,το μόνο που χρειάζεται πια ειναι οχι μεμονωμένες προσπάθειες και αγώνας αλλα ένα οργανωμένο αντιφασιστικό μέτωπο απέναντι σε αυτούς....
(ειναι λάθος που μέχρι στιγμής έχει αφεθεί η εξωκοινοβουλευτική αριστερά να βγάλει το φίδι απο την τρύπα,μαζί με τις προσωπικές ενέργειες μελών και φίλων της κοινοβουλευτικής αριστεράς και ειναι πολλοι που βρίσκονται στον αντιφασιστικό αγώνα)

Θα πρέπει να υπάρξει μια πρώτη οργάνωση και μην κοροιδευόμαστε μετά τους μετανάστες,οι κομμουνιστές θα χτυπηθούμε απο τους ναζι!!!

Καλη δύναμη με αυτούς που μπλέξαμε
Γιοζεφ Κ

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Οι μάσκες τους πέφτουν μέρα με τη μέρα και αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού.

ΥΓ. Σαν σήμερα ο Άρης Βελουχιώτης έδειχνε εμπράκτως το μόνο δρόμο αντίστασης. Κάπου εκεί στη Δομνίστα Ευρυτανίας στις 7 Ιουνίου του '42....

Γιώργος Σαρρής είπε...

O αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι ο αγώνας για το χτίσιμο ενός αποτελεσματικού μαζικού λαικού κινήματος που να παλεύει για την ανατροπή δίνοντας ελπίδα και προοπτική. Οσο πιο δυνατό είναι αυτό το κίνημα τόσο πιο αδύναμη θα είναι η θεση του φασισμού που δεν θα βρίσκει αφορμή για να υπαρξει. Αυτο το κίνημα μόνο με ένα δυνατο ΚΚΕ μπορεί να υπάρχει.

ShareThis