Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Συλλαλητήριο σοκ!

Οι διαδηλωτες ξεπερνούν τις 200.000...

1 σχόλιο:

Στέργιος είπε...

Πρώτη αποτίμηση μια μεγάλης μέρας για τη χώρα μας, όχι χωρίς αίμα…

Απεργία – πορεία 5/5/2010. Απίστευτα μεγάλη πορεία.

Από αυτές που ανήκουν στα κορυφαία γεγονότα δεκαετιών. Απ’ αυτές που όταν δευτερώνουν και τριτώνουν θέτουν το τέλος μια εποχής και την αρχή μιας άλλης.

Με αγαλλίαση οι κουρασμένες γενιές της αντιδικτατορικής πάλης αι της μεταπολίτευσης βλέπουν να πλησιάζει η εκθρόνισή τους πλην ελαχίστων καρεκλοκενταύρων και κομματόσκυλων που νόμισαν ότι η κοινωνία μας αρχίζει και τελειώνει με αυτούς.

Αν επαληθευτούν οι ενδόμυχοι πόθοι όλων όσων εκεί επί τόπου αποτιμούσαμε τα τεκταινόμενα αναμένουμε βαθιές κοινωνικοπολιτικές ελίξεις σε όλα τα επίπεδα ας μη τα απαριθμούμε. Αναμένουμε και τη πανηγυρική είσοδο στον αγώνα νέων γενεών που θα πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα και θα είναι η νέα δύναμη του λαού που θα γράψει τη νέα ιστορία του. Που θα πει τέλος στη μεταπολίτευση αρχίζει η νέα αντίσταση. Έτσι απλά βαθιά και αμετάκλητα θα αρχίσει επί τέλους η αντίστροφη μέτρηση για την αποτίμηση τη νέας κατοχής και την εκδίωξη των νεοκατακτηών.

Αυτό που έβγαινε στεντόρεια από τα βάθη των εκατοντάδων χιλιάδων απεργών –διαδηλωτών ήταν:

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ
ΌΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΠΕΝΘΟΣ…

Και η τραγική εξέλιξη… οι προβοκάτορες ήθελαν αίμα και πήραν αίμα! 3 νεκροί από τα «παιδιά» που πάντα τρέχουν να αμαυρώσουν τις απεργίες, τις διαδηλώσεις και τις εργατικές διεκδικήσεις. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Θρηνούμε όλοι παρότι δεν ξέρουμε λεπτομέρειες αυτή την ώρα, 15.50 μ.μ.

Αναμένουμε νεώτερα…

ShareThis