Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Μια μεγαλειώδης διαδήλωση που τελειώνει με τη θλίψη για 3 χαμένους ανθρώπους

Ηταν μια πορεία συγκλονιστική!Μοναδική σε όγκο, μια ατελειωτη θάλασσα ανθρωπων, μια θύελλα θυμού που περπατούσε αργά αφού η πυκνότητα ήταν τέτοια που δε γινόταν αλλιώς!
Παντού έβλεπες έναν κόσμο που ξυπνούσε, που χαιρόταν τη δύναμή του.Ενα βηματισμό ενθουσιασμού και πίστης πως δεν θα περάσει το κρέμασμα του λαού, το γδάρσιμο από τα μέτρα!
Κι όμως κάποιοι θέλησαν να σβήσουν από την ιστορία αυτή την διαδήλωση.Και μαζί στο βωμό αυτό να χαθούν και άνθρωποι!Τραγικό!Τραγικό!Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφραστείς.
Τι θα μπορούσες να πεις δηλαδή;
Αυτοί οι τύποι δεν ήταν διαδηλωτές!
Εμπαιναν στα μπλοκ και ο κόσμος τους πετούσε έξω κάθε λίγο.
Δεν ειναι μαζί μας.Ποτέ δεν ήταν μαζί μας!Ηταν απέναντι μας είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα!
Και μόνο έτσι μπορούμε να σκεφτούμε τώρα!
Κρίμα, κρίμα, κρίμα!
Και για τους ανθρώπους που χάθηκαν αλλά και για την τεράστια ειρηνική διαδήλωση και τον αγώνα του λαού που μόλις άρχισε.

2 σχόλια:

Στέργιος είπε...

Βουλή!

Ο ΓΑΠ δεν κατάλαβε τίποτα. Επιτίθεται… είναι λέει ο σωτήρας της πατρίδος! Κατηγορεί τους «άλλους» και τα άλλα πολιτικά κόμματα που δεν χειροκρότησαν τα μέτρα. Θα συγκαλέσει λέει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και τους κατηγορεί γιατί δεν πήγαν τη πρώτη φορά. Μιλάει για τους δράστες… ποιοι ακριβώς είναι οι δράστες;;; οι ηθικοί και οι φυσικοί… οι προβοκάτορες οι σχεδιαστές.. οι ευχαριστημένοι με τους νεκρούς και οι κροκοδιλοδακρύζοντες… Θυμήθηκε τη,,, νομιμότητα!!! Δεν κατάλαβε ότι απέναντί του έχει όχι μόνο τους νεκρούς αλλά και τους ζωντανούς για τους οποίους είχε μόνο μέτρα και ΧΩΛΗ!!! Μόνο έμμεση ύβρη του απευθύνει γιατί δεν αποδέχεται τα μέτρα και αντιδρά ενώ η… πατρίδα κινδυνεύει!!!

Και ο Σαμαράς ακολουθεί ως να λέει τι να κάνουμε έτσι είναι όπως τα λέει ο ΓΑΠ! Και ξαμολάει την… εθνική ενότητα ως αναγκαία στις κρίσιμες στιγμές που μας φοράνε τα μέτρα!

Αν κάποιος χάνει από τα επεισόδια και από τους νεκρούς είναι μόνο ο λαός. Πάντα έτσι είναι. Γι αυτό αυτός είναι εκείνος που τα καταδικάζει πιο ειλικρινά. Οι άλλοι…

Για τους προβοκάτορες ένα έχω να πω. Στην επόμενη διαδήλωση να τσακιστούν, να γίνουν αλοιφή από τους εργαζόμενους. Είναι η 5η φάλαγγα στα πλευρά τους. Είναι αυτοί που βάζουν χέρι για να περάσουν όχι μόνο αυτά αλλά και πολύ χειρότερα μέτρα, υπονομεύουν άμεσα τη δημοκρατία. Να καθαρίσουμε τώρα με τα όργανα της παραεξουσίας και των σκοτεινών κέντρων.

Γιώργος Σαρρής είπε...

Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι χρειάζεται σκληρή περιφρούρηση.Αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά ο κόσμος θα ήταν ακόμα στο κέντρο.Το να πιστευει κανείς σοβαρά(και όχι από θυμό της στιγμής)οτι πρεπει να συγκρουστούμε με την αστυνομία τώρα με πετροπόλεμο, δεν είναι απλά λάθος η καταστροφικό, είναι ύποπτο.

ShareThis