Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Εβδομάδα πραξικοπήματος στην ΕΕ- Οι αναθυμιάσεις της κρίσης σκοτώνουν

Πως αισθάνονται όλοι εκεινοι οι "εχέφρονες έλληνες" που ξεπερνούσαν σε Γερμανισμό την ίδια τη Μέρκελ και το Σόιμπλε μετά τις δηλώσεις του Χ.Σμίτ;
Ο Σμίτ είπε απλά όσα έλεγαν εδώ και δυό χρόνια όσοι αντιστέκονται στην Ελλάδα.
"Τα δικά μας πλεονάσματα υπάρχουν εξ αιτίας των ελλειμμάτων των άλλων εταίρων μας"! είπε ο Σμίτ που είναι πλέον ένας παλαίμαχοςς της Γερμανικής πολιτικής που όλοι όμως ακούνε με σεβασμό.

"Όταν υπάρχει Γερμανός που λέει σήμερα και στο μέλλον στην Ευρώπη θα μιλούν γερμανικά, όταν ένας Γερμανός υπουργός Εξωτερικών θεωρεί ότι οι εμφανίσεις για χάρη της τηλεόρασης στην Τρίπολη, στο Κάιρο ή την Καμπούλ... είναι σημαντικότερες από τις πολιτικές επαφές... με την Αθήνα, τη Λισαβόνα, τη Μαδρίτη όλα αυτά δεν είναι παρά ζημιογόνο νταηλίκι γερμανικού εθνικισμού" συμπλήρωσε ο τ.πρόεδρος που πριν λίγο καιρό είχε πει εκείνο το "να τους πάρει ο διάολος αν δε σώσουν την Ελλάδα" ξέροντας καλά βέβαια ότι αν δε σωζόταν η Ελλάδα όλους "θα τους έπαιρνε ο διάολος"
Τώρα απλά οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν την πρόβλεψη.
Ας έρθουμε όμως ξάνα στα δικά μας. Στους υπόδουλους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, την Ντόρα και όλο το συρφετό δημοσιολόγων, οικονομολόγων, καθηγητών  και δημοσιογράφων που έλεγαν πως έχουν δίκιο οι δανειστές που έδωσαν τα λεφτά τους και πρέπει να τα πάρουν πίσω από μας τους μπαταξήδες. Τους Μπάμπηδες, τους Πορτοσάλτε, τους Καψήδες που δεκάρα δεν έδιναν για το  αν  ζούσαν ή αν πέθαιναν άνθρωποι από τις "αναγκαίες πολιτικές", τους επιστήμονες που δεν έβλεπαν κινδύνους από την ύφεση που αναγκαστικα θα δημιουργούσαν οι περικοπές.
Πως αισθάνονται τωρα όταν ο ίδιος ο Γερμανός Σμίτ σταματάει τη δαιμονοποίηση των ελλειμμάτων λέγοντας την αλήθεια ότι "Τα δικά μας(γερμανικά) πλεονάσματα υπάρχουν εξ αιτίας των ελλειμμάτων των άλλων εταίρων μας";
Και για τα λεγόμενα τόσων και τόσων αναλυτών πιά ότι οι πολιτικές στην Ελλάδα ηταν λάθος τί εχουν να πούν; Για τις δηλώσεις Χρυσοχοίδη ότι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ οδήγησε τη χωρα στη φτώχεια τι σκέφτονται; Σε λίγο θα τα λένε όλοι. Σε λίγο θα "αντιστέκονται" με θρασος  στις ίδιες τις πολιτικές τους, όπως κάνει τωρα ο Χρυσοχοίδης και οι άλλοι Πασοκτζήδες βουλευτες που έσπαγαν τα χέρια τους να χειροκροτάνε Βενιζέλο και Γιωργάκη όποτε ανακοίνωναν σωτήρια μέτρα.

Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσει να παίζεται στην ΕΕ η τελευταία πράξη του σχεδίου του μεγάλου Ευρωπαικού κεφαλαίου και των συμμάχων-υπαλλήλων του για πλήρη κατάργηση της Δημοκρατίας και της Ανεξαρτησίας στη λήψη αποφασεων. Θα γίνει προσπάθεια πραξικοπηματικά να αλλάξουν οι Ευρωπαικές συνθηκες πέρα και έξω απο καθε συμφωνημένη νομιμοτητα.
Ειναι καθημερινή αίσθηση οτι υπάρχουν πάρα πολλοί δυστυχως στην Ελλάδα που θα δικαιολογήσουν αυτην την προσπάθεια σαν "αναγκαία μεσα στις δύσκολες συνθήκες" Και με ελαφρια συνείδηση θα παραβλέψουν το τί τεράστια καταστροφή, τόσο στην οικονομία όσο και στις συνειδήσεις πολλών Ελλήνων, θα σημαίνει το εγχείρημα. Θα παραβλέψουν τό τι δέσμες οικονομικών μέτρων αλλά και δουλικότητας θα εκπορευθούν.
Ειναι έτοιμοι να συναινέσουν στην παραπέρα δολοφονία και του δικού μας αλλά και άλλων λαών που βρίσκονται ή θα βρεθούν στην ίδια θέση με μας. Και δεν θα είναι μόνο όσοι ανφέρθηκαν παραπάνω. Θα είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας χωρίς κουράγιο, που αρνούνται να καταλάβουν πως πρέπει να αντισταθούν πριν πάμε όλοι μας στο γκρεμό, και που εμείς όλοι θα πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό. Θα πρέπει με κάθε τρόπο να τους πιέσουμε και να πεισθούν.

Και για να κλείσουμε αυτό το σημειωμα, πως αισθάνονται όλοι αυτοί που αποφάσισαν να σκύψουν το κεφάλι για τους δύο νέους νεκρούς της κρίσης;
Δυο άνθρωποι νεκροί από αναθυμιάσεις από μαγκάλι, επειδή προσπαθουσαν να ζεσταθούν!!! Το άκουσα σήμερα το πρωί και είδα για δευτερόλεπτα να σκύβουν κεφάλια στην οθόνη.
Θα μπορούσαν να είναι γονείς μας, αδέρφια μας, παιδιά μας...
Κι ακούω πάλι πρωινιάτικα κι άλλους   καθηγητές να μας λένε να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή γιατί φάγαμε το μισό γάιδαρο...Κι ας ξέρουν καλά πως τα όρια έχουν ξεπερασθεί!
Ε ρε βούρδουλας που τους χρειάζεται. Κι έχει η ζωή γιά όλους και πολλών ειδών. Τίποτα απο όλα αυτά δε θα ξεχαστεί. Τί-πο-τα.


.
(οι δηλώσεις Χ.Σμιτ)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το καλοκαίρι του 2001, η Ε.Ε. έδειχνε για πρώτη φορά το αληθινό της πρόσωπο σε όλο του το μεγαλείο - πριν το χτύπημα στους δίδυμους πύργους, πριν την οικονομική κρίση, σε εποχές ευημερίας και ελπίδας για ένα... ισχυρό ευρώ. Ήταν η σύνοδος κορυφής του Γκέτεμποργκ. Ακόμη δεν μάθαμε εάν ο από την αστυνομική βία εγκεφαλικά νεκρός διαδηλωτής ανένηψε (δεν νομίζω) ή αν έσβησε χωρίς να μάθουμε ποτέ ποιός ήταν και πώς σκοτώθηκε.

ange-ta είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.oikonomia&id=23087

διάβασε εδώ να φρίξεις! Υπάρχουν κάποιοι ποτ τρίβουν τα χέρια τους γιατι δεν πέρασε το ΟΧΙ της Κύπρου, επειδή αυτοί δεν ξέρουν αυτη τη λέξη.

Μας κυβερνάνε προδότες ηλίθιοι ανίκανοι και κακεντρεχείς

ShareThis