Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Η Αριστερά που πουλάει τρελά και το Mega mou...

Το ότι η τηλεόραση είναι πλημμυρισμενη ως επάνω από το γελοίο και το φθηνό δεν χρειάζεται απόδειξη. Απο τα πρωινάδικα μεχρι τα μεσημεριανά, κι από τα τούρκικα μέχρι τον "τζάμπα που ζεί" η τηλεόραση το φωναζει όσο πιο δυνατά μπορεί.
Οποτε καποιος διαμαρτυρηθεί η απάντηση είναι η γνωστή:"Αυτά θέλει ο κόσμος". Κι όταν κανείς τολμήσει να πεί οτι εκτός από τον ηλίθιο "κόσμο" υπάρχει και κανονικός κόσμος τότε εκείνοι επιμενουν οτι στην εποχή της εμπορικότητας δεν μπορεί καμια επιχείρηση να αγνοήσει αυτό που πουλάει, το σουξέ. Κι όμως μπορεί και παραμπορεί.
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις λένε καθαρά οτι το ΠΑΣΟΚ δεν πουλάει πιά, ενω αντίθετα η Αριστερά κοντεύει να γίνει μόδα πλησιάζοντας ακόμη και το 40%. Η Αριστερά λοιπόν πουλάει τρελά!
Κι όμως. Ουτε Παπαρήγα, ούτε Τσίπρα βλέπουμε, ενω σπανια ακουμε ανάμεσα σε 5-6 μνημονιακούς και κανένα αριστερό οικονομολόγο. Αντίθετα το Μega mou μας έχει πεθάνει στο ΠΑΣΟΚ και στο μνημόνιο και μάλιστα δευτεροκλασάτο και βαρετό. Οσο για το ΣΚΑΙ ας μην το συζητήσουμε καν.
Αρα το συμπέρασμα είναι οτι η TV δεν μας δείχνει "αυτά που θέλει ο κόσμος", αλλά αυτα που πρέπει για να γίνει το κεφαλι μας σούπα.
Εκτος κι αν  ο Βενιζέλος, η Ξενογιαννακοπούλου, ο Π.Οικονόμου και ο Αδωνις είναι συμπαθητικοί και ευχάριστοι, και περνάνε  στο τηλεοπτικό κοινό. Μην τρελαθούμε...

Για του λόγου το αληθές χθες Σαββατο η πρωινή εκπομπή Χασαπόπουλου-Αναγνωστάκη που παίζει πια μόνη της, είχε Π.Οικονόμου μόνο του για κανα δυο ώρες, ενω σήμερα είχε κάποιο ψυχίατρο παλι μόνο του να μας λεει ότι μας έλεγε. Μαλλον θα έπαιρναν τον Τσίπρα ή την Αλεκα τηλέφωνο και δεν θα το σηκωναν. Οσο για την αυριανή "Ανατροπή" δειτε πάνελ και βγάλτε συμπερασμα. Μνημόνιο μέχρι Ντορας...
Θα έχετε παρατηρήσει μάλλον οτι επί Παπαδημοκρατίας οι ενημερωτικές εκπομπές εχουν αρχίσει να "απονευρώνονται" από Αριστερές επικίνδυνες σκέψεις.
Ειδες το Megamou;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis