Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Πόσο κτήνος αντέχουμε μέσα μας...- Έκοψαν το νερό στους μετανάστες στο στρατόπεδο της Κορίνθου... με 40 βαθμούς!!

Πόσο κτήνος αντέχουμε μέσα μας άραγε;
Σίγουρα πιο πολύ από όσο φανταζόμαστε.
Μετά τα επεισόδια, που έγιναν με αφορμή το στρατόπεδο("κέντρο φιλοξενίας") όπου μεταφέρθηκαν μετανάστες στην Κόρινθο, ο δήμαρχος κ.Πνευματικός (όνομα και πράμα) προχώρησε σε πιο δραστικούς τρόπους "αντιμετώπισης" του προβλήματος. Σε μια μέρα που το θερμόμετρο χτυπάει σαραντάρια τα κτήνη έκοψαν την παροχή νερού στο στρατόπεδο !!! Προφανώς υπάρχουν κι άλλοι "πνευματικοί" και  "άνθρωποι" στην πόλη. Η εκκλησία άραγε τι λέει εκεί για όλα αυτά;
"Είμαστε σε πόλεμο" είπε ο δήμαρχος, "και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται". "Δε νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα" είπε στο ΣΚΑΙ. "Δεν ακούσαμε ακόμη κάποιο παράπονο"!!
Κι όμως, ακόμη κι έτσι να ήταν ούτε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης αιχμαλώτων, ούτε στις φυλακές όπου βρίσκονται εγκληματίες θανατοποινίτες δεν θα έκοβαν το νερό. Αν ήταν άνθρωποι βέβαια...
Ο άνθρωπος δολοφονείται μέσα μας αργά και σταθερά με την αηδιαστική, ύπουλη και σιωπηλή άδειά μας.
Πόσο μίσος παράγουν καθημερινά; Το σκέφτονται καθόλου;
Αίσχος! Αίσχος! Αίσχος!!

Υ.Γ. Ειναι εντυπωσιακό το ότι στα μεγάλα σάιτ που βλέπω να υπάρχει η είδηση(π.χ. Ημερησία, Star κλπ.) δεν υπάρχει η παραμικρή  διαμαρτυρία, ούτε καν κάποιο θαυμαστικό έκπληξης στο τέλος της πρότασης, λες και πρόκειται για κάτι περίπου φυσιολογικό κι αναμενόμενο... Σε ποιά βαθειά νύχτα βαδίζουμε άραγε αδιάφοροι και χάλιες;
Είναι από τις ώρες που ντρέπεται κανείς για την εποχή του.

6 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ είπε...

Μετά τον εκμαυλισμό της κοινωνίας ήρθε η ώρα του εκφασισμού της.
Μπροστάρηδες οι "άρχοντες" της τοπικής κοινωνίας που είναι μάλιστα και εκλεγμένοι από τον λαό.
Έτσι λοιπόν το άλλοθι λειτουργεί άψογα ,διότι δεν γίνεται τίποτα άλλο από το να εκφράζεται για άλλη μια φορά ο πολίτης.
Ο πολίτης που δεν βλέπει πλέον κυριολεκτικά πέρα από την μύτη του και ο μόνος του εχθρός είναι ο μετανάστης, ο λαθραίος μάλιστα, που του χαλάει την ευημερία που δεν έχει ,που του παίρνει τη δουλειά που δεν έχει ,που του λερώνει τις πλατείες και ίσως σε λίγες μέρες να του πάρει και το συσσίτιο που θα του προσφερθεί ως λύση στην πείνα του.
Το γεγονός του δήμαρχου που έκοψε το νερό δεν με ξενίζει καθόλου,ίσως το βλέπω και λίγο...light
(σοβαρολογώ)
θα έπρεπε ίσως να φέρει τα καλόπαιδα της χρυσής αυγής να τους πυροβολήσουν και να τελειώνουμε μια για πάντα με τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων που ψάχνουν καταφύγιο να σώσουν σε άλλες χώρες αυτούς και τα παιδιά τους.
Έτσι ο"ξένιος ζεύς" θα αποκτούσε και ένα νόημα βρε αδερφέ.

Ανατολή είπε...

Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο για τον αγώνα του!
Συγχαρητήρια που προΐσταται της αποφασισμένης στρατιάς των πιθηκοειδών υποστηρικτών της Χ. Αυγής, οι οποίοι όλοι μαζί, μια γροθιά, ανακάλυψαν ότι το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα τούτη τη στιγμή, είναι οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Τους οποίους πρέπει να εξολοθρεύσουν για να απελευθερώσουν τη χώρα.

-Τη στιγμή που ξεπουλούν (χαρίζουν) την ελληνική γη και τα νερά για να φυτέψουν σβούρες, παλούκια και σίδερα και τσιμέντα, που θα παράγει ηλεκτρισμό για ξένα χέρια.
Ιδού ο χάρτης της φρίκης:
http://www.rae.gr/geo/

-Τη στιγμή που ξεπουλούν τα λιμάνια της χώρας, 23 λιμάνια!!!!. (Το '40 ο Μουσολίνι ζήτησε 2-3 και 1 αεροδρόμιο. Το '40 πολεμήσαμε για πολύ λιγότερα. Αλλά μπορεί να μην τους κόφτει και πολύ γιατί Κατάκολο, Νέα Επίδαυρος και Πύλος δεν είναι στα σύνορά τους)

-Τη στιγμή που ξεπουλούν τα νησιά της χώρας (ακατοίκητα λέει ο προδότης είναι. "Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για ξεπούλημα, αλλά για τη μετατροπή αχρησιμοποίητων εκτάσεων σε ένα κεφάλαιο που μπορεί να αποδώσει εισοδήματα σε μια δίκαιη τιμή").

Συγχαρητήρια στον ηρωικό Δήμαρχο και τα ανθρωποειδή που σέρνει από πίσω του για τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα που διεξάγει!

Γιώργος Σαρρής είπε...

Πραγματικά, γιατί δε λένε την αλήθεια ανοιχτά; Οτι αυτό που θέλουν είναι να τους εκτελέσουν κατά χιλιάδες και μάλιστα σε δημόσια θέα για να παραδειγματιστούν κι οι άλλοι και να μην τολμήσουν.
Απλά αν γινόταν όποτε έχει μάζεμα σοδειάς να ζωντανεύανε, να κάνανε τη βρωμοδουλειά και μετά να ξαναγύριζαν στα σκουλήκια. Τι φασισμός και μαλακίες τώρα...τι ανθρωπιές και τρίχες κατσαρές. Ποιος είπε πως θέλουμε να είμαστε άνθρωποι. Οποιος θέλει να είναι άνθρωπος να πάρει τα βουνά ή να αλλάξει πλανήτη. Εδώ είμαστε αγοραίοι, δεν είμαστε άνθρωποι...

Unknown είπε...

Δεν υπάρχει λέξη άλλη από το Αίσχος.Και αυτή ακόμα, εδώ που είμαστε, φτηνή και λίγη μου μοιάζει.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Γιώργος Σαρρής είπε...

To σχόλιο σβήστηκε γιατι έχουμε κουραστει με τους σοφούς της δεκάρας, τα "αδιάσειστα στοιχεία" που δεν έχουν ούτε μια πραγματική πληροφορία και τα συγκαλυμμένα κηρύγματα μίσους. Εδώ είμαστε με τους ανθρώπους.
Χρειάζεται κάτι παρα πάνω από φανατισμός για να κρινει κανείς δύσκολα πράγματα που είναι σχεδόν άλυτα στις παρούσες συνθήκες.

ShareThis