Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Video από το σημερινό μεγάλο συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών-Ξύπνησε η Ελλάδα-Μπαίνει καυτός ο Μάης-



Ολα τα συλλαλητήρια πλέον έχουν γίνει πολύ μαζικά.Ακόμα κι αυτά που οργανώνονται στο πόδι, ακόμα κι εκείνα -όπως το σημερινό που είναι η προεισαγωγή τεράστιων συλλαλητήριων , όπως αναμένεται να ειναι το αυριανό.
Φαινεται πως η Ελλάδα ξύπνησε!Το βλέπει κανείς στα πρόσωπα όλων των "ειδικών" που άρχισαν να ανησυχούν για τις αντιδράσεις.Το βλέπει στην ευκολία που κατεβαίνει ο κόσμος και οι εργαζομενοι στο δρόμο.Και ευτυχώς.
Γιατί πριν ακόμα προλάβουμε να συνειδητοποιήσουμε τα μέτρα, να πάρουμε μια ανάσα, άρχισαν κιόλας αιχμές, προειδοποιήσεις και ανοιχτές πόρτες για νέα μέτρα!!!
Μόλις χτες βλέπαμε τον εκπρόσωπο των εκτελεστών του ΔΝΤ να μας καθησυχάζει πως από σήμερα περιμένει την αποκλιμάκωση των σπρεντ και να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για τα μέτρα.Και να που οι αγορές τον διέψευσαν οικτρά ακριβώς την επόμενη!
Ανοδος κατα 80 μ.β. στο σπρεντ 10ετούς και πτώση κατα 6,8% στο ΧΑ!!Και βέβαια μεγάλες "ανησυχίες" από τις αγορές μαζί με νέα φημολογία για χρεοκοπία της Ελλάδας!Κι άλλο αίμα λοιπόν;
Τι άλλο θα μας ζητήσουν;
Ως εδώ λοιπόν!
Όλοι αύριο στους δρόμους!
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!
ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΥΤΗ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

1 σχόλιο:

Στέργιος είπε...

Οι «εδικοί» βλέπουν, διαπιστώνουν και ανησυχούν! Και οι «αγορές» το ίδιο! Αν ο ρυθμός ανάπτυξης της αντίστασης και της συνειδητοποίησης του λαού συνεχιστεί έτσι, ανατρέπονται όλα τα σενάρια για δεκαετίες λιτότητας και καταλήστευσης με προσκυνημένο λαό.

Τους τρόμαξαν οι διαδηλώσεις, τους τρόμαξαν τα της ΕΡΤ και της Ακρόπολης, τους τρομάζουν οι απεργίες. Τα τεράστια κέρδη των τοκογλύφων - δανειστών κινδυνεύουν να μείνουν στα χαρτιά, σκέτα χαρτιά. Και θα μείνουν αν ο λαός καταφέρει να οργανωθεί και να ανατρέψει τη κάστα ντόπιων και ξένων εκβιαστών που κάθονται στο σβέρκο του.

Όμως και αυτοί σχέδια εκτροπών απεργάζονται. Με λύσσα βγαίνουν στα κανάλια και βγάζουν όλες τις λαϊκές δράσεις παράνομες. Τώρα τις βγάζουν και αντισυνταγματικές! Αύριο θα θεωρήσουν νόμιμη κάθε δίωξη και κάθε παραβίαση του συντάγματος «προκειμένου να σωθεί η πατρίδα» όπως είπε ο ηγέτης της μειοδοσίας και του ξεπουλήματος.

Αύριο όλοι στην απεργία, όλοι στη διαδήλωση

ShareThis