Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ανεπιθύμητοι!-Αντίσταση μέχρι το τέλος!

Η συζήτηση είχε τελειώσει και η ψηφοφορία άρχιζε.
Ενας-ένας οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που την περασμένη εβδομάδα έβραζαν κάτω από την πίεση του λαού στους δρόμους, έδιναν ψήφο εμπιστοσύνης σαν να μην είχαν ποτέ εκφράσει την παραμικρή αντίθεση. Μέσα στο κτίριο της Βουλής με  τα κλεισμενα στόρια και  παράθυρα η απόσταση μεγάλωνε. Απ έξω δεκάδες χιλιάδες λαού αποδοκίμαζαν ένα ένα τα ονόματα που ακούγονταν από τα ηχεία που ΄φωναζαν: "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ"

Πως μπορούν αλήθεια να οδηγουν μια χωρα σε τέτοια σφαγή ισχυριζόμενοι μάλιστα οτι την διασώζουν.
Οι σφαγείς μας ξαφνικά ονομάζονται σωτήρες και διασώστες ενος άμυαλου και άσωτου λαού!
Οι εκπρόσωποι των τραπεζιτών που οδήγησαν την Παγκόσμια οικονομία εδώ(και μαζί και τη δική μας) μας εκβιάζουν τώρα ζητώντας μας τα πάντα . Από την απαξίωση της εργασίας  και της ζωής μας μέχρι την Δημόσια αλλά και την ιδιωτική περιουσία.
Λοιδωρώντας μας ταυτόχρονα ως παρανοικούς που δεν αναγνωρίζουν το σωτηριο έργο τους!

Μπροστά μας τωρα το μεσοπρόθεσμο.
Ενα αδιέξοδο και καταστροφικό σχέδιο που σύμφωνα με τη μελέτη του Παρατηρητήριου της Κρίσης της ΓΣΕΕ, ακόμα κι αν πετύχαινε 100%, ακόμα κι αν δε συναντουσε την παραμικρή αντίδραση και δεν έπεφτε σε καμια αντίφαση σε ότι αφορά υστερήσεις εσόδων, ακόμη κι αν κατόρθωνε να εισπράξει τα 50 δις των εκποιήσεων Δημόσιας περιουσίας, αυτό που θα "πετύχαινε" θα ήταν ένα χρέος χρέος το 2015 της τάξης του 190% του ΑΕΠ από 150% τώρα! Κι ύστερα πάλι οι εκβιασμοί θα έχουν το λόγο μέχρι την απόλυτη εξόντωσή μας. Τι κρίμα που δεν είναι καθόλου υπερβολές όλα αυτά. Τι φρίκη που βρίσκονται μπροστά στο δρόμο μας.

Γι αυτό λοιπόν πρέπει να κάνουμε υπομονή;
Γι αυτό πρέπει να ανεχθούμε την κατάργηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας;
Γι αυτό πρέπει να παραδώσουμε τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας;
Γι αυτό πρέπει να κλείσουμε κάθε χαραμάδα ποιότητας ζωής και να ξεχάσουμε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας;
 Μας λένε ναί. Ποιοί; Αυτοί που αποδειγμενα πλέον δεν μας εκπροσωπουν;
Αυτοί που καταργούν τη Δημοκρατία με τη στάση τους αδιαφορώντας για την καθολική σχεδόν αντίθεση του λαού; Μια αντίθεση που δηλώνεται από όλες τις δημοσκοπήσεις και από την καθημερινή παρουσία του λαού στους δρόμους.

Τους λέμε ΟΧΙ.
Αυτη η ζωή είναι δική μας. Αυτός ο τόπος ανήκει σε μας και οχι σε απονομιμοποιημένους εκπρόσωπους ή  στους τραπεζίτες που προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους εις βάρος μας.
Τους λέμε πως τίποτα δεν τέλειωσε.
Πως θα μας βρούν απέναντι σε ότι κάνουν.
Η υποταγή δεν είναι επιλογή.Δεν έχουμε άλλη λύση.
Αντίσταση μέχρι το τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ShareThis